ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ: O Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος φέρεται να προτείνει την ανταλλαγή - Ξεπουλάνε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων σε Ισραηλινή εταιρεία!

Το ενδεχόμενο να πληρώσει δάνειο που έλαβε με ένα από τα ακίνητά του στα Ιεροσόλυμα φαίνεται να εξετάζει σοβαρά το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τελευταία συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου, στις 30 Αυγούστου, ο Πατριάρχης Θεόφιλος φέρεται να ενημέρωσε τα μέλη της ότι εκκρεμεί ένα δάνειο που έλαβε το Πατριαρχείο, ύψους περίπου 2,5 εκατ. δολαρίων, και εισηγήθηκε την αποπληρωμή του με την παραχώρηση στους δανειστές ενός αμφισβητούμενου πατριαρχικού οικοπέδου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τα χρήματα δόθηκαν στο Πατριαρχείο μετά την εκλογή του κ. Θεόφιλου και ως δανειστή εμφανίζουν «μια ισραηλινή εταιρεία που εκμισθώνει ακίνητα της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού και ο ...
επικεφαλής της οποίας χαίρει της εκτιμήσεως του Πατριάρχη».

Διαφορετική όμως είναι η εκδοχή που προβάλλουν στην «Κ» συνεργάτες του Πατριάρχη Θεόφιλου, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι «το δάνειο ελήφθη τη μεταβατική περίοδο πριν από την ανάρρηση του μακαριωτάτου στον θρόνο». Πάντως κληρικοί των Ιεροσολύμων μιλώντας στην «Κ» θυμούνται ότι «το μόνο δάνειο που συνήψε το Πατριαρχείο την περίοδο εκείνη ήταν με την Εμπορική Τράπεζα». Αυτό πάντως που έχει προκαλέσει μεγαλύτερο προβληματισμό σε μέλη της Αγιοταφιτικής Αδελφότητας είναι οι πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο πληρωμής του δανείου.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ο Πατριάρχης πρότεινε τη μεταβίβαση στον δανειστή οικοπέδου έκτασης ενός στρέμματος, μεταξύ του τείχους της Μαμίλα και του πολυτελούς ξενοδοχείου «Κινγκ Ντέιβιντ». «Δεν υπάρχει ακόμα κάποια απόφαση ή συμφωνία. Διερευνώνται όλοι οι πιθανοί τρόποι αποπληρωμής του δανείου», υποστηρίζουν στην «Κ» συνεργάτες του Πατριάρχη.

 Από το Εθνικά θέματα - Ελλάδα.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/17/2011 01:15:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ: O Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος φέρεται να προτείνει την ανταλλαγή - Ξεπουλάνε το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων σε Ισραηλινή εταιρεία!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες