ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή 725 τόνων τροφίμων στη Θεσσαλονίκη .

Θα επωφεληθούν 27.000 άνθρωποι στο νομό Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε σήμερα από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο σχετικού προγράμματος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η δωρεάν...
διανομή 725 τόνων τροφίμων σε συλλόγους και φορείς, από την οποία αναμένεται να επωφεληθούν 27.000 άνθρωποι στο νομό Θεσσαλονίκης.

Η διανομή γίνεται κάθε χρόνο, ωστόσο φέτος...

λόγω οικονομικής κρίσης, το ενδιαφέρον ήταν κατά πολύ αυξημένο ενώ τα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας «έπαιρναν φωτιά» από τον περασμένο Νοέμβριο καθώς οι σύλλογοι ζητούσαν να ενημερωθούν για τις ημερομηνίες διανομής των τροφίμων.

«Τα τρόφιμα θα παραλάβουν συνολικά μέχρι την Πέμπτη 59 σύλλογοι, οι οποίοι στη συνέχεια θα τα διανείμουν στα μέλη τους. Συνολικά θα επωφεληθούν 4.232 άτομα που σιτίζονται σε συσσίτια φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και γηροκομείων, 9.147 άπορα άτομα, παλιννοστούντες, μέλη συλλόγων ΑμΕΑ που εκπροσωπούνται από τους συλλόγους τους αλλά και 3.863 οικογένειες πολυτέκνων που εξυπηρετούνται από κοινωνικά παντοπωλεία και αντιπροσωπεύουν συνολικά 13.417 μέλη» ανέφερε ο γεωπόνος της διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Μαυρουδής Γκιόσης.

Ο ίδιος εκτιμά ότι από πέρσι το ενδιαφέρον αυξήθηκε κατά 15% καθώς, όπως εκτιμά, υπέβαλαν φέτος αιτήσεις φορείς που κάνουν συσσίτια και δεν είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον νωρίτερα, όπως για παράδειγμα, οι τέσσερις μητροπόλεις του νομού.

Παρ όλα αυτά, οι ποσότητες των τροφίμων είναι συγκεκριμένες κάθε χρόνο καθώς το πλαφόν της δαπάνης που ορίζεται από Ευρωπαϊκό πρόγραμμα είναι 30 εκατομμύρια ευρώ για όλη την Ελλάδα.

«Οι ποσότητες των τροφίμων είναι συγκεκριμένες, συνεπώς όσο περισσότεροι φορείς εκδηλώνουν ενδιαφέρον τόσο μειώνεται η ποσότητα των τροφίμων που δικαιούται κάθε άτομο» πρόσθεσε.

24gr.blogspot.com
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 1/30/2012 05:04:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ξεκίνησε η δωρεάν διανομή 725 τόνων τροφίμων στη Θεσσαλονίκη ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες