ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Βοήθεια και από Κύπρο (στηρίζουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα και πάμε διακοπές εξωτερικού αποκλειστικά στην ΕΛΛΑΔΑ).

Το σύνθημα έχει πέσει και στην Κύπρο. Ο πρώην υπουργός οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Χριστόδουλος Χριστοδούλου με δημόσια έκκλησή του καλεί όλους τους κύπριους να επιλέξουν και φέτος την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Με τον τρόπο αυτό ο κάθε κύπριος βοηθά την μητροπολιτική Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της για να μπορέσει να γίνει και πάλι δυνατή και να υποστηρίξει τα δίκαια του έθνους.

 Η συνήθεια θα πρέπει να μεταφερθεί και στις υπεραγορές όπου θα πρέπει όλοι μας να επιλέγουμε, όπου μπορούμε, τα ελληνικά προϊόντα στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την Ελλαδική (και Κυπριακή) οικονομία. Και το Κίνημα Πολιτών Λύση στην οικονομική ύφεση μέσα από τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων, των εγχώριων επιχειρήσεων, καθώς και των...
 αγροτών που τα παράγει προωθεί το «Κίνημα Πολιτών».

Με σύνθημα «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» προτρέπουν τους καταναλωτές να επιλέγουν και να προτιμούν τα ντόπια προϊόντα, στοχεύοντας στο να μείνουν τα χρήματα στην ελληνική αγορά και έτσι να στηριχτούν οι επιχειρήσεις και να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας.

 Αυτήν την πρωτοβουλία ανέλαβαν να στηρίξουν όπως αναφέρει το ‘Εθνος, επτά αλυσίδες σουπερμάρκετ: «ΑΒ Βασιλόπουλος, «Σκλαβενίτης», «My Market», «Βερόπουλος», «Θανόπουλος», «Γαλαξίας» και «Χαλκιαδάκης».

Από το Αντι Παρακμή.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/06/2011 02:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

1 σχόλια for "Βοήθεια και από Κύπρο (στηρίζουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα και πάμε διακοπές εξωτερικού αποκλειστικά στην ΕΛΛΑΔΑ)."

  1. Το πρόβλημα είναι ότι παράγουμε ελάχιστα και αυτά είναι πανάκριβα. Και οι υπηρεσίες μας είναι πανάκριβες.

    Για να γίνουν τα προιόντα και οι υπηρεσίες μας ανταγωνιστικά, χρειαζόμαστε δραστική αύξηση παραγωγής και αυτοαπασχολούμενων, δραστική μείωση γραφειοκρατίας και φορολογίας για πολίτες και αυτοαπασχολούμενους, δραστική αύξηση εργατικού δυναμικού με εισαγωγή μεταναστών που θα παίρνουν άδεια εργασίας(κι όχι υπηκοότητα/δικαίωμα ψήφου), φθηνή ενέργεια(κι όχι την "πράσινη ενέργεια που κοστίζει 12 φορές περισσότερο από τον εγχώριο λιγνίτη), και κρατικοποιήσεις.

    Και κατάργηση βίζας και γραφειοκρατίας για αύξηση του τουρισμού.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες