ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Νοεμβρίου 2011
Αναρτήθηκε από Άκης

Συγνώμη, έκανα λάθος…

Πρέπει όλοι μας να πάρουμε την Φοροκάρτα – Κάρτα του πολίτη, πρέπει όλοι να σφραγισθούμε για το “καλό” μας... Θα σας αναπτύξω λίγο, τα καλά της Φοροκάρτας και της Κάρτας του Πολίτη:

1. Επιτέλους, θα μπορούμε οι άντρες να παρακολουθούμε τις γυναίκες μας πόσα θα ξοδεύουν στα καλλυντικά, στα ρούχα, στους καφέδες κ.α.
Κατάλαβες γυναίκα; ... Τέρμα τα ψέματα.

2. Επιτέλους, οι γυναίκες θα ...

μπορούν να εντοπίσουν τους άντρες όταν τσιλιμπουρδίζουν με άλλες, εάν την ώρα της δουλειάς πίνουν καφέ με κανένα γκομενάκι ή εάν είναι σε ξενοδοχείο.
Καταλάβατε μπερμπάντηδες;… Τέρμα τα τσιλιμπουρδίσματα!

3. Επιτέλους, οι έμποροι ναρκωτικών θα πιαστούν σε μία νύχτα... Τέρμα τα βαποράκια, καθώς και όλοι αυτοί που διακινούν το μαύρο χρήμα από τα ναρκωτικά. Το "εμπόρευμα" θα διατίθεται πλέον, μόνο ηλεκτρονικά...! 
Κατάλαβες εμποράκο;…Έφθασε το τέλος σου…

4. Εσύ, άνθρωπε της νύχτας... Τέλος οι εκβιασμοί και οι μαγκιές, θα πρέπει να δικαιολογείς τη λαμογιά σου. 
Κατάλαβες λαμόγιο….;

5. Εσείς, παρκαδόροι των νυκτερινών κέντρων, που νοικιάζετε το πεζοδρόμιο. 
ΤΕΛΟΣ.  Κατάλαβες παρκαδοράκο…;

6. Εσύ, κακόμοιρε ντελιβέρα που τρέχεις μεσ’ το κρύο για να ζήσεις την οικογένεια σου, ...το φιλοδώρημα τέλος! 
Κατάλαβες κουρασμένε…;

7. Περιπτερά – καστανά – κουλουρατζή – ταξιτζή και μικροπλανόδιοι καταλάβατε…; 
ΕΦΟΡΙΑ ΡΕ!

8. Εσύ κλεπταποδόχε, που έχεις κατακλέψει κάθε φτωχό εργαζόμενο, και όχι τις βίλες στην Εκάλη και τα περίχωρα, να δω πώς θα πουλήσεις πλέον την λεία σου. 
Κατάλαβες…;

9. Εσύ, βενζινοπώλη, ξανανόθεψε βενζίνη ή πλύνε αυτοκίνητο χωρίς να κόψεις αποδείξεις…
Σ’ ΕΠΙΑΣΑ!
Κατάλαβες ρε…;

10. Εσύ, πονηρέ ψεύτοεπαναστάτη, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, μην ξαναπληρώσεις εισιτήριο – διόδια, στο ηλεκτρονικό εισιτήριο, θα σου τα παίρνουν αυτόματα. TELE- PASS ευκολία και διαφάνεια.
Κατάλαβες ρε…;

11. Εσύ, πονηρέ αγρότη που πούλησες ντομάτες χωρίς να δηλώσεις στην εφορία, ΤΕΛΟΣ. Θα δουλεύεις μέρα – νύχτα για να πληρώνεις εφορία, 
κατάλαβες ρε…;

12. Εσύ, πονηρέ που παίρνουν το σπίτι του πατέρα σου ή του φίλου σου για 1.500 ευρώ, δε θα μπορείς να του δανείσεις, θα πρέπει να του το πάρω και εάν με πολυτσαντίσεις θα πατήσω το κουμπί και δεν έχεις μια!

13. Εσύ, γιατρουδάκο – δικηγοράκο κι εσύ τεχνοκράτη, τέλος οι βίλες και η καλή ζωή θα σε πιάνω σε κάθε συναλλαγή και θα σε φορολογώ!

14. Εσύ, δασκαλάκο - καθηγητάκο... τόσο κόπο έκαναν οι δικοί σου για να σπουδάσεις, μη μείνεις παραπονεμένος...  Τέρμα τα "ιδιαίτερα" στη "ζούλα"!

15. Εσύ, πάτερ μου, παπά της γειτονιάς μου με τις μακριές τσέπες, που στα μνημόσυνα και τα τρισάγια τις γεμίζεις με αφορολόγητα λεφτά, να δω τώρα με τι θα τις γεμίζεις;
Κατάλαβες παπά μου…;

Επειδή κουράστηκα να γράφω τόσες λαμογιές, σας λέω:
«Λαμόγια του κόσμου, τέρμα τα παραμύθια, εγώ θα είμαι το μεγαλύτερο λαμόγιο!

Και για να τελειώνουμε πια με ελευθερίες, ποιότητες ζωής, παιδείες, ιδανικά και ιδεώδη… όλοι από μια καρτούλα, (για αρχή…) και ένα πιάτο φαί ανά κεφάλι....

Η "Pax New World Order ", η Αυτοκρατορία της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τώρα και στη χώρα σας, ...να φροντίσει για εσάς πριν από ‘σας!

Όλοι ίσοι – όλοι αδύναμοι μπροστά στο ηλεκτρονικό σύστημα!
Θα σας πιούμε το μεδούλι, θα σας στεγνώσουμε, με την έξυπνη κάρτα, θα σας παρακολουθούμε, σε κάθε συναλλαγή»!

Αυτά φίλοι μου, γι’αυτό... όλοι την κάρτα.....

ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΟΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ YOUTUBERS

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 11/29/2011 07:28:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

3 σχόλια for "Συγνώμη, έκανα λάθος…"

 1. Ανώνυμος

  Αμα γίνουν όλα αυτά που λες μια χαρά τη βρίσκω την κάρτα, θα μας γλιτώσει από πολλά.

 2. Και θα μας φορτώσει ακόμη περισσότερααααααααααα

 3. Ανώνυμος

  Ξυπνάτεεεεεε

  Έρχεται η παγκόσμια σκλαβιά.
  Έρχονται όλα αυτά που βλέπουμε στα έργα.

  Αντισταθείτε.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες