ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

“Η συμφωνία Μέρκελ – Σαρκοζί κατέρρευσε” - “Μόνο η μισή δόση στην Ελλάδα”...

Δύο άρθρα με πολύ ανησυχητικές πληροφορίες σχετικά με την Ελλάδα δημοσιεύτηκαν πριν λίγο, το ένα από την Der Spiegel και το άλλο από το Bloomberg. Σύμφωνα με την Der Spiegel η συμφωνία που είχε επιτευχθεί μεταξύ Μέρκελ – Σαρκοζί έχει καταρρεύσει. Σύμφωνα με το Bloomberg, θα δοθεί η ΕΕ θα συνεχίσει να ασκεί πιέσεις στην Ελλάδα ώστε να πάρε τα μέτρα που απαιτούνται με το να εκταμιεύσει μόνο τη μισή από τη δόση των 12 δις ευρώ.

Το ανησυχητικό είναι πως οι πληροφορίες της Der Spiegel αρκετά συχνά έχουν αποδειχτεί αξιόπιστες. Δύο άρθρα με πολύ ανησυχητικές πληροφορίες σχετικά με την Ελλάδα δημοσιεύτηκαν πριν λίγο, το ένα από την Der Spiegel και το άλλο από το Bloomberg. Σύμφωνα με την Der Spiegel η συμφωνία που είχε επιτευχθεί μεταξύ Μέρκελ – Σαρκοζί έχει καταρρεύσει. Σύμφωνα με το Bloomberg, θα ...
δοθεί η ΕΕ θα συνεχίσει να ασκεί πιέσεις στην Ελλάδα ώστε να πάρε τα μέτρα που απαιτούνται με το να εκταμιεύσει μόνο τη μισή από τη δόση των 12 δις ευρώ.

Το ανησυχητικό είναι πως οι πληροφορίες της Der Spiegel αρκετά συχνά έχουν αποδειχτεί αξιόπιστες. Στην ιστορία της Der Spiegel αναφέρει πως ενώ σύμφωνα με προηγούμενο άρθρο της ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είχε προτείνει να αυξηθεί η κεφαλαιακή ισχύς του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στα 440 δις ευρώ, με τις εγγυήσεις από τη Γερμανία να αυξάνονται στα 246 δις ευρώ από 123, έτσι ώστε να αγοραστούν ομόλογα που στη συνέχεια θα χρησιμοποιούνταν ως εγγύηση από τις ελληνικές τράπεζες για να αντλήσουν ρευστότητα, Γερμανός αξιωματούχος παρείχε την πληροφορία πως ενώ άλλες προτάσεις εξακολουθούν να συζητούνται, η συγκεκριμένη αποσύρθηκε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Στην ιστορία του Bloomberg, αναφέρεται ως πηγή ο Βέλγος υπουργός Οικονομίας ο οποίος υποστήριξε πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να εγκριθούν μόνο τα 6 δις από τα 12 της 5ης δόσης τον Ιούλιο, έτσι ώστε η Ελλάδα να υποχρεωθεί στην υιοθέτηση των μέτρων και στην προώθηση των περικοπών τις οποίες έχει υποσχεθεί.

xrimanews.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/20/2011 12:26:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "“Η συμφωνία Μέρκελ – Σαρκοζί κατέρρευσε” - “Μόνο η μισή δόση στην Ελλάδα”..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες