ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Οκτωβρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Νέο ΙΝΚΑ: "Κάτω τα χέρια από τους Έλληνες πολίτες - καταναλωτές."

 Με αφορμή την συμφωνία για το κούρεμα του χρέους της Ελλάδας, τόσο πριν την σύνοδο κορυφής, όσο και σήμερα, διάφοροι είτε από πολιτική αντίθεση, είτε από άγνοια, δημιουργούν κλίμα φόβου στους Έλληνες πολίτες.

Περνούν στους πολίτες αντιλήψεις αρνητικές ότι π.χ. δήθεν λόγω του κουρέματος του χρέους θα μειωθεί ο μισθός και η σύνταξή τους εκ νέου σε ποσοστό ίσο με το κούρεμα, ότι δήθεν θα μειωθεί αντίστοιχα η αξία όσων κατέχει, ότι η χώρα χρεοκόπησε και διάφορα άλλα...
ευτράπελα, τα οποία δημιουργούν κλίμα αρνητικό και ηττοπαθές και προετοιμάζουν τους πολίτες για νέες άγριες, άδικες και αδικαιολόγητες μειώσεις και θυσίες.

Tο ΝΕΟ ΙΝΚΑ ως η ιστορικότερη και μεγαλύτερη ένωση καταναλωτών της χώρας ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες ότι το κούρεμα του δημοσίου χρέους, αφορά μόνο τις οφειλές του Δημοσίου στους δανειστές του και όχι τους μισθούς, τις συντάξεις, την ζωή του άμεσα.

Ως αιτία των άγριων και απάνθρωπων μέτρων της κυβέρνησης σε βάρος των πολιτών προβλήθηκε το υψηλό δημόσιο χρέος. Τώρα που το χρέος αυτό μειώνεται, δεν είναι δυνατόν το κούρεμα του χρέους να προβάλλεται από κανένα ως αιτία νέων απάνθρωπων μέτρων, αλλά ως λόγο και αιτία μείωσης ή κατάργησής τους.

Δηλώνουμε καθαρά και ξάστερα σε όσους επιβουλεύονται την ζωή των ανθρώπων και την αξιοπρέπειά τους, σε όσους επιδιώκουν να κερδοσκοπήσουν ξανά σε βάρος μας ότι δεν εννοείται και δεν συγχωρείται καμία μείωση μισθών και συντάξεων, κανένα νέο μέτρο από το κούρεμα του χρέους. Αντίθετα, το κούρεμα του χρέους πρέπει να μεταφραστεί σε άρση ή τουλάχιστον σε άμεση ελάφρυνση των άδικων μέτρων, με τα οποία βεβαίως ήμασταν και είμαστε απολύτως αντίθετοι.

Προειδοποιούμε κάθε ενδιαφερόμενο ότι σπέκουλες και παιχνίδια με τις καταθέσεις των μικροκαταθετών θα οδηγηθούν άμεσα στον Εισαγγελέα με αναφορά μας. Προειδοποιούμε ότι δεν θα ανεχθούμε την διασπορά ψευδών και ατεκμηρίωτων φημών που προπαγανδίζουν και προαναγγέλλουν νέα μέτρα κατά των πολιτών. Το ψεύδος τους ξεπερνά κάθε έννοια αυτονόητου.

Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει άμεσα θέση, υπεύθυνη και όχι ψευδεπίγραφη (όπως μέχρι σήμερα συνηθίζει) και να καταθέσει σχετική δήλωση στην Βουλή. Καλούμε την κυβέρνηση να πατάξει σκληρά την άγρια αισχροκέρδεια σε βάρος των πολιτών, παραγωγών και καταναλωτών, με την θέσπιση ελάχιστης τιμής παραγωγού (η οποία να καλύπτει το κόστος παραγωγής και να τους δίνει εύλογο αντάλλαγμα επιβίωσης) και με βάση την τιμή αυτή με την θέσπιση ανώτατου θεμιτού ορίου κέρδους στην λιανική τιμή κάθε προϊόντος. Μόνο έτσι θα αποκτήσει κίνητρο ο παραγωγός και θα έχει μία εύλογη τιμή ο καταναλωτής.

Η αισχροκέρδεια είναι η απολύτως ακραία αντικοινωνική συμπεριφορά. Ζητούμε την μετατροπή της σε κακούργημα και την άμεση πάταξή της σε κάθε τομέα της οικονομικής ζωής. Παραγωγική αυτάρκεια της χώρας. Υπενθυμίζουμε ότι το 2008 εφεύραμε τον όρο «πραγματική οικονομία» και τονίσαμε ότι η άμεση στροφή σε αυτή, δηλ. στην παραγωγική οικονομία ήταν αναγκαία για να αποφευχθεί η κατάσταση την οποία διαβλέπαμε ότι ερχόταν. Ο όρος γενικεύτηκε στα στόματα όλων και ειδικά των πολιτικών. Ο όρος και το αίτημα αναζητούν ακόμα υλοποίηση.

Μόνο μια πραγματική οικονομία, μια παραγωγική οικονομία δομημένη πάνω σε αυστηρά εθνικά πρότυπα ποιότητας μπορεί να κάνει την χώρα μας ισχυρή, αυτάρκη και εθνικά ανεξάρτητη και να δώσει αξιοπρεπή υπόσταση στην ζωή των Ελλήνων πολιτών.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 10/27/2011 07:03:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Νέο ΙΝΚΑ: "Κάτω τα χέρια από τους Έλληνες πολίτες - καταναλωτές.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες