ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Ιουλίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ν. Μπακογιάννη: "Πιστεύω ότι η αστυνομία αυτή τη στιγμή κάνει τη δουλειά της καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες."

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη συνάντησή της με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Λευτέρη Οικονόμου, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων δήλωσε:
«Είχα μια μακρά και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενημέρωση από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες και οι καταστροφές και οι βανδαλισμοί οι οποίοι κατεγράφησαν.

Η Δημοκρατική Συμμαχία θέλει να επανέλθει στη χθεσινή της πρόταση, που λέει ότι χρειάζεται άμεσα η σύσταση Διακομματικής Επιτροπής, η οποία θα συζητήσει και θα...
 επεξεργαστεί ένα νέο θεσμικό πλαίσιο ασφάλειας για τη χώρα. Ένα νέο θεσμικό πλαίσιο το οποίο θα αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα που κατεγράφησαν τον τελευταίο καιρό. Σήμερα χρειάζεται να ενώσουμε δυνάμεις για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση ανομίας, η οποία υπάρχει κυρίως στην Αθήνα, αλλά και στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις και να μην ξεχνάμε ότι ανάπτυξη δεν μπορεί να έρθει στη χώρα, επενδύσεις δεν μπορούν να έρθουν στη χώρα, αν δεν υπάρχει αίσθημα ασφάλειας και στους πολίτες και στους επενδυτές και στους τουρίστες και σε όλους».

ΔΗΜΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θεωρείται ότι επλήγη ο τουρισμός από όλα αυτά τα επεισόδια τα οποία είχαμε… ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο τουρισμός επλήγη, η Αθήνα έδωσε την εικόνα μιας βομβαρδισμένης πόλης και οι τουρίστες οι οποίοι είχαν σκοπό να έρθουν στην Αθήνα και το είχαν αποδείξει, γιατί ο Ιούνιος ήταν ένας από τους καλύτερους τουριστικά μήνες γα την πόλη των Αθηνών, ετράπησαν σε άτακτη φυγή. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το δικαίωμα διαδήλωσης δεν μπορεί να οδηγεί στο να χάνουν άνθρωποι το ψωμί τους, διότι κλείνουν οι δουλειές τους.

ΔΗΜΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πιστεύεται ότι υπήρξε κατάχρηση εξουσίας από κάποιους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην πορεία, στη διαμαρτυρία;
ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Πιστεύω ότι η αστυνομία αυτή τη στιγμή κάνει τη δουλειά της καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες. Να μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν αστυνομικοί των 800 ευρώ, δηλαδή παιδιά τα οποία έχουν πέσει σε αυτό τον αγώνα, εκ των οποίων πάνω από 70 είναι σήμερα στο νοσοκομείο και μένουν στην ίδια θέση πάνω από 16 ώρες την ημέρα. Ας μην το ξεχνάμε αυτό, όταν εύκολα και μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, γίνεται μία προπαγάνδα εναντίον της αστυνομίας, την οποία δεν την αξίζει.

 ΔΗΜΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θεωρείται ότι βρέθηκε πρόσφορο έδαφος για το λεγόμενο παρακράτος να λειτουργήσει σε αυτές τις συνθήκες;
ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Δεν έχω δείγματα παρακράτους. Οι εξηγήσεις τις οποίες έδωσε η Ελληνική Αστυνομία είναι επαρκείς. Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν ζούμε πλέον την περίοδο της δικτατορίας. Στην Ελλάδα σήμερα δεν διώκεται το φρόνημα κανενός. Ας το καταλάβουμε, όπως και ότι η αστυνομία είναι σύμμαχος και όχι εχθρός.

ΔΗΜΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου πιστεύεται ότι θα δώσει λύση στο πρόβλημα της ύφεσης στην ελληνική οικονομία;
ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Πιστεύω ότι αυτό το μεσοπρόθεσμο θα έχει τεράστιες δυσκολίες εφαρμογής. Το έχω πει πάρα πολλές φορές. Ήταν το διαβατήριο για να πάρει η Ελλάδα την πέμπτη δόση. Αν όμως σήμερα δεν υπάρξει μία κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης αποφασισμένη να εφαρμόσει μία πολιτική και να δώσει δείγματα αποτελεσματικότητας, που αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί, το μεσοπρόθεσμο δεν θα δώσει καμία λύση.

ΔΗΜΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πιστεύεται ότι υπάρχει θέμα πρόωρων εκλογών; Οι εκλογές είναι το επόμενο βήμα;
ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Έχω πει ότι στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Θέλω να ελπίζω ότι ακόμη και τώρα την ύστατη στιγμή θα επικρατήσει σωφροσύνη. Η δε, χθεσινή δήλωση του κ. Σαμαρά όπου λέει ότι δεν θα ψηφίσει προκαταβολικά ούτε το «μνημόνιο 2» για τη νέα δανειοδότηση της Ελλάδας, το μόνο που κάνει είναι να βάζει φωτιά στο μπαρούτι.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 7/01/2011 05:08:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ν. Μπακογιάννη: "Πιστεύω ότι η αστυνομία αυτή τη στιγμή κάνει τη δουλειά της καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες