ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Άξιος συγχαρητηρίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας.

Ἀνδρέου τοῦ Σεβασμιωτάτου καὶ Θεοπροβλήτου Μητροπολίτου, τῆς Ἁγιωτάτης Μητροπόλεως Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καὶ Κονίτσης, Ὑπερτίμου καὶ Ἐξάρχου πάσης Βορείου Ἠπείρου· ἡμῶν δὲ Πατρὸς καὶ Ποιμενάρχου, πολλὰ τὰ ἔτη.

Γράφει το Ορθόδοξο Παρατηρητήριο.
Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μόνο ώρες που ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας "έκλεισε" την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ορθοδόξων πιστών εναντίον της Κάρτας του Πολίτη που έγινε στην Κόνιτσα, και το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο έχει ήδη κατακλυσθεί απο ενθουσιώδη e-mails.
 Το ποίμνιο της Εκκλησίας της Ελλάδος δέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά την για πρώτη φορά παρουσία Ιεράρχου στο βήμα μιας τέτοιας συγκέντρωσης η οποία μάλιστα είχε ως συνδιοργανωτές αφ΄ενός την Ιερά Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης και αφ΄ετέρου το ιστολόγιο "Ήπειρος Ελλάς".
Αυτή η "πρωτιά" ήταν ίσως το δεύτερο δώρο του Θεού στους...
 ανησυχούντες πιστούς μετά την ανακοίνωση της Ιεράς Κοινότητος του Αγίου Όρους , το οποίο μας γέμισε χαρά και αγαλλίαση ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους για την πατρίδα μας καιρούς.

 Η χαρά μας δεν έγκειται μόνο στο ότι για πρώτη φορά ένας Ιεράρχης και ποιμένας μας, συμμετέχει αυτοπροσώπως και μιλά σε μία συγκέντρωση Ελλήνων, που εκφράζουν τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις τους στο τυραννικό και αντίχριστο σύστημα της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και της κατ΄ευφημισμόν "Κάρτας του Πολίτη", αλλά στο ότι πρόκειται για έναν Ιεράρχη τον οποίον όταν προσφωνείς "Σεβασμιώτατο" το λές και με το στόμα και με την καρδιά.

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως και Κονίτσης κ. Ανδρέας είναι ο άξιος διάδοχος του μακαριστού προκατόχου του Μητροπολίτου Σεβαστιανού απο τον οποίο και χειροτονήθηκε Διάκονος το 1968 και Ιερεύς το 1969.Ο λαός της Ηπείρου δεν ένοιωσε την απώλεια του ποιμένα τους Σεβαστιανού αφού κατά Θεία παραχώρηση απο το 1995 Θεοπνεύστως η Ιεραρχία της Εκκλησίας μας εξέλεξε ως διάδοχό του τον σημερινό άξιο Μητροπολίτη κ. Ανδρέα.

Σαν Έλληνες Αντιρρησίες Ορθόδοξης Συνείδησης ευχαριστούμε εκ καρδίας τον Σεβασμιώτατο, όχι μόνο γιατί με την σημερινή του παρουσία και ομιλία σε αυτήν την συγκέντρωση μας ενέπνευσε και μας ενδυνάμωσε , αλλά διότι όλη η μέχρι τώρα πορεία του ήταν και είναι για τον λαό ένα φωτεινό παράδειγμα πίστης και πατριωτισμού σε ένα περιβάλλον στο οποίο και τα δύο θεωρούνται αν όχι "επικίνδυνα" για τα επιτελεία της "Νέας Εποχής" , τουλάχιστον άχρηστα και παρωχημένα για τους προπαγανδιστές της αλλοίωσης του Έθνους μας και της πίστης μας.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/19/2011 10:50:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Άξιος συγχαρητηρίων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες