ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Ιουλίου 2011
Αναρτήθηκε από ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ

Διαβάστε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άποψη: "Είναι οι Έλληνες Τέκτονες σιωνιστές;"

Πέρασαν ήδη μερικές ημέρες από το μακελειό της Νορβηγίας και σε μια κατάσταση, θα μπορούσα να πω, πιο νηφάλια έρχομαι να αναμοχλεύσω λίγο τα πράγματα και τα «πάθη» όλων των υπερπατριωτών πιστών χριστιανών οι οποίοι, όλες αυτές τις ημέρες μας ζάλισαν με την μασονική και άρα φιλοσιωνιστική ιδιότητα του ψυχοπαθή Νορβηγού.
Δεν θέλω να πείσω κανέναν αλλά μπορώ άνετα διαβεβαιώσω ότι κανένας "εχέφρων" άνθρωπος δεν θα προέβαινε σ' αυτού του είδους την ενέργεια είτε είναι μασόνος, είτε όχι και.. είτε διάκειται φιλικά υπέρ των Παλαιστινίων είτε όχι.

 Μπορώ επίσης να διαβεβαιώσω ότι οι περισσότεροι ΄Ελληνες Τέκτονες είναι και καλοί πατριώτες ερωτευμένοι με το μεγαλείο της Αρχαίας Ελλάδας και καλοί χριστιανοί και είναι αμέτρητοι σε όλη την χώρα αλλά και στις αδούλωτες πατρίδες οι τάφοι όσων τεκτόνων έδωσαν την ζωή τους για την Εθνική Υπόθεση όπως και να διαβεβαιώσω ότι και πολλοί...
 «υπερπατριώτες» Έλληνες φόρεσαν το "ράσο" ή ακόμη και αλλαξοπίστησαν προκειμένου να γλυτώσουν την στράτευση σε δύσκολες στιγμές όπως έλεγε και μεγάλος Περικλής Γιαννόπουλος.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να υπερτονίσω ότι περισσότερο φανατισμένοι φιλοσιωνιστές είναι οι οπαδοί χριστιανικών φονταμενταλιστικών παραφυάδων ξένων προς την ορθοδοξία μας (κυρίως ευαγγελιστές) οι οποίοι πιέζουν τον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ (αλλά και τους ηγέτες άλλων χωρών) να στηρίξει το Ισραήλ διότι διαφορετικά δεν θα είναι δυνατή η δευτέρα παρουσία του Κυρίου μας λες και ο Ιησούς δεσμεύεται από την ύπαρξη ή όχι κρατικών οντοτήτων.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ζητήσω την επιβεβαίωση ή την διάψευση των όσων λέω για τις χριστιανικές παραφυάδες των τεσσάρων Ιεραρχών που κατά την γνώμη μου είναι άξιοι να φέρουν αυτόν τον τίτλο δηλαδή Θεσ/νικης , Δρυϊνουπόλεως-Πωγωνιανής και Κονίτσης, Πειραιώς και Καλαβρύτων κυρίων Ιγνατίου, Ανδρέα, Σεραφείμ και Αμβροσίου αντίστοιχα.

 Αν υπήρξα μασόνος;
Ναι για πολλά χρόνια αλλά απομακρύνθηκα προ πολλών ετών γιατί δεν βρήκα αυτό που ζητούσα ή ίσως δεν ήξερα τι ζητούσα και δεν μετάνιωσα για τις επιλογές μου.

Αν είμαι χριστιανός;
Ναι και θα δώσω και το αίμα μου για την πατρίδα μου και την πίστη μου. Αν πηγαίνω στην Εκκλησία; Ναι και συχνά όσο οι περισσότεροι Έλληνες.

 Στέλνω αυτήν την ανάρτηση στα δέκα ιστολόγια που διαβάζω καθημερινά με σκοπό όχι να παραπλανήσω αλλά να πείσω ότι άλλοι είναι οι εχθροί της πατρίδας μας και ότι με το να ασχολούνται με τους μασόνους απλά παίζουν το παιχνίδι των πραγματικών εχθρών της πατρίδας μας.

Εγώ προσωπικά, με όσα έχω ζήσει, θα αντιμετώπιζα τους τέκτονες σαν σύγχρονους "Δον Κιχώτες" χωρίς να παραγνωρίζω ότι στους κόλπους τους "σιτίζονται" και αρκετά "λαμόγια".

Ευχαριστώ .... Οδυσσεύς .

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ στις 7/25/2011 03:26:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

11 σχόλια for "Διαβάστε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άποψη: "Είναι οι Έλληνες Τέκτονες σιωνιστές;""

 1. Κύριε Οδυσσεύ

  Δεν μπορώ να ξέρω φυσικά αν υπήρξατε ή όχι Μασόνος.

  Αυτό που ξέρω είναι ότι η Μασονία αποτελεί ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
  Τα μέλη της εντάσσονται σε αυτήν με θρησκευτικές τελετές, υπάρχουν "αρχιερείς" και "βαθμοί" και "τελετές" και "σύμβολα" κλπ κλπ.

  Σύμφωνα με τουλάχιστον 2 αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος η Μασoνία αποτελεί θρησκεία και η συγκεκριμένη θρησκεία είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα του Ορθόδοξου Χριστιανού.

  Όποιος εντάσσεται στη Μασονία δεσμεύεται με όρκους μέχρι το θάνατο και γι αυτό δεν υπάρχουν παρά ελάχιστα παραδείγματα Μασόνων που αποχώρησαν και περιέγραψαν τι γινόταν μέσα στις Στοές.
  Οι ελάχιστοι που τόλμησαν να φύγουν και να περιγράψουν τι έζησαν εκεί επαληθεύουν τις φήμες για τη Μασονία.
  Οπότε επιτρέψτε μου να έχω ένα ερωτηματικό για το κατά πόσο ενταχθήκατε στη Μασονία και σε ποιο βαθμό φθάσατε.


  Όσο για το πόσο "καλοί πατριώτες" είναι οι Μασόνοι, ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει.
  Προσωπικά θα είχα αμφιβολίες για το κατά πόσο ένας που ανήκει σε μία Στοά μπορεί να ενεργεί ελεύθερα, ειδικά όταν κατέχει σημαντικές θέσεις και κυβερνητικά αξιώματα.
  Προφανώς δεν είναι τυχαίο που κάποια άτομα παραμένουν στις θέσεις τους παρά το καταστροφικό έργο τους για την πατρίδα.
  Προφανώς κάποιο "δίκτυο" είναι από πίσω και τους προστατεύει.

  Ακόμη και οι 4 ποιμενάρχες που επικαλείσθε έχουν ξεκάθαρα ταχθεί ενάντια στη Μασονία.
  "Δον Κιχώτες" δεν μπορεί να είναι ύπουλα και κρυφά κέντρα κύριε "Οδυσσεύ".
  "Δον Κιχώτες" στην Ιστορία της Ελλάδας ήταν πάντα τα πιστά μέλη της Εκκλησίας που θυσίαζαν τη ζωή τους για τα ιδανικά μας και την Ορθόδοξη Πίστη τους.
  Οι χιλιάδες νεομάρτυρες που πότισαν με το αίμα τους την ελληνική γη αποτελούν αδιάσειστη απόδειξη.

  Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του και να διαλέξει και τη θρησκεία του και την Στοά από όπου θα παίρνει εντολές.

 2. Αγαπητέ «Μαχητή Θεσσαλονίκης» έγραψα ότι έγρψα ούτε με σκοπό να παρασύρω ούτε να εξωρραΐσω. Είπα την άποψή μου με το δικαίωμα που έχω σαν ελεύθερος άνθρωπος προσπαθώντας να εξηγήσω ότι οι Έλληνες μασόνοι δεν είναι εχθροί της πατρίδος. Δεν θα σου πω που έφθασα αλλά πάντως «έφθασα» στα πολύ ψηλά κλιμάκια. Θα ήθελα επίσης να σου υπενθυμίσω ότι "Δον Κιχώτη" αποκαλούμε έναν άνθρωπο ναι μεν καλοπροαίρετο, οπωσδήποτε με ιδανικά αλλά με λάθος στόχους λόγω αρρωστημένης φαντασίας και άρα δεν είναι δυνατόν να χαρακτηρίζονται έτσι τα μέλη της εκκλησίας που αναφέρεις στις τελευταίες παραγράφους σου. Ευχαριστώ.

 3. Ανώνυμος

  Φίλε Οδυσσέα.
  Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν το άρθρο σου είναι όντως παραπλανητικό ή όχι γιατί φυσικά δεν σε γνωρίζω.

  Μπορώ όμως με σιγουριά και εγώ να πώ (η γνώμη μου) πως τα πράγματα είναι ακριβώς αντίθετα απ ότι μας τα λες.

  Ποτέ οι Έλληνες Τέκτονες ή Μασόνοι όπως θέλεις πες τους δεν αγαπούσαν την Ελλάδα.
  Και αυτό είναι ευνόητο γιατί έρχεται σε αντίθεση με αυτά που πρεσβεύει ο Μασονισμός.
  Εξάλου είναι πλέον γνωστές οι αντιδράσεις του Πειραιώς στους Μασόνους, κάτι που μάλλον μαρτυρά πως έχω δίκιο.

  Επομένως μόνο με την Ορθοδοξία μπορεί να συμβαδίσει η Ελλάδα και ο Ελληνισμός.

  Και εκεί που μπερδεύομαι ακόμη περισσότερο είναι που λες πως είσαι Χριστιανός.

  Αν είσαι λοιπόν δεν έχουν καμία θέση τα περί Σιωνισμού στην θρησκεία μας. Για το μόνο που πρέπει να μιλάμε (φυσικά όταν υπάρχει λόγος και όχι "στα κουτουρού") είναι ο Χριστός και η αλήθεια Του.

  Να είσαι καλά,
  Γρηγόρης

 4. αναφορικά με το "Δον κιχώτης",
  έγραψες επί λέξη:

  Εγώ προσωπικά, με όσα έχω ζήσει, θα αντιμετώπιζα τους τέκτονες σαν σύγχρονους "Δον Κιχώτες" χωρίς να παραγνωρίζω ότι στους κόλπους τους "σιτίζονται" και αρκετά "λαμόγια".

  Το ύφος σου για το Δον Κιχώτη λοιπόν ήταν επαινετικό (σε αντιδιαστολή με όσους χαρακτήρισες "λαμόγια").
  Γι αυτό και δανείστηκα τον δικό σου-ξενικό όρο.  επί της ουσίας:
  έτυχε αρκετές φορές να γνωρίσω άτομα που προσεγγίστηκαν από Ροταριανούς κ Λάϊονς.
  Ήξεραν όλοι τους πολύ καλά με τι πάνε να "μπλέξουν".
  Κανένας τους δεν "ονειρευόταν" ότι θα ενταχθεί σε ένα "φιλανθρωπικό σωματείο" με καλούς ανθρώπους.
  Πολύ περισσότερο όσοι προχωράνε στο επόμενο βήμα και εντάσσονται στη Μασονία.

  Προσωπικά έχω τις επιφυλάξεις μου για ξένες μυστικιστικές οργανώσεις-θρησκείες.
  Εσύ θέλεις να μας πείσεις ότι τάχα είναι και καλοί χριστιανοί και καλοί πατριώτες..
  Ξέρεις, πολλές φορές υπάρχει ένα ΧΑΟΣ μεταξύ όσων ισχυρίζεται και διαλαλεί κάποιος σε σχέση με το τι αληθινά είναι.

  Και αυτοί που συμμετέχουν στη Λέσχη Μπίλτερμπεργκ λένε ότι τάχα "συζητάνε" ή άλλοι ισχυρίζονται ότι τάχα "προωθούν" τα συμφέροντα της Ελλάδας..
  Έτσι ..
  μυστικιστικά..
  Με τελετές, ιερατεία και όρκους..


  Και μία επισήμανση:
  Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν Μασόνοι που προσπαθούν να καταλάβουν θέσεις και μέσα στην Εκκλησία.
  Διόλου τυχαία.
  Ειδικά σε κάποια σωματεία που διαχειρίζονται τεράστια περιουσιακά στοιχεία.
  Έχουμε και εδώ στη Θεσσαλονίκη τέτοια παραδείγματα. Ας μην τα κατονομάσω.
  Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι έγιναν ξαφνικά πιστοί χριστιανοί ούτε εξαγνίζει τη Μασονία.
  Το αντίθετο.

 5. ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΨΕΥΤΗΣ "ΨΕΥΔΟ-ΟΔΥΣΣΕΑ". ΔΕ ΛΕΩ, ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ γαϊΔΟΥΡΕΙΟΥ ΙΠΠΟΥ. ΟΔΥΣΣΕΥ!!!...
  Θα σταθώ μόνο στο ψέμα "έδωσαν τη ζωή τους στην εθνική υπόθεση"
  1.-- Λοιπόν, είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, από τα ιδια τα αρχεία των μασονικ΄πων στοών, ότι μέχρι το 1829 δεν υπήρχε ίχνος μασόνων στην Ελλάδα (αλλά και στη Τουρκία. Τότε πρωτοεμφανίσθηκαν με παραρτήματα ξένων μασονικών στοών, στη Ζάκυνθο, στη Κέρκυρα και στη Κεφαλονιά και ήσαν ταυτόχρονα ανταποκριτές ξένων τραπεζιτών. Όταν τους πήρε χαμπάρι ο Καποδίστριας τους πολέμησε, με αποτέλεσμα, όταν εξέδωσε τη δεύτερη διαταγή εναντίον τους, να τον δολοφονήσουν σε λίγες μέρες.
  2.-- Οι απατεώνες εβραιομασόνοι, με λύσσα προσπαθούν να εμφανίσουν τη Φιλική Εταιρεία, (επικαλούμενοι τον ...συνωμοτικό χαρακτήρα της οργάνωσης) ως δήθεν μασονική οργάνωση, αλλά και αυτό έχει καταρριφθεί ιστορικά, γιατί η μεν Φιλική Εταιρεία είχε ιεραρχική διάρθρωση 5 (ή 6) βαθμών, η ονομασία των οποίων δεν είχε καμία σχέση με τις ονομασίες των 33(!!!!!) βαθμών οργ΄΄ανωσης μιας μασονικής στοάς. Το ότι πολύ μετά την επανάσταση, κάποια καθίκια αποτυχημένων, απόγονοι αγωνιστών, για να βολευτούν ασπάσθηκαν τον μασονισμό, αυτό δεν τους εξισώνει με τους αγνούς αγωνιστές προγόνους τους.
  3.-- Τι ενοχλλεί τον πρώην-νυν μασόνο Οδυσσέα, για τη πραγματική ταυτότητα του μασόνου δολοφόνου της Νορβηγίας???? Το ότι οι αρχές της Νορβηγίας ήξεραν τις ιδιότητές του, αλλά απέκρυψαν τη πραγματική του ταυτότητα, που αποκαλύφθηκε από ιντερνετική έρευνα????
  4.-- Οδυσσέα, άσε τα όποια ράσα στην άκρη και μη μπλέκεις το σώβρακο με τη γραβάτα και τις αόριστες κατά κανόνα εσκεμμένες αερολογίες σου. Για εδώ και για το τώρα μίλα μας, μιας και "υπήρξες" μασόνος: Οι μασόνοι στην Ελλάδα, είναι κώλος και βρακί με το εβραιοτραπεζικό σύστημα που δυναστεύει την Ελλάδα??? ΝΑΙ ή ΟΧΙ??? Σταράτα χωρίς περοττά μπουρδολογήματα, Έτσι, για να σφυγμομετρήσουμε τη σοβαρότητά σου.
  5.-- Για τον Μπαρμπανίκο είσαι ακόμα μασόνος. Γιατί??? Γιατί στις αδούλωτες πατρίδες κάφρε, δεν υπάρχει ούτε ένας τάφος μασόνου!!!! Μήπως εννοείς Εβραίου, που πρέπει να καταταγεί νεκρός, για τη κατασκευή του αναγκαίου πλαστού ιστορικού????

 6. Μπαρμπανίκο θα σου απαντούσα κατάλληλα αλλά δεν το κάνω γιατί:
  α. Σέβομαι τον φίλο Τρύφωνα και την ιστοσελίδα του που μας φιλοξενείκαι
  β. Διαβάζοντας κατά καιρούς τους σχολιασμούς σου στις διάφορες ιστοσελίδες έχω διαπιστώσει ότι είσαι "πολύ ρηχός" παριστάνοντας τον ξερόλα και τον τσαμπουκά εκ του ασφαλούς οπότε δεν αξίζεις τον κόπο αλλά πάντως σ' ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζί μου, έστω και αρνητικά.

 7. Ανώνυμος

  Για το Ήπειρος Ελλάς......
  Καλά εσείς θα μας κουφάνετε.............
  Τόσο καιρό μας έχετε πρήξει με τα περί Πατρίδας και Ορθοδοξίας..........

  Και τώρα βάζετε άρθρο Μασόνου να διαβάσουμε....

  Μήπως και εσείς είστε εντεταλμένες μαριονέτες?

 8. Φίλε ανώνυμε 25/7 8:46

  To έχουμε γράψει αμέτρητες φορές....

  Και ΚΡΙΣΗ και ΑΠΟΨΗ και ΜΥΑΛΟ να καταλάβει τι διαβάζει έχει ο κάθε αναγνώστης.

  Άυτό τα λέει όλα. Επομένως καλά θα ήταν να .... "μαλακώσεις" λίγο το "λόγο" σου.
  Αναμένουμε............

 9. Οδυσσεύς καλησπέρα, Θα ήθελα να σε καταλάβω κάνω φιλότιμες προσπάθειες αλλά δεν μου βγαίνει λόγο εμπειρίας, και να εξηγηθώ η πείρα της ζωής με δίδαξε αρκετά νομίζω, αλλά θα παραμείνω στην θρησκεία σε μια δύσκολη καμπή της ζωής μου άρχισα να ψάχνω νεαρός κιόλας γιατί δεν με κάλυπτε ο χριστιανισμός και αποδείχτηκε ψεύτης κάλπικος; Πέρασα από όλες τις θρησκείες που τώρα τις λέω λασπωμένες κατακόμβες! Ήταν όλες μπροστά στα μάτια μου όταν τελείωσα ένας βούρκος, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να τις επαινέσω ποτέ μα ποτέ γιατί απλά τις γνώρισα! το ότι πέρασες από τον Μασονισμό και τώρα που έφυγες τον παινεύεις είναι από μόνο του πονηρό. Όσο για τον φίλο που είπε ότι κακός ανέβασε η ιστοσελίδα το θέμα κάνει τρομερό λάθος και ίσως αντιδημοκρατικό. Δεν είμαστε ΜΜΕ για να ανεβάζουμε τα θέματα που πουλάνε αλλά όλες τις γνώμες και απόψεις για να αποφασήσης με δημοκρατικές διαδικασίες τη θα κάνεις και τι θα πιστεύεις ευχαριστώ μου με ανεχτήκατε!

 10. Ανώνυμος

  Παιδιά του 'Ηπειρος,
  δεν είχα σκοπό να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα, αλλά ούτε και να σας προσβάλω.

  Απλά νευρίασα με αυτό που διάβασα του Οδυσσέα.
  "Μαλακώνω" λοιπόν το λόγο μου.
  Εξάλου είναι επιλογή σας.

  Να είστε καλά,
  Τάκης.

 11. Αφού έστω και κάποιος θεωρεί ότι μασονισμός και ορθοδοξία μπορούν να αλληλοπεριχωρηθούν και να λειτουργήσουν ταυτόχρονα ας ακούσουμε τις ομιλίες περί μασονισμού του μακαριστού π. Αθανασίου Μυτιληναίου.
  Αν μετά από αυτές τις ομιλίες δεν αλλάξει κάτι, προφανώς από τον χώρο των σχολίων δεν μπορεί να γίνει κάτι περισσότερο.

  http://www.impantokratoros.gr/masonia-mp3.el.aspx
  στο τέλος της σελίδας.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978036373 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.

Αναγνώστες