ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Ιουνίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Tσακώθηκαν στον "αέρα" δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Με καζάνι που βράζει μοιάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ενώ οι διαφωνίες μεταξύ των βουλευτών της κυβέρνησης είναι έντονες ακόμη και σε κρίσιμα θέματα, όπως οι απολύσεις στο Δημόσιο.

 H κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της κυβέρνησης αποτυπώθηκε παραστατικά σήμερα το πρωί στον «αέρα» του ΣΚΑΙ με την έντονη διαφωνία μεταξύ του βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου και του βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου λίγες ώρες μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ την Τρίτη.
 Οι δύο άνδρες διαφώνησαν πλήρως όσον αφορά το ζήτημα των απολύσεων στο δημόσιο ενώ προς στιγμής δημιουργήθηκε ...
ένταση μεταξύ τους.

«Έχουμε συνείδηση των δανειακών αναγκών της χώρας; υπάρχει άλλος τρόπος; Γι’ αυτό διαφώνησα με τους «16» δεν υπάρχει αντιπρόταση» δήλωσε ο κ. Οικονόμου για τα μέτρα. Ο βουλευτής Ιωαννίνων τάχθηκε σαφώς υπέρ των αποκρατικοποιήσεων και της συρρίκνωσης των δημοσίων δαπανών με απολύσεις για να μην επιβάλλονται άδικοι φόροι στον ιδιωτικό τομέα. «Αν δεν συρρικνωθεί ο δημόσιος τομέας θα μπαίνουν άδικοι φόροι» δήλωσε. Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε δε ως ψευτοδίλημμα αν θα είναι ιδιωτικές ή κρατικές επιχειρήσεις. «Η ΔΕΗ της Γαλλίας είναι κρατική αλλά λειτουργεί με όρους αγοράς» ανέφερε.

 Από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντινόπουλος παρότι επανέλαβε ότι στο υπουργείο Ανάπτυξης υπάρχουν άχρηστοι οργανισμοί που κοστίζουν στο δημόσιο 10 εκατ. το χρόνο, εντούτοις τάχθηκε κατά των απολύσεων στο δημόσιο. «Τον ιδιωτικό τομέα δεν τον στηρίζεις με το να απολύεις στον δημόσιο τομέα. Κλείνεις οργανισμούς, δεν κάνεις απολύσεις» ανέφερε. «Δεν φοβηθήκαμε τα σκληρά μέτρα, αλλά θέλουμε να είναι αποτελεσματικά. Για πολλούς νόμους δεν έχουν βγει Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις και Προεδρικά Διατάγματα» επισήμανε.

 newpost.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 6/08/2011 02:06:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Tσακώθηκαν στον "αέρα" δύο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες