ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.

Ιωάννινα, 06 Ιουνίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ
1. Την 03-06-2011 και ώρα 19.40΄ στην Πάργα αγροτικό μηχάνημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 80χρονος ημεδαπός οδηγός του. Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Α.Τ. Πάργας Πρέβεζας.

 2. Την 04-06-2011 και ώρα 22.20΄στη διασταύρωση των οδών Σταύρου Νιάρχου με την Περιφερειακή οδό Ιωαννίνων, Ι.Χ.Φ με Βουλγαρικές πινακίδες εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα και κατέληξε σε παρακείμενο αγρόκτημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο...
 61χρονος ημεδαπός οδηγός του. Από τους επιληφθέντες αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας εντοπίστηκαν στην καρότσα του ανωτέρω φορτηγού δύο αλλοδαποί Ασιατικής καταγωγής που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Οι λαθρομετανάστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥ - Ν, ΠΕΡΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
 Κατασχέθηκαν συνολικά εκατόν τριάντα ένα (131) κιλά ακατέργαστης κάνναβης και δύο (2) οχήματα

. 1. Την 03-06-2011 και ώρα 08.30΄στο Καλπάκι Ιωαννίνων αστυνομικοί του Α΄ Τ.Σ.Φ. Δελβινακίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπήκοους Αλβανίας, (26 και 25 ετών αντίστοιχα), γιατί σε γενόμενο έλεγχο κατελήφθησαν να μεταφέρουν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πενήντα οκτώ (58) δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους εξήντα έξι (66) κιλών περίπου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τα ναρκωτικά και το όχημα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

 2. Την 04-06-2011 και ώρα 23.50΄επί της Εγνατίας οδού (Διόδια Δροσοχωρίου) αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Ιωαννίνων συνέλαβαν έναν 41χρονο ημεδαπό, διότι μετέφερε με Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, εξήντα ένα (61) δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους εξήντα πέντε (65) κιλών. Ειδικότερα ανωτέρω όχημα εντοπίστηκε την 23.15΄ώρα της ιδίας να κινείται στην Περιφερειακή οδό Ιωαννίνων και σε νομίμως δοθέν σήμα στάθμευσης ο οδηγός δεν υπάκουσε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί τελικά το όχημα στα Διόδια του Δροσοχωρίου. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τα ναρκωτικά, το όχημα και χρηματικό ποσό τριακοσίων (300) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του δράστη, κατασχέθηκαν από το Τ.Δ.Ν. Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΛΟΠΗΣ
 Την 04-06-2011 και ώρα 00.20΄στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υ.Α. Ιωαννίνων συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ενώ αναζητείται ένας ακόμα ημεδαπός, γιατί από κοινού το χρονικό διάστημα 02/03-06-2011 προέβησαν σε διαρρήξεις έξι (6) καταστημάτων-επιχειρήσεων στην πόλη των Ιωαννίνων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Ιωαννίνων από την Υ.Α. Ιωαννίνων που διενεργεί την προανάκριση.

 ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ- Ν. ΠΕΡΙ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ – ΜΕΤΑΦΟΡΑ.
1. Την 05-06-2011 και ώρα 02.00΄στην Άρτα αστυνομικοί του Τ.Δ.Λ. Άρτας εντόπισαν Ι.Χ.Φ. με Βουλγαρικές πινακίδες και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Σε νομίμως δοθέν σήμα στάσης ο οδηγός του φορτηγού δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Ανωτέρω οδηγός εισήλθε εντός της πόλεως, μείωσε ταχύτητα και τόσο αυτός όσο και ο συνοδηγός πήδησαν από το όχημα με σκοπό να διαφύγουν τη σύλληψη. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον συνοδηγό, ο οποίος είναι αλλοδαπός Ασιατικής καταγωγής, ενώ ο οδηγός διέφυγε και αναζητείται. Στο ανωτέρω όχημα επέβαιναν συνολικά είκοσι επτά (27) αλλοδαποί Ασιατικής καταγωγής, εκ των οποίων οι δεκατρείς (13) κατείχαν εμπρόθεσμα Υπηρεσιακά Σημειώματα. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ανωτέρω αλλοδαποί παρελήφθησαν από την Αθήνα με προορισμό την Ηγουμενίτσα και από εκεί τη διαφυγή τους στην Ιταλία, έναντι χρηματικής αμοιβής τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ έκαστος. Ο διακινητής και οι δεκατέσσερις (14) λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από το Τ.Δ.Λ. Άρτας που διενεργεί την προανάκριση. 2. Την 04-06-2011 και ώρα 16.45΄στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Α΄ Τ.Σ.Φ. Φιλιατών συνελήφθη ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας , διότι κατελήφθη να μεταφέρει προς το εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, έναν ομοεθνή του, ο οποίος στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων, με τελικό προορισμό την Αθήνα έναντι χρηματικής αμοιβής διακοσίων (200) ευρώ. Ο διακινητής και ο λαθρομετανάστης, ο οποίος επίσης συνελήφθη, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από το Α΄ Τ.Σ.Φ. Φιλιατών, που διενεργεί την προανάκριση.

ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ
Την 03-06-2011 και ώρα 22.30΄ στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας 6χρονος ημεδαπός ευρισκόμενος σε παιδική χαρά τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση σιδερένιας καγκελόπορτας και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Παραμυθιάς και εν συνεχεία στο Π.Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων όπου και νοσηλεύεται. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Παραμυθιάς Θεσπρωτίας.

 ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ
 Την 06-06-2011 και ώρα 03.30΄στην Άρτα από αστυνομικούς του Τ.Α Άρτας συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί (ηλικίας 17 κ΄ 18 ετών αντίστοιχα), οι οποίοι κατά τις ώρες 02.20΄- 02.50΄ της ιδίας (06-06-2011) προκάλεσαν πυρκαγιά σε τέσσερις (4) κάδους απορριμμάτων με αποτέλεσμα οι δύο εξ’ αυτών να καταστραφούν ολοσχερώς. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, από το Τ.Α Άρτας που διενεργεί την προανάκριση, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν εντός ορίων του αυτοφώρου οι γονείς του ανήλικου, κατηγορούμενοι για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

 ΚΛΟΠΕΣ
 1. Το χρονικό διάστημα από 29/05/2011 έως 02/06/2011 στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων άγνωστος-οι δράστης-ες αφού παραβίασαν κύρια είσοδο αντλιοστασίου αφαίρεσαν καλώδια χαλκού χιλίων μέτρων περίπου. Προανάκριση για την κλοπή διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

 2. Το χρονικό διάστημα από 29/05/2011 έως 02/06/2011 στο Δρέπανο Θεσπρωτίας άγνωστος-οι δράστης-ες αφαίρεσαν ένα τροχόσπιτο, ιδιοκτησίας ημεδαπού, αξίας έξι χιλιάδων (6.000) ΕΥΡΩ. Προανάκριση για την κλοπή διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
 Εκατόν είκοσι πέντε (125) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 03-06-2011 έως 05-06-2011, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.

Την παρελθούσα εβδομάδα, από 30-05-2011 έως 05-06-2011, στην Ήπειρο διενεργήθηκαν (670) έλεγχοι σε οδηγούς αυτοκινήτων και (443) σε οδηγούς δικύκλων και βεβαιώθηκαν συνολικά (207) παραβάσεις για μέθη, υπερβολική ταχύτητα, μη χρήση προστατευτικού κράνους κλπ.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/06/2011 01:45:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , , .

0 σχόλια for "ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες