ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Δήλωση κ. Βαγγέλη Αργύρη για τις εξελίξεις στο θέμα της έλευσης και της διέλευσης του Φυσικού Αερίου από την Ήπειρο.

Με αφορμή πρόσφατες ανακοινώσεις του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννη Μανιάτη, σχετικά με τη διέλευση και την έλευση του φυσικού αερίου στην Ήπειρο ο επικεφαλής της παράταξης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι πρόσφατες ανακοινώσεις του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννη Μανιάτη, σχετικά με τη διέλευση αλλά, κυρίως, με την έλευση του φυσικού αερίου στην Ήπειρο, αποτελούν δικαίωση των θέσεων και των προτάσεων που έχουμε καταθέσει από το Σεπτέμβριο του 2010. Η εξέλιξη της αποδοχής νέας χωροθέτησης του σταθμού συμπίεσης στη θέση «Φλωροβούνι» που προτάθηκε από τους τοπικούς φορείς και η ...
δημιουργία της ΕΠΑ Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας αποτελούν σημαντικά βήματα που μπορούν να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Ηπείρου.

 Υπενθυμίζουμε ότι από την αρχή είχαμε ζητήσει διάλογο όλων των εμπλεκόμενων και εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων. Τότε πολλοί ήταν αυτοί που λοιδόρησαν την πρότασή μας και αρκέστηκαν σε «λεονταρισμούς και κορώνες». Εμείς επιμείναμε και είχαμε καταθέσει αναλυτική πρόταση την οποία και καταθέσαμε και στη συζήτηση στην Ειδική Συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής το Φεβρουάριο του 2011. Είναι φανερό πως αυτές οι διαδικασίες διαλόγου και κατάθεσης προτάσεων και λύσεων αποδίδουν όταν είμαστε σοβαροί και τεκμηριωμένοι.

 Αυτός είναι και ο λόγος που σε όλα τα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής εμείς τονίζουμε την αναγκαιότητα συλλογικής δράσης και διαμόρφωσης στρατηγικής. Οι εξελίξεις στο θέμα του Φυσικού Αερίου αποδεικνύουν πως όταν θέλουμε και δουλεύουμε δημιουργικά και συνεναιτικά, μπορούμε να πετύχουμε στόχους και αποτελέσματα. Αυτό το δρόμο εμείς προτείνουμε να τον ακολουθήσουμε και στα θέματα Υγείας, Παιδείας, Παραγωγής και Εμπορίου, Τουριστικής Ανάπτυξης, Κοινωνικής Πολιτικής κ.α.. Αυτό προϋποθέτει συλλογικότητα, δουλειά, σεβασμό στους θεσμούς και «ανοιχτά μυαλά» που επιθυμούν την πραγματική ανάπτυξη και πρόοδο και δεν περιορίζονται σε διαχειριστικές και διεκπεραιωτικές λογικές και μικροπολιτική.

 Ελπίζουμε αυτό να το αντιλήφθηκε και η Περιφερειακή αρχή που τώρα σπεύδει να δηλώσει ικανοποιημένη και για άλλη μία φορά , κατόπιν πρωτοβουλιών και προσπαθειών άλλων, εμφανίζεται ως «παρούσα» στις εξελίξεις τις οποίες, όμως βλέπει ως παρατηρητής.

Πιστεύουμε πως άμεσα πρέπει το θέμα αυτό να ενταχθεί στα θέματα συζήτησης του Περιφερειακού Συμβουλίου και , έστω και τώρα, να συντονίσουμε τη δράση μας στην Ήπειρο προκειμένου η εξέλιξη αυτή να γίνει σημαντικός μοχλός ανάπτυξης της περιοχής μας».
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/08/2011 06:46:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Δήλωση κ. Βαγγέλη Αργύρη για τις εξελίξεις στο θέμα της έλευσης και της διέλευσης του Φυσικού Αερίου από την Ήπειρο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες