ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Εχουμε 10 εβδομάδες για να αποφασίσουμε αν θα σηκώσουμε το κεφάλι ή αν θα το ακουμπήσουμε στον παγκο του δήμιου!

Μέχρι χθές είχαμε αντιληφθεί ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού είχαν δύο ορμητήρια , αυτό του Δ΄Ραϊχ ( βλ. Ε.Ε) και εκείνο του προσωρινού διαχειριστή της Νέας Τάξης Πραγμάτων (βλ. ΗΠΑ).

Αν και ο γενικός σκοπός των δύο επιτελείων ήταν και παραμένει ο ίδιος ( η μετατροπή του μέχρι χθές προτεκτοράτου τους σε δουλοπαροικία), ωστόσο είχε γίνει εμφανής η διαφορά στο περιεχόμενο αυτών...
των επιθέσεων και το οποίο ασφαλώς ήταν ενδεικτικό της εσωτερικής φραγωμάρας που υπάρχει στην παγκόσμια λυκοσυμμορία η οποία ακόμα δεν έχει "εκλέξει" τον "νονό".

Τις τελευταίες ειδικά ημέρες παρατηρούμε μία περίεργη "σύγκλιση" στις εκτιμήσεις αυτών των δύο επιτελείων σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί στην πατρίδα μας τις επόμενες 10 εβδομάδες!Βλέπουμε δηλαδή τόσο η Ατλαντική μαφία όσο και η Ευρωπαϊκή να αναφέρονται σε μία χρεοκοπία της Ελλάδας η οποία θα επισυμβεί έως τις 20 Μαρτίου.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την περίεργη και πάντως όψιμη ενασχόληση των ελληνικών ΜΜΕ με το θέμα "επιστροφή στην δραχμή" , ζήτημα που μεχρι πρότινος αποτελούσε "ταμπού" για τους μισθωμένους κοντυλοφόρους της εξουσίας , καταδεικνύουν ότι η σημερινή ευρωατλαντική τρομο- προπαγάνδα περιέχει μιά αλήθεια.Ότι δηλαδή εντός των επομένων εβδομάδων , το σχέδιο εξόντωσης της Ελλάδας και μεγάλου μέρους του πληθυσμού της θα έχει ολοκληρωθεί.

Μας προετοιμάζουν δηλαδή όχι μόνο για την επερχόμενη ολοκληρωτική συνθηκολόγηση και παράδοση στον εχθρό μέσω της νέας δανειακής σύμβασης, η οποία βέβαια θα υπογραφεί όταν θα έχει ολοκληρωθεί το τάϊσμα των πεινασμένων για ανθρώπινο κρέας Ελλήνων και ξένων τραπεζιτών, πετρελαιάδων , καναλαρχών, πολιτικών κλπ (βλ. PSI), αλλά και για την επιστροφή στην δραχμή.

Μια δραχμή όμως που θα κυκλοφορεί σε μία κυριολεκτικά και απο κάθε άποψη κατοχική Ελλάδα, σαν ένα "εσωτερικό" νόμισμα το οποίο θα αφορά μόνο τους λιμοκτονούντες "ιθαγενείς".

Οι μαυραγορίτες του αύριο έχουν ήδη στήσει τα μαγαζιά τους και με την μεταμφίεση του "σαράφη" αγοράζουν απο σήμερα χρυσαφικά και κοσμήματα πληρώνοντας προς το παρόν σε υποτιμημένο ευρώ. Θα το ξαναπούμε για άλλη μιά φορά .

Η δραχμή ή τέλος πάντων η επιστροφή μας σε εθνικό νόμισμα δεν αποτελεί απο μόνη της σωτηρία.,αν δεν συνδυαστεί με :

1)Μονομερή διαγραφή όλου του χρέους ,το οποίο δεν θα εξυπηρετηθεί ακόμα και αν μας επιτρέψουν να κόβουμε στο νομισματοκοπείο μας όσα μάρκα μπορούμε

2) Έξοδο απο την ευρωζώνη και την Ε.Ε που με τους κανόνες τους μας οδήγησαν σε αυτήν την οικονομική ασφυξία αφού μας απαγόρευαν οποιανδήποτε ωφέλιμη για τον τόπο μας διακρατική συμφωνία

3) Εθνικοποίηση όλων των ελληνικών τραπεζών . οι οποίες μέχρι σήμερα δεν λειτουργούν ούτε ως τραπεζοπιστωτικά ιδρύματα , ούτε κάν ως σαράφικες επιχειρήσεις , αλλά ως ένας σωλήνας ο οποίος απλώς μεταφέρει με ρυθμιζόμενη ροή το αίμα των Ελλήνων στις δεξαμενές της ΕΚΤ , του ΔΝΤ και των άλλων δεξαμενών λίπους του συστήματος.

Αν δεν συμβούν όλα τα παραπάνω , τότε η δραχμή απο ζωγόνος εθνική βιταμίνη θα γίνει το θανατηφόρο Zyclon B του ευρωατλαντικού θαλάμου αερίων , για την κατασκευή του οποίου έχυσαν πολύ ιδρώτα (με το αζημίωτο) οι ντόπιοι εργολαβοι και υπεργολάβοι της βουλής , των ΜΜΕ , των τραπεζών κλπ.

Πρέπει να γίνει σε όλους μας αντιληπτό ότι δεν έχουμε χρόνο. Δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε ελπίζοντας ότι ο Παπαδήμος και η τρικομματικής στήριξης και διακομματικής ανοχής κυβέρνησή του, θα ενδιαφεθούν για την σωτηρία της χώρας μας.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αφ΄ενός να τελειώσουν γρήγορα την εργολαβία της εθνικής μας καταστροφής και αφ΄ετέρου να έχουν διασφαλίσει την σωτηρία των μελών του "συνεργείου" τους.

Είναι λοιπόν προφανές ότι η μοναδική μας επιλογή είναι ένας ειρηνικός εθνικοπελευθερωτικός αγώνας ο οποίος θα πρέπει να αρχίσει εδώ και τώρα. 
Δεν έχουμε τώρα την πολυτέλεια για πολλές μεταξύ μας διαβουλεύσεις , ούτε και προλαβαίνουμε να πολυεξετασουμε απο που βαστάει η σκούφια του καθε ενός που θα συμμετάσχει σε αυτόν.

Τώρα πρέπει να δώσουμε τις απαραίτητες μάχες και χρειάζονται όλοι.
Ξέρω ότι ανάμεσά μας υπαρχουν αρκετοί προβατόσχημοι λύκοι , πράκτορες, πεμπτοφαλαγγίτες, αριβιστές , τυχοδιώκτες και προβοκάτορες.Όμως εδώ που φτάσαμε δεν νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πίσω.

Ή θα προχωρήσουμε αντιστεκόμενοι στα σχέδια των ξένων και ντόπιων "λυκόμορφων φορολογητών " (όπως έλεγε ο Άγιος Ευγένιος Γιαννούλης) και τοκογλύφων τώρα που μπορούμε , ή θα περιμένουμε να δούμε το λεπίδι του δημίου, όταν δηλαδή θα είναι αργά , για να σηκώσουμε κεφάλι.

Κλασσικοπερίπτωση.

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 1/20/2012 08:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Εχουμε 10 εβδομάδες για να αποφασίσουμε αν θα σηκώσουμε το κεφάλι ή αν θα το ακουμπήσουμε στον παγκο του δήμιου!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες