ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Δεκεμβρίου 2011
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Όταν η βλακεία ... μεγαλουργεί!

Γράφει ο Τρύφωνας. 
Μέχρι τώρα είχα δει ηλιθιότητες ( χαρακτηρισμός λίαν επιεικώς) από ΑντίΧριστιανούς... ανεξαρτήτου εθνικότητας. Μερικοί άνθρωποι όμως είναι γεννημένοι για να είναι ηλίθιοι! Είναι η προσωποποίηση της βλακείας... πως να το κάνουμε! 

Και το να είσαι βλάκας, ε εντάξει... Αλλά να είσαι βλάκας και να προκαλείς κιόλας, αυτό που το πας; Έτσι λοιπόν έτυχε να δω και την παρακάτω φωτογραφία (δείτε τη στο ολόκληρο κείμενο, μην τους κάνω και διαφήμιση...) αναρτημένη σε ένα ρώσικο blog. Βέβαια έχει και άλλη θεματολογία, αλλά...
--> αυτό είναι επιλογή του καθενός.

Το να βάλεις και καμιά ξεβράκωτη φωτογραφία είναι πρώτον επιλογή αυτού που την βάζει, και κατά δεύτερον επιλογή αυτού που τη βλέπει.
Και στο κάτω - κάτω (αν και δεν συμφωνώ ) εκεί δεν προκαλείς. 
Το να προκαλείς όμως με μια φωτογραφία σαν και αυτή είναι αίσχος, και η ηλιθιότητα που μπορεί να "σε δέρνει" δεν είναι απαλλακτικό στοιχείο.
 
Σε αυτή τη περίπτωση, προσβάλεις μια ολόκληρη θρησκεία.
Προσβάλεις λαούς και Έθνη που πιστεύουν σε αυτή. 
Προσβάλεις την πίστη εκατομμυρίων ανθρώπων, που όπως και εσύ (στον βλάκα αναφέρομαι) , έχουν δικαίωμα να πιστεύουν σε Αυτόν που θεωρούν Αληθινό Θεό. 

Δείτε λοιπόν τη φωτογραφία .

Το εν λόγω ρώσικο blog είναι το lnfaw.blogspot και η φωτογραφία είναι δημοσιευμένη στη σελίδα 2011/12/holy-water-holy-shit.html (σιγά να μη σας κάνω και link)

Πάντως πάντα είχα την απορία γιατί οι πολέμιοι της Ορθοδοξίας είναι και αισχροί.
Δεν είδα κάποιον Ορθόδοξο να περιγελά και να προσβάλει με τέτοιο τρόπο άλλη θρησκεία.
Απεναντίας έχω δει βίντεο και πάμπολλες φωτογραφίες να αισχρολογούν για την Παναγία και το Χριστό.
Τόση είναι η νοημοσύνη τους ή επιχειρούν βάσει εντολών; 
Αυτό δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω. 

Πάντως "κύριοι" (που ανεβάσατε τη φωτογραφία), ένα είναι σίγουρο. 

Αν η βλακεία ήταν άθλημα, αναμφισβήτητα θα ήσασταν πρωταθλητές.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 12/13/2011 10:54:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Όταν η βλακεία ... μεγαλουργεί!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες