ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:6 Οκτωβρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η Πολιτεία άφησε αφύλακτα τα σύνορα με την Αλβανία. Αλωνίζουν διακινητές ναρκωτικών, ληστές και κάθε "καρυδιάς καρύδι"...

Στην τύχη τους έχουν αφεθεί τα σύνορα της Ηπείρου με την Αλβανία, αφού η Κυβέρνηση στο βωμό των περικοπών έχει αποδυναμώσει τη φύλαξή τους. Αποτέλεσμα αυτής της ανεύθυνης πολιτικής είναι να… αλωνίζουν οι διακινητές ναρκωτικών και άλλων παρανόμων, όπως αποδεικνύεται από τις συνεχείς συλλήψεις Ελλήνων και αλλοδαπών στην Ήπειρο, που μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες χασίς.

Άγνωστος βεβαίως είναι ο αριθμός και η επικινδυνότητα εκείνων που δεν συλλαμβάνονται και ανενόχλητοι διαπράττουν εγκληματικές πράξεις στο...
εσωτερικό της χώρας μας.

Αυτοί μπορεί να είναι και οι περισσότεροι, αν λάβει κανείς υπόψη του τα χθεσινά επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με τα οποία οι ληστείες, οι κλοπές και άλλες παράνομες πράξεις έχουν φτάσει στο ζενίθ. Απαντώντας χθες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, σε ερώτηση του Γιώργου Ανατολάκη, βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., σχετικά με τις αποσπάσεις αστυνομικών από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων σε άλλες, προσπάθησε να δικαιολογήσει την αποδυνάμωση των συνόρων, συνδέοντάς την με την κατάργηση της «βίζας» για τους Αλβανούς.

Όπως τόνισε, στο πρώτο 8μηνο του έτους σημειώθηκαν 664 συλλήψεις, ένας αριθμός που είναι μειωμένος κατά 81,65% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι (3.618 συλλήψεις).

ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ… 
Αν και είναι εμφανής η προσπάθεια του Υπουργού να μην αναφερθεί στην αυξημένη εγκληματικότητα που μαστίζει την Ήπειρο, τα απανωτά περιστατικά διακίνησης ναρκωτικών, κλοπών, διαρρήξεων και ληστειών που γίνονται στις ακριτικές περιοχές της Ηπείρου αποδεικνύουν, γιατί είναι εσφαλμένη η τακτική του Υπουργείου να αποδυναμωθούν τα σύνορα της Ηπείρου με την Αλβανία.

ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ…
Κατά τ΄ άλλα, ο Υπουργός αναφέρει στην απάντησή του, ότι από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων μετακινούνται σε μηνιαία βάση λιγότεροι από 10 αστυνομικοί. Μάλιστα, όπως τονίζει, για την αντιμετώπιση του προβλήματος των λαθρομεταναστών στην Ηγουμενίτσα, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ενισχύει καθημερινά την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας με ένα όχημα και 3 άτομα πλήρωμα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων.

Ο Υπουργός τονίζει ότι οι μεταθέσεις των Αστυνομικών μέχρι το βαθμό του Αστυνόμου Β΄ από μια περιοχή σε άλλη γίνονται με βάση αντικειμενικά κριτήρια και δεν γίνεται παρέμβαση από την Υπηρεσία. «Ωστόσο, σύμφωνα με το Άρθρο 19 του π.δ. 100/2003 δίδεται η δυνατότητα στους Οικείους Γενικούς Αστυνομικούς Διευθυντές και Αστυνομικούς Διευθυντές να αποσπούν το προσωπικό τους μέχρι το βαθμό του αστυνόμου Α’ ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες που προκύπτουν στην εκάστοτε Υπηρεσία»!

ΣΤΟ… ΜΕΛΛΟΝ! 
Τέλος, ο Χρήστος Παπουτσής παραπέμπει στο… μέλλον το θέμα ανακατανομής και αύξησης των οργανικών θέσεων, σύμφωνα με τη νέα οργανωτική δομή που θα προκύψει, «ώστε να διασφαλίζεται η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών για την εκπλήρωση της αποστολής τους»…

proinoslogos.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 10/06/2011 12:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η Πολιτεία άφησε αφύλακτα τα σύνορα με την Αλβανία. Αλωνίζουν διακινητές ναρκωτικών, ληστές και κάθε "καρυδιάς καρύδι"..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες