ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΠΑΣΟΚ σου βγάζω το καπέλο...

Μετά από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε τις ικανότητες του ΠΑΣΟΚ στη διαχείριση κρίσεων. Αν κάποιος μας έλεγε αμέσως μετά την επιβεβαίωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, πως ο Γιώργος Παπανδρέου δέχθηκε τη δημιουργία μίας οικουμενικής κυβέρνησης με άλλον (κοινά αποδεκτό) Πρωθυπουργό, πως θα παραμείνει στη θέση του και μάλιστα με δικό του υπουργικό συμβούλιο θα τον λέγαμε τουλάχιστο παρανοϊκό.

Παρ΄ όλα αυτά, εκ των υστέρων αν κάποιος με λίγη εμπειρία στα πολιτικά, καθίσει και αναλύσει τα όσα συνέβησαν, καταλαβαίνει εύκολα πως όλα όσα έγιναν ήταν προσχεδιασμένα με στόχο να παραμείνει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, να περάσει τα νομοσχέδια που...
 πρέπει (για καλούς ή κακούς λόγους) να περάσει & να μπορέσει να έχει ένα πολιτικό μέλλον. Αν δεν είχαν γίνει όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες η κυβέρνηση θα είχε πέσει, το ΠΑΣΟΚ θα διασπόταν και θα είχαμε πλήρη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.

Αντί για αυτά όμως, κάποιοι απέδειξαν πως αξίζουν το μισθό τους & έγραψαν με κάθε λεπτομέρεια ένα «έργο» που ακόμα παίζεται στις οθόνες μας & που θα τελειώσει με την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου ως Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Αν φαντάζεστε πως έρχοναι καλύτερες μέρες & πως οκ εντάξει, είναι όλα δούλεμα αλλά τουλάχιστον τώρα το κατάλαβαν και θα περάσουν μέτρα υπερ του λαού για να το σώσουν είστε γελασμένοι.

Το σχέδιο είναι να περάσουν και τα μέτρα που γνωρίζουμε και αυτά που δε γνωρίζουμε ακόμη & που θα πλήξουν ακόμη περισσότερο τους ήδη πληγμένους, ενώ ταυτόχρονα το σενάριο προβλέπει έναν επικοινωνιακό χειρισμό & πρόσθετες ενέργειες που θα εξασφαλίσουν ένα μέλλον για το κόμμα. Πως θα το κάνουν αυτό; Η απάντηση προσεχώς στις οθόνες σας... Εμείς πάντως, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τις ικανότητες αυτού που "συνέλαβε" το σχέδιο & να του φωνάζουμε δυνατά "ΑΞΙΟΣ"!

 troktiko.eu
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/20/2011 07:15:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "ΠΑΣΟΚ σου βγάζω το καπέλο..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες