ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Mήνυμα Περιφερειάρχη Α. Καχριμάνη για την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, δεν μπορεί να έχει μόνο εορταστικό χαρακτήρα. Αντίθετα, είναι Ημέρα, που πρέπει να μας θυμίζει τη ζοφερή πραγματικότητα σε παγκόσμια κλίμακα, τις καταστροφικές συνέπειες τις οποίες βιώνουμε σε καθημερινή πια βάση. Η κλιματική αλλαγή υποβάθμισε το Περιβάλλον, απειλεί τις λεπτές ισορροπίες του πλανήτη, επηρεάζει τη ζωή όλων των πολιτών.

Η σχέση μας με το Φυσικό Περιβάλλον, δεν πρέπει να είναι περιστασιακή, αλλά διαρκής, ειλικρινής υπεύθυνη. Οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε ότι η προστασία του, είναι υπόθεση συλλογική αλλά και προσωπική. Είναι χρέος όλων: Διεθνούς Κοινότητας, Πολιτείας, επιχειρηματικού κόσμου, της κοινωνίας των πολιτών, μικρών και μεγάλων. Απαιτεί αλλαγή νοοτροπίας όλων. Η προστασία του...
Φυσικού Περιβάλλοντος, είναι στις προτεραιότητες της Περιφέρειας Ηπείρου. Εντείνουμε τους ελέγχους, σχεδιάζουμε νέα μέτρα για την προστασία του από πηγές ρύπανσης, στηρίζουμε την ανάπτυξη των ήπιων μορφών ενέργειας και της ανακύκλωσης, την προώθηση φιλικών προς το περιβάλλον μορφών γεωργικής και βιομηχανικής δράσης, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στα αστικά κέντρα, ενθαρρύνουμε εθελοντικές δράσεις.

Το περιβάλλον είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε να διαχειριστούμε, συλλογικά και ατομικά. Πρέπει να γίνει βίωμά μας, ότι το δανειστήκαμε από την προηγούμενη γενιά και οφείλουμε να το παραδώσουμε στην επόμενη, καλύτερο, απ΄ ότι το παραλάβαμε.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/04/2011 09:52:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Mήνυμα Περιφερειάρχη Α. Καχριμάνη για την Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες