ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Απόψεις: "Το μίσος, του μίσους, ω μίσος"!

Γράφει η Efi Zisi.
Μεγάλο πράγμα το Μίσος! Και στον Τόπο τούτο το Μίσος, ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει βιομηχανία. Μια βιομηχανία που το παράγει σε όλες τις μορφές και σε ποικιλία συσκευασιών.  Κυριαρχεί στο κάθε βήμα μας και σε κάθε εκδήλωση.

 Και για να μην φαίνονται όσοι το διαθέτουν, ανάμεικτο με την ζήλια, το κάνουν ένα μείγμα που το βαπτίζουν σιωπή, αδιαφορία, προσπέρασμα.  Και γιατί μισούν;  Μα γιατί δεν μπορούν να έχουν μέσα τους αγάπη.  Δεν μπορούν να αφήσουν την ζήλια στην άκρη.  Δεν μπορούν να κλείσουν, στα μούτρα, την πόρτα στην μικροπρέπεια…

 Και ποιοι μισούν;  Κατά συνήθεια οι κακοί, οι κομπλεξικοί, οι ανίκανοι! Αυτοί που....
 μένουν πίσω… Αυτοί που δεν μπορούν να φτάσουν τους αληθινούς μπροστάρηδες…. Αυτούς που σηκώνουν το Λάβαρο…. Που δεν λογαριάζουν το κόστος και τις θυσίες…

Μισούν όσους πονάνε αληθινά για τον Τόπο. Όσους δεν λογαριάζουν νύχτες και ημέρες… Όσους αποφασίζουν να πάνε προς την Κορυφή, άσχετα αν δεν την φτάσουν ποτέ!!! Όσους χαράζουν νέα πορεία και ξεγλιστρούν από το κοπάδι… Όσους λένε Όχι εκεί που το πλήθος λέει ΝΑΙ… Και λένε ΝΑΙ εκεί που το πλήθος λέει ΟΧΙ!!!

 Αυτούς που πιστεύουν στην Μεγάλη Ελλάδα, στην Μεγάλη Πίστη, στην Μεγάλη Αγάπη μέσα από το τούνελ της Ταπεινότητας… Γιατί τόσο μίσος;;; Γιατί τόση ντροπή;;; Γιατί τόσο κόμπλεξ;;; Γιατί ο Τόπος δεν δέχεται την Μεγάλη Προσπάθεια για το Μεγάλο Εθνικό Αποτέλεσμα;;; Γιατί ο Τόπος αυτός ο Άγιος Τόπος, να έχει γίνει, από την ύπαρξή του μέχρι σήμερα, Τόπος Σταυρού, Εξορίας, Εξοστρακισμού, Δηλητηρίου, Κρεμάλας, Φυλακής, Αποσπάσματος όλων εκείνων που ξεχωρίζουν, που μπαίνουν μπροστά, που έχουν την έμπνευση να βγουν από τα καθιερωμένα και να βαδίσουν σε άλλη στράτα;;;

Γιατί στο δρόμο της Προόδου να υπάρχουν συνέχεια οι Πρώτοι Μονάχοι;;; Γιατί οι Τολμητίες να γίνονται η Μειοψηφία;;; Γιατί να Ερημοβιούν όσοι αποφασίζουν στο όνομα του Καλού για τον διπλανό τους;;; Γιατί τόση Άρνηση;;; Γιατί τόσο Μίσος;;; Γιατί να λάμπει η Αριστοκρατία της Μετριότητας;;;

Θέτω το ερώτημα πολλές φορές στον εαυτό μου, τον Μοναδικό Ξομολόγο που μου απέμεινε… Τον ρωτώ προσπαθώντας να βρω μία απάντηση… Να ανταμώσω την Αλήθεια, την αληθινή Αλήθεια!!!!!!
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/07/2011 12:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Απόψεις: "Το μίσος, του μίσους, ω μίσος"!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες