ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ανακοίνωση του Γραμματέα της Νεολαίας Πα.Σο.Κ. για τα γεγονότα στο Βόλο.

Χθες βράδυ, ήταν προγραμματισμένη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μαγνησίας, στις 20:00 στο Βόλο, στον κινηματογράφο Αχίλλειον. Στη συνεδρίαση αυτή, που γινόταν στο πλαίσιο των δεκάδων συνεδριάσεων και συνδιασκέψεων που πραγματοποιεί το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ενόψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης του στις 3 Σεπτεμβρίου, ήμουν κεντρικός ομιλητής.

Η συνεδρίαση άρχισε κανονικά και μετά το τέλος της αρχικής μου εισήγησης, δεκάδες πολίτες του Βόλου εισέβαλαν στο χώρο της συνεδρίασης χειρονομώντας, φωνάζοντας συνθήματα και απαιτώντας να αποχωρήσουμε από την αίθουσα και να ματαιωθεί η συνεδρίαση. Κανείς δεν τους εμπόδισε και τα μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τους αντιμετώπισαν με νηφαλιότητα και...
 ψυχραιμία.

Μάλιστα στο κάλεσμά μου να μετατραπεί η κομματική συνεδρίαση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μαγνησίας σε ανοιχτή ολομέλεια πολιτών, την αρχική αμηχανία των «εισβολέων» διαδέχθηκε η στείρα άρνηση, καθοδηγούμενη από ορισμένους που μάλλον δεν είχαν αποφασίσει τι θέλουν να κάνουν ή ανέμεναν από την πλευρά μας ακρότητες και βίαιες αντιδράσεις. Κατόπιν τούτου η συνδιάσκεψη ματαιώθηκε και εγώ αποχώρησα τελευταίος από την αίθουσα της συνεδρίασης.

Ως νέος άνθρωπος συμμερίζομαι την αγωνία, την αγανάκτηση και τον προβληματισμό χιλιάδων συμπολιτών μας και ιδίως νέων ανθρώπων, που τις τελευταίες μέρες διαδηλώνουν αυθόρμητα, ειρηνικά και μαζικά στις πλατείες της χώρας. Όπως όμως, κάθε Έλληνας πολίτης έχει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης της γνώμης του, έτσι και εμείς ως Έλληνες πολίτες έχουμε τα ίδια δικαιώματα.

Το δικαίωμα να συνεδριάζουμε και να ανταλλάσουμε απόψεις ως μέλη μιας πολιτικής οργάνωσης. Κάποιοι «καθοδηγητές» επιχειρούν να «καπελώσουν» και να εκμεταλλευτούν το γνήσιο προβληματισμό και αγανάκτηση του Ελληνικού λαού με συμπεριφορές και λογικές που είναι φασιστικές και αντιδημοκρατικές. Συμπεριφορές που θυμίζουν αλήστου μνήμης εποχές του σκοτεινού παρακράτους της Δεξιάς.

Είναι βέβαιο ότι η πατρίδα μας χρειάζεται αλλαγές. Αλλαγές που ξεκινούν σαφώς από το πολιτικό σύστημα και τους θεσμούς της χώρας. Αλλαγές που αναφέρονται στην παραγωγική της ανασυγκρότηση και τον αναπτυξιακό της προσανατολισμό. Αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης και σε κατεστημένες δομές και νοοτροπίες. Αλλαγές πάντοτε προς όφελος του Ελληνικού λαού.

Οι αλλαγές αυτές δεν περνούν όμως μέσα από την κατάλυση θεμελιωδών συνταγματικών δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με αγώνες και αίμα. Η νέα γενιά πρέπει να είναι η πρωταγωνίστρια των αλλαγών αυτών. Για να πορευόμαστε με αξιοπρέπεια και σταθερότητα στο μέλλον. Για να πάρουμε την Ελλάδα πίσω.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/07/2011 06:34:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ανακοίνωση του Γραμματέα της Νεολαίας Πα.Σο.Κ. για τα γεγονότα στο Βόλο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες