ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Νοεμβρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

"Πήρε πίσω" το δημοψήφισμα.

Σε ανάλυση των δεδομένων προχώρησε ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του έκτατου υπουργικού συμβουλίου το απόγευμα της Πέμπτης, ο οποίος φαίνεται ότι αφήνει πλέον περιθώριο για την μη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι ανεξάρτητα από το πιο θα ήταν το ερώτημα στο δημοψήφισμα η μόνη λύση για να αποφύγει τις εκλογές θα ήταν ένα δημοψήφισμα. Ο κύριος Παπανδρέου απάντησε στους βουλευτές που ζητούν επιτακτικά κυβέρνηση συνεργασίας λέγοντας πως αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας μέχρι σήμερα και...
πρόσθεσε πως επιδιώκει συναίνεση και σύζευξη. Επιπλέον χαιρέτισε την στάση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Αντώνη Σαμαρά ο οποίος αποφάσισε να στηρίξει την δανειακή σύμβαση και συμπλήρωσε πως συζητούν με τον κύριο Σαμαρά προκειμένου να βρουν κοινό τόπο για το κοινό εθνικό συμφέρον.

Μετά το τέλος του υπουργικού συμβουλίου ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κύριος Δημήτρης Ρέππας και ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού κύριος Νίκος Αθανασάκης θα μεταβούν στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού όπου θα έχουν συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ κύριο Αντώνη Σαμαρά.

Ονοματολογία
Όλα αυτά όταν το όνομα του σημερινού διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γιώργου Προβόπουλου, ακούγεται ήδη ότι είναι από τα πρόσωπα που θεωρείται πιθανό να τοποθετηθούν στη θέση του μεταβατικού πρωθυπουργού - έπειτα από πιθανή συμφωνία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για συγκυβέρνηση- μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών. Για κάποιους ο κ. Προβόπουλος θεωρείται ως ο επικρατέστερος, όμως ακούγεται επίσης και το όνομα του κ. Λουκά Παπαδήμου, τέως αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και πρώην διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας.

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γιάννης Μιχελάκης διευκρίνισε ότι στην πρότασή του για κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ο κ. Αντώνης Σαμαράς εννοεί να δημιουργηθεί ένα κυβερνητικό σχήμα που δεν θα απαρτίζεται από πολιτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Το σημερινό ραντεβού Παπανδρέου - Παπούλια δεν επιβεβαιώνεται από την Προεδρία της Δημοκρατίας. Οπως έλεγαν αρμόδιοι παράγοντες στο protothema.gr, ο κ. Παπανδρέου δεν έχει ζητήσει να συναντήσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η πληροφορία για συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Παπούλια, την οποία ανακοίνωσε ο κ. Δημήτρης Ρέππας ήταν αφορμή να εκδηλωθεί μια μίνι σύγκρουση μεταξύ του υπουργού Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και συνεργάτη του πρωθυπουργού.

Κι αυτό διότι το στέλεχος που ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι ο κ. παπανδρέου δεν θα συναντηθεί σήμερα με τον κ. Παπούλια δέχθηκε έντονες επιπλήξεις από τον κ. Ρέππα. Στο μεταξύ στις 17.00 το απόγευμα της Πέμπτης αναμένεται να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, όπως ανακοινώθηκε στη Βουλή. Σύμφωνα με στελέχη του πρωθυπουργικού γραφείου, αμέσως μετά ο κ. Παπανδρέου θα εκφωνήσει ομιλία από το βήμα της Βουλής στο πλαίσιο της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση με την ιδιότητά του ως πρωθυπουργού.

Με έμμεσο τρόπο, δηλαδή, το Μέγαρο μαξίμου προαναγγέλει ότι ο κ. Παπανδρέου δεν θα παραιτηθεί από τη θέση του πρωθυπουργού, τουλάχιστον μέχρι να μιλήσει στην ολομέλεια της Βουλής. Στο μεταξύ, στη Βουλή ακούγονται πιθανά ονόματα πολιτικών προσώπων που θα μπορούσαν να ηγηθούν μιας κυβέρνησης συνεργασίας ακούγονται και στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Αντύπα, στα πηγαδάκια των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ λέγεται ότι το πρόσωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας ως μεταβατικός πρωθυπουργός είναι ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Απόστολος Κακλαμάνης.

Μέχρι στιγμής, όπως είναι προφανές, ουδείς μπορεί να βεβαιώσει αν η πρόταση του κ. Παπανδρέου για συγκυβέρνηση με τη ΝΔ και η δημόσια δήλωση του κ. Αντώνη Σαμαρά για την ανάγκη σχηματισμού μεταβατικής κυβέρνησης εθνικής ενότητας σημαίνει ότι οι δύο αρχηγοί έχουν συμφωνήσει να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού.

protothema.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 11/03/2011 06:48:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for ""Πήρε πίσω" το δημοψήφισμα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες