ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Ιουλίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

'Εξαφανίστηκαν" τα διακριτικά ανδρών των ΜΑΤ! --- Δεν μπορούν να γίνουν συγκεκριμένες αναφορές για υπέρμετρη βία.

Ανάμεσα στα δεκάδες περιστατικά και τις ακρότητες, που σημειώθηκαν το διήμερο των συγκρούσεων στην Αθήνα με την καταστροφική μανία των ταραξιών και την επακόλουθη βιαιότητα από την πλευρά των αστυνομικών δυνάμεων, για να επιβάλλουν την τάξη, μια ακόμη καταγγελία, που έφθασε στο «Βήμα», αποτυπώνει το κλίμα που επικρατούσε εκείνες τις ώρες.

 Ορισμένοι αστυνομικοί διμοιριών των ΜΑΤ «εξαφάνισαν» τα διακριτικά τους όσο βρίσκονταν στα επεισόδια, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι πολίτες να κάνουν αναφορές κατά συγκεκριμένων προσώπων για υπέρμετρη βία, εφόσον συνέβαινε κάτι τέτοιο, είπαν στο «Βήμα» πολίτες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα την Τρίτη και την Τετάρτη. «Τυχαίο γεγονός» το χαρακτηρίζουν συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των...
 αστυνομικών που υπηρετούν στα ΜΑΤ προσθέτοντας ότι «πολλοί συνάδελφοι είχαν τα διακριτικά κανονικά στα κράνη τους, όπως προβλέπεται.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε να κυνηγούμε "φαντάσματα" ». Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Δεκεμβρίου 2009 όταν ο τότε υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε εξαγγείλει πως από τον Ιανουάριο άπαντες οι αστυνομικοί θα έφεραν διακριτικά στις στολές τους. Για το προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης (ΥΑΤ) - οι αστυνομικοί με τις «λαδί» στολές - και της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης (ΥΜΕΤ) - οι αστυνομικοί με τις μπλε στολές - προβλεπόταν οι διακριτικοί αριθμοί θα εμφανίζονταν στα κράνη τους και μάλιστα θα ήταν σε μέγεθος και σημείο που να γίνονται αντιληπτά.

Στη συνέχεια εκδόθηκε και σχετική διαταγή από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ κ. Ελευθέριο Οικονόμου. Οπως αναφερόταν στην σχετική απόφαση «κάθε μέλος του ένστολου προσωπικού θα φέρει τον αναγνωριστικό αριθμό του μητρώου του στις επωμίδες». Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχει συσταθεί το Γραφείο Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας από το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας - που περιλαμβανόταν στις τότε εξαγγελίες του κ. Χρυσοχοΐδη - το σχετικό Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος πήγε προς υπογραφή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις αρχές Ιουνίου.

 tovima.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 7/01/2011 07:04:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

1 σχόλια for "'Εξαφανίστηκαν" τα διακριτικά ανδρών των ΜΑΤ! --- Δεν μπορούν να γίνουν συγκεκριμένες αναφορές για υπέρμετρη βία."

  1. Εξαφανίστηκαν, ή δέν τα
    παρέλαβαν ακόμη απο την
    πρεσβεία του ΚΑΥΚΑΣΣΟΥ;

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες