ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Αυγούστου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Δήμαρχος Τρικκαίων: "Εγώ δεν είπα τίποτα για Τσιπάρισμα των εργαζόμενων του Δήμου... "

Καταγγελία του δημάρχου Τρικκαίων κ. Χρήστου Λάππα για δημοσίευμα σε εβδομαδιαία Τρικαλινή εφημερίδα.
Διαβάζω στην ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ την ρήση του Μάγερ «Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης» και αναρωτιέμαι:

Ο εκδότης – διευθυντής της εβδομαδιαίας εφημερίδας των Τρικάλων «Ενεργός Πολίτης» κ. Χρήστος Κοντός, δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να ρίξει μια ματιά στην ιστοσελίδα; Αν το έκανε, δεν κατάλαβε τίποτε; Ο συγκεκριμένος κύριος (μέλος της Ένωσής σας όπως πληροφορούμαι), έγραψε στην...
εφημερίδα του άρθρο με τίτλο «Μήπως κ. Δήμαρχε να τους αλυσοδένατε;». Το κείμενο απευθύνεται σε εμένα προσωπικά και στην Δημοτική Αρχή Τρικκαίων.

Αν απευθυνόταν σε εσάς, είμαι σίγουρος πως δύο επιλογές θα είχατε: Να τον στείλετε είτε στο Πειθαρχικό σας Συμβούλιο, είτε στον Εισαγγελέα. Την δεύτερη επιλογή, την σκέφτομαι και εγώ… Ο συνάδελφός σας λοιπόν … ανακάλυψε «ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής να τοποθετήσει «τσιπάκι» στους δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων, ώστε να προσέρχονται και να αποχωρούν στην ώρα τους από την εργασία». Τέτοια ή παρόμοια ανακοίνωση δεν υπήρξε ποτέ!

Πού βρίσκεται λοιπόν η «Δημοσίευση» και πού η «Δικαιοσύνη»; Αξιοποιώντας προφανώς, την προσωπική του εμπειρία από τη θητεία του στο Γραφείο Τύπου του Καποδιστριακού Δήμου Τρικκαίων, βάζει όλους όσοι διετέλεσαν Δήμαρχοι στο ίδιο «σακί» και αποδίδει σε όλους τις ίδιες ευθύνες. Μόνο που δεν λέει «όλοι τα ίδια σκ.. είστε. Μα, και αυτά δεν είναι όλα ίδια… Τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται, συνήθως, από τις πράξεις τους.

Ο συνάδελφός σας, εκτός του ότι ψεύδεται, μας κρίνει, μας υβρίζει και μας συκοφαντεί πριν ενεργήσουμε. Του δίνει αυτό το δικαίωμα το καταστατικό της Ένωσης Συντακτών; Πάντως, το Σύνταγμα και οι Νόμοι του κράτους, δεν του το δίνουν! Φτάνει ο κ. Κοντός στο σημείο να μας κατηγορήσει ότι «πήραμε προμήθεια».

Τον παραδίδω στην κρίση σας και στην κρίση των συναδέλφων σας. Θα περιμένω την απάντησή σας με την ευχή και την ελπίδα να διαφυλάξετε στην πράξη το κύρος των δημοσιογράφων – μελών σας και του δημοσιογραφικού επαγγέλματος που κάποιοι το οραματίστηκαν Λειτούργημα.

Με εκτίμηση ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. ΛΑΠΠΑΣ

Από το Πενταπόσταγμα. --
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 8/30/2011 11:12:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Δήμαρχος Τρικκαίων: "Εγώ δεν είπα τίποτα για Τσιπάρισμα των εργαζόμενων του Δήμου... ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες