ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Νοεμβρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Τα έχουν καταφέρει άψογα. Μας έχουν βάλει για τα καλά στο "τρυπάκι"...

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Κυβέρνηση, πολιτικά κόμματα αλλά και Μ.Μ.Ε. μας έχουν βάλει για τα καλά στο "τρυπάκι" με το "θρίλερ" των δόσεων του δανείου. Συνεχώς μας βομβαρδίζουν αν θα πάρουμε τη δόση, πότε θα την πάρουμε, τι θα γίνει αν δεν την πάρουμε...

Στο χορό αυτό, φυσικά,  έχουν μπει και τα "κλασικά Μ.Μ.Ε." και "βαρούν τα όργανα" σύμφωνα με τις εντολές τους! 90 ημέρες τώρα καθημερινό θέμα στις εφημερίδες αλλά και στα τηλεοπτικά κανάλια ήταν το τι θα γίνει με την 6η δόση.
Από σήμερα, λιοπόν,  θα αλλάξει το τροπάριο μόνο ως προς τον αριθμό... Θα λένε συνεχώς για...
--> την 7η! 

Λέτε να είναι τόσο πολύ πονόψυχα, τα μέσα, ώστε να στεναχωριούνται αν θα πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, όπως συνεχώς λένε; 
-Φυσικά και όλο αυτό είνα ένα πανηγύρι για να μην υπάρχουν αντιδράσεις για τα συνεχόμενα πρωτοφανή αντιλαϊκά μέτρα που παίρνονται. 
-Φυσικά και όλο αυτό είναι ένα "σχέδιο υπνηλίας και υποταγής" της αντίδρασης των πολιτών. 
-Φυσικά και λένε συνεχώς για τα χρονοδιαγράμματα που πρέπει να τηρηθούν, και ότι το Eurogroup θα μας ζορίσει και άλλο για την 7η για να ανακοινωθούν αναίμακτα ακόμη περισσότερο εξοντωτικά μέτρα και χαράτσια. 

Συνεχίζουν λοιπόν να "βαρούν προσοχές" αναφέροντας διάφορες μπούρδες όπως το ότι θα μετατραπεί το Κοινοτικό Ταμείο σε ένα είδος Μηχανισμού Εγγυήσεων!, ότι θα ενισχυθεί ο ρόλος της ΕΚΤ ώστε να δανείζει το ΔΝΤ και άλλες τέτοιες ιστορίες για αγρίους!

Το ρεζουμέ της όλης υποθεσης είναι ένα!
-Όλοι πασχίζουν για το κοινό Ευρωπαϊκό Ταμείο, 
-όλοι ζητούν μια κεντρική Ευρωπαϊκή Κυβέρνηση με επικεφαλής τη Γερμανία, η οποία έχει επεκτατικά όνειρα τύπου Ράιχ,
-όλοι βολεύονται με μια κυβέρνηση μαριονέτα στη χώρα τους και με ένα Πρωθυπουργό - υπάλληλο. 

Όλα για το χρήμα και την καρέκλα.
Στο τέλος βέβαια μένουν οι δακρύβρεχτες δηλώσεις τύπου
"καταστρέφω τη πολιτική μου κεριέρα αναλαμβάνοντας μια τέτοια θέση, αλλά βάζω το καλό της χώρας πάνω από αυτή".... 

Όμως κύριοι σίγουρα γνωρίζετε τη λαϊκή ρήση που λέει:
"Όλα εδώ πληρώνονται". 

Και προσέξτε... 
Ο ΚΑΙΡOC ΓΑΡ ΕΓΓΥC! 


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 11/30/2011 11:04:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Τα έχουν καταφέρει άψογα. Μας έχουν βάλει για τα καλά στο "τρυπάκι"..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες