ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Κατμαντού, Νεπάλ: Θα χορηγηθεί Hλεκτρονική Ταυτότητα (e-ID) στους μαθητές!

Θα έχει και τσιπάκι RFID για να βλέπουν οι γονείς, μέσω internet, on-line, το στίγμα των μαθητών στο google maps έτσι ώστε να ξέρουν εάν κάνουν κοπάνα την ώρα του μαθήματος; Αφού και σήμερα, χωρίς κάρτα, το Υπουργείο γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των μαθητών και άνετα μπορεί να ασκήσει όλες τις πολιτικές που λένε ότι θα τους διευκολύνει η κάρτα να κάνουν!  Τι άλλο λοιπόν προσθέτει η ηλεκτρονική κάρτα, πέραν της εξοικείωσης του μαθητή με την λογική της διαρκούς παρακολούθησής του, προκειμένου όταν ενηλικιωθεί να λάβει με άνεση, χωρίς αντιδράσεις και την Κάρτα του Πολίτη;

Κατμαντού: Το Υπουργείο Παιδείας θα διανείμει ηλεκτρονικά δελτία ταυτότητας στους μαθητές προκειμένου να τους...
παρακολουθεί σε περίπτωση αλλαγής σχολείου ή αλλαγής διεύθυνσης κατοικίας. Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, με τα ηλεκτρονικά δελτία ταυτότητας των μαθητών θα λυθούν διάφορα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της εκπαίδευσης.

Ο Nakul Baniya, υπό-γραμματέας στο Υπουργείο Παιδείας σήμερα, δήλωσε ότι η μαθητική ηλεκτρονική ταυτότητα θα επιλύσει προβλήματα που σχετίζονται με μαθητές και εκπαιδευτικούς. Είπε, "Η μαθητική ταυτότητα θα έχει έναν μοναδικό κωδικό αριθμό με φωτογραφία, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να αναγνωριστεί ο μαθητής και να αντληθούν βασικές πληροφορίες σχετικά με αυτόν με τον αριθμό της κάρτας", προσθέτοντας ότι οι μαθητές θα έχουν τον ίδιο κωδικό αριθμό από τις πρώτες τάξεις του σχολείου μέχρι τις υψηλότερες βαθμίδες εκπαίδευσης.

"Οι ηλεκτρονικές ταυτότητες θα δώσουν τον ακριβή αριθμό των μαθητών που εγγράφονται στα σχολεία χωρίς διπλο-εγγραφές", είπε, προσθέτοντας ότι "θα βοηθήσει την κυβέρνηση να διαθέσει τον κατάλληλο προϋπολογισμό για την ανάπτυξή των σχολείων". Είπε επίσης ότι με τις ταυτότητες θα βοηθηθεί η κυβέρνηση να γνωρίζει την μαθητική διαρροή και να μπορέσει να εφαρμόσει νέες πολιτικές.

HIMALAYAN NEWS SERVICE KATHMANDU: The Ministry of Education will be distributing electronic Identity cards to school students to track them in case of change in school or residential address. According to MoE, students’ ID cards will help sort out various problems existing in the education sector. Nakul Baniya, under secretary at MoE today said student electronic ID cards would resolve problems related to students and teachers. He said, “Student ID cards will have certain code number with photo making it easier to recognise them and also to get basic information about them through card number,” adding that students would have the same code number from early school to Grade XII. “Electronic ID cards will give exact number of students enrolled in schools without repetition,” he said adding, “It will help the government allocate appropriate budget for their development.” He said the ID cards will also help the government know the student drop out rate and enable it to launch new policies.
thehimalayantimes.com
Από το        id-ont
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/18/2011 09:52:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Κατμαντού, Νεπάλ: Θα χορηγηθεί Hλεκτρονική Ταυτότητα (e-ID) στους μαθητές!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες