ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Αδιαφορία και ανοχή . . .

Γράφει «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ»
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ, ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να ξυπνήσει αυτό το έθνος, τι άλλο θα πρέπει να χάσουμε και να υποστούμε από τα παγκόσμια λυσσασμένα σκυλιά, για να καταλάβουμε ότι...
του κόσμου οι ύαινες, μαζί με τους εσωτερικούς προδότες και ανθέλληνες ετοιμάζουν και σχεδιάζουν τον κατακερματισμό και τον θάνατο της χώρας.

Τι άλλο θα πρέπει να γίνει για να ξεζαλιστεί αυτός ο εθνικός συρφετός, που καταρρακώνεται ολημερίς και ολονυκτίς μέσα στα μπαράκια και στις καφετέριες, περιμένοντας αργά και υπνωτικά τον σωματικό και....
πνευματικό του θάνατο.

Τι άλλο θα πρέπει να κάνουν του κόσμου τα τσακάλια, που μαζεύτηκαν στην έρμη τούτη χώρα, για να καταλάβουμε ότι την ματώνουν και την αιμορραγούν, κλέβοντας και σκοτώνοντας σε καθημερινή βάση τους ανήμπορους και όχι μόνο, μετατρέποντας την πατρίδα μας με αστραπιαίους ρυθμούς σε τόπο στον οποίο θα κυριαρχεί ο φόβος, ο τρόμος και το άγνωστο, κατά την οποία αυτή περίοδο τα χρόνια της τουρκοκρατίας και τα έργα και οι ήμερες των βουλγάρων κομιτατζήδων θα φαντάζουν απλά, σαν μια παιδική χαρά.

Τι άλλο θα πρέπει να ξεπουλήσουν και πόσο άλλο θα πρέπει να κατακλέψουν το ιερό σώμα της πατρίδος μας του κόσμου οι σωτήρες, για να καταλάβουμε ότι, θα πρέπει εν μέσω μιας νυκτός να στηθούν υπαίθρια λαϊκά δικαστήρια, προς απόδοση δικαιοσύνης και τάχιστης επιστροφής των κλεμμένων στα δημόσια ταμεία, παραπέμποντας και παραδίδοντας άμεσα στα χέρια του λαού όλους τους κλέφτες, ανθέλληνες, προδότες, εγκληματίες και κακοποιούς, που με τον έναν, η τον άλλο τρόπο μάτωσαν και ρήμαξαν την χώρα και το έθνος.

Σε τι ανθρώπους Θεέ μου παραδώσανε οι πρόγονοι αυτού του τόπου τα κλειδιά της πύλης, του φωτός και του πολιτισμού, για ποιούς ανθρώπους θεέ μου επί αιώνες πολεμούσαν τα ημίθεα παλληκάρια μας και σε τι είδος ανθρώπων τελικά εμπιστεύτηκε η πατρίδα την φύλαξη της, εάν κρίνω από τις ημέρες και τα έργα μας το μόνο συμπέρασμα που μου βγαίνει αβίαστα είναι ότι, η πατρίδα αφέθηκε στα χειρότερα χέρια και στην χειρότερη πάστα ανθρώπων για να συνεχίσει τον χιλιόχρονο βίο της και λυπάμαι, λυπάμαι πολύ.

Εάν είχαμε έστω και λίγο ντροπή σαν έθνος, θα φροντίζαμε τουλάχιστον να μην χρησιμοποιούμαι καθόλου, την λέξη ΕΛΛΑΣ και ΕΛΛΗΝΑΣ, διότι, με αυτήν την πράξη μαγαρίζουμε μια ιστορία ανθρώπων οι οποίοι με τα έργα τους και τα κατορθώματα τους έμειναν ζωντανοί θρύλοι στο αιώνιο βιβλίο της παγκόσμιας ιστορίας.

Η αρχή της εθνικής προδοσίας,

Ο κάθε ένας από εμάς αν ρωτηθεί για το ποιος είναι ο λόγος κατάργησης του τοπικού μας νομίσματος, καθώς και η μετέπειτα βίαιη προσάρτηση μας στο ευρώ, θα μπορούσε να εκφράσει και μια διαφορετική γνώμη, καθώς και ελάχιστοι εκ των ερωτηθέντων θα μπορούσαν να καταθέσουν και μια πρόχειρη, έως και εμπεριστατωμένη άποψη.

Πόσοι από εμάς όμως έχουμε αναρωτηθεί το ποιός τελικά μπορεί να ήταν ο πραγματικός λόγος κατάργησης του τοπικού μας νομίσματος.

Πόσοι από εμάς έχουμε μπει στον κόπο να κοιτάξουμε το ποιοι ήταν αυτοί που με ανάλογη αγωνία και μαγειρεύοντας άρδην τα οικονομικά στοιχεία της χώρας, μας ενέταξαν στο ευρωπαϊκό χαοτικό νόμισμα, που αυτήν την στιγμή έγινε ο κρατικός και εθνικός μας τάφος.

Πόσοι άραγε από εμάς καταλάβαμε ότι, η εσχάτη προδοσία δεν αρχίζει από την είσοδο του διεθνούς νομισματικού ταμείου στην χώρα μας, αλλά από την είσοδο της χώρας μας στο δουλικό, καπιταλιστικό, μασονικό και καταστροφικό σύμβολο της νέας τάξης πραγμάτων, με το οποίο σύμβολο, τα γεράκια του παγκόσμιου οικονομικού εγκλήματος, που όλοι γνωρίζουμε, έκαναν την παρουσία τους στην πατρίδα μας, όχι μόνο αισθητή, αλλά και νόμιμη.

Πόσοι άραγε διαπίστωσαν ότι, με το δικό μας νόμισμα δεν θα υπήρχε ποτέ χρεωκοπία, αλλά θα υπήρχε η δυνατότητα αρνήσεως του οποιουδήποτε τεχνητού χρέους και η δυνατότητα δανειοδότησης από οπουδήποτε και όχι υποχρεωτικά από ορισμένους, δηλαδή, τους παγκόσμιους οικονομικούς, τοκογλύφους και εγκληματίες.

Πόσοι από τους έντιμους πατριώτες κατάλαβαν ότι, ο μόνος τρόπος για να διαλυθεί η χώρα και ο λαός της ήταν μόνο δια μέσω της τεχνητής και εσκεμμένης πτώχευσης, η οποία, συνοδευόμενη και από την άναρχη και ανεμπόδιστη είσοδο των εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων αλλοδαπών στην πατρίδα μας, θα αποτελούσε τον βίαιο γεωγραφικό, οικονομικό και εθνικό μας θάνατο.

Πόσοι εξ ημών καταλάβαμε ότι, μετά την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του ευρώ στην χώρα μας, όλα τα αγαθά παντός τύπου αυξήθηκαν χωρίς κανένα λόγο 1000%, με αποτέλεσμα να χρειαστούμε από την επομένη κιόλας δανεικά, για να καλύψουμε την μεγάλη αυτήν διαφορά, που κανένας τότε δεν έδωσε σημασία, διότι, τότε πλέαμε όλοι σε πελάγη απέραντης χαράς και ευδαιμονίας, ναρκωμένοι από το μεθύσι του άκρατου και ξαφνικού πλουτισμού.

Πόσοι εκ των πατριωτών αυτού του έθνους γνωρίζουμε ότι, το ευρωπαϊκό χαρτονόμισμα είναι το μόνο στον πλανήτη που μπορεί να παραχαραχθεί, ακόμα και από παιδιά δημοτικού σχολείου, γιατί το έκαναν έτσι, μήπως δεν μπορούσαν, η δεν είχαν την τεχνογνωσία για να το κάνουν αλώβητο.

Και τέλος, πόσοι γνωρίζουν και ιδίως πόσοι θυμούνται το ποιοι απεικονίζονταν επάνω στα χαρτονομίσματα μας, οι οποίες απεικονίσεις είχαν ένα και μοναδικό ρόλο, να μάθαιναν οι νέοι, να μην ξεχνούσαν οι παλαιοί και να ενημερώνονταν οι ξένοι για την ιστορία μας, τους ήρωες μας, τον τόπο μας και τους προγόνους μας.

Το άκρατο και ανιδιοτελή ενδιαφέρον για την σωτηρία μας,

Γιατί όλη η υφήλιος θέλει η χώρα μας να χρεοκοπήσει, γιατί θέλουν τον πλήρη έλεγχο μας, γιατί ασχολούνται νυχθημερόν με μια ασήμαντη οικονομική κρατική μονάδα, η οποία δεν μπορεί οικονομικά να τρομάξει ούτε έναν από τους ποιο πλούσιους ηθοποιούς του Χόλλυγουντ, πόσο μάλλον την ευρωπαϊκή και την παγκόσμια οικονομία, τι θέλουν από εμάς, τι είναι αυτό που έχουμε και το οποίο κοστίζει χίλιες φορές το χρέος μας, μην ζορίζεστε να σκεφτείτε, τα πράγματα είναι απλά, εκτός από τον μεγάλο όγκο χρυσού και ασημιού, εκτός από τον μεγάλο όγκο ορυκτού πλούτου, υπάρχει και ο γεωγραφικός τοίχος, ο οποίος εμποδίζει τους αμερικανοεβραίους, τούρκους και αγγλοσάξονες να κατακτήσουν και να υποτάξουν τον έναν και μοναδικό τους στόχο, τα απέραντα πλούτη και μυστικά που κρύβει ο ρωσικός και σιβηρικός γίγαντας.

Ο οικονομικός στραγγαλισμός της πατρίδος μας δεν ήρθε τυχαία και ξαφνικά. πρώτα επιτρέψαμε τους αλβανούς να διεκδικούν, τους τούρκους να απαιτούν, τους σκοπιανούς να λεηλατούν, τους ανθέλληνες να οργιάζουν και τους προδότες να ευημερούν και ενώ συνέβαιναν όλα αυτά οι υπόλοιποι ιθαγενείς του τόπου κοιμόντουσαν του καλού καιρού, βλέποντας όνειρα για μικρές πριγκίπισσες και καταραμένους δράκους, περιμένοντας συνάμα το πριγκιπόπουλο να τους σώσει, με την μόνη διαφορά ότι, το πριγκιπόπουλο από σωτήρας έχει γίνει δικτάτορας και έρχεται να εξαφανίσει ότι βρει στο πέρασμα του και πρωτίστως, αυτούς που τον περιμένουν.

Η έμμεση παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων,

Οι γείτονες μας οι αλβανοί, οι τούρκοι και ιδίως οι σκοπιανοί από το πουθενά και από το τίποτα λεηλάτησαν και λεηλατούν επί καθημερινής βάσεως την ιερή μας χώρα, ματώνοντας συνεχώς έμμεσα, η άμεσα και το έθνος μας και αντί να τους καταγγείλουμε επίσημα γι αυτό στους παγκόσμιους οργανισμούς και να αποσύρουμε τις πρεσβείες μας από αυτά τα κρατικά και ανύπαρκτα ανθρώπινα συνονθυλεύματα, σταματώντας την επομένη κιόλας τις οικονομικές, εμπορικές και κρατικές συναλλαγές μαζί τους, έως αποποιηθούν τις απειλές, τους εκβιασμούς, τους μεγαλοϊδεατισμούς και τις αρχαιοκαπηλίες, επιστρέφοντας ότι έκλεψαν από την χώρα μας και αρχίσουν να σέβονται τους όρους της καλής γειτονίας, εμείς όχι μόνο δεν τα κάναμε αυτά αλλά επιδοτήσαμε και επιχορηγήσαμε με την αδιαφορία, τον δουλοπρεπισμό και την ανοχή μας όλους αυτούς τους υπανθρώπους για να συνεχίσουν απτόητοι το δολοφονικό τους έργο.

Η μερική και ολική μας αμνησία,

Ξεχάσαμε πολύ εύκολα ότι, όταν οι Έλληνες μακεδόνες κατοικούσαν σε αυτά τα ιερά χώματα και διέπρεπαν, έγραφαν, ομιλούσαν, πολεμούσαν, μαθήτευαν, τεχνολογούσαν και μεγαλουργούσαν Ελληνικά, οι γείτονες και μογγόλοι φίλοι μας ήταν επάνω σε δέντρα και μέσα σε σπηλιές, αρκετές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τα ιερά μέρη και χώματα που εμείς με ιερή ευλάβεια αποκαλούμε Μακεδονικά.

Το εάν, με το έτσι πολεμικό και βαρβαρικό θέλω των σλάβων και με την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη των ανθελλήνων προδοτών αυτοί οι μογγόλοι αποφάσισαν να ονομάσουν τα ψευδοκράτη τους σε Μακεδονία και τους ημίονους που τα κατοικούν σε μακεδόνες αυτό και μόνο δεν τους δίνει κανένα ιστορικό δικαίωμα στην περιοχή και πόσο μάλλον, δικαίωμα στην χιλιόχρονη νεότερη ιστορία αυτού του ανθρώπινου πολιτισμού, του Ελληνικού Μακεδονικού πολιτισμού.

Αποποιηθήκαμε πολύ εύκολα την γλώσσα μας, την ταυτότητα μας, την προέλευση μας, την ιστορία μας, την παιδεία μας, τους προγόνους μας και τέλος την πατρίδα μας και αντί αυτών, γίναμε πιστά αντίγραφα άγγλων νεοχούλιγκαν, τα καλύτερα αμερικανάκια, οι πιο πιστοί ακόλουθοι των εβραιομασόνων, ορκισμένα και οργανωμένα κομματόσκυλα και αφιερωμένοι υποστηρικτές όλων των εγκληματικών στοιχείων, που παρασιτούν με τον έναν, η τον άλλον παράνομο τρόπο, επάνω στο πληγωμένο σώμα της πατρίδος μας.

Το έργο των ανθελλήνων προδοτών,

Την ώρα λοιπόν, που οι σκοπιανοί λεηλατούν και υφαρπάζουν ότι Ελληνικό υπάρχει και το μετατρέπουν σε έναν σλαβικό εμετό, μόνο και μόνο για να συμμετέχουν στο γεωγραφικό παιχνίδι των αμερικανών και των τούρκων, που θέλουν δια καώς τον τεμαχισμό και διαμελισμό της χώρας μας, την ώρα αυτή οι δικοί μας σωτήρες προδότες ασχολούνται με το πώς θα κρατήσουν τους παχυλούς μισθούς και τα βασιλικά δικαιώματα που κατέχουν, με την ανοχή πάντα του έθνους των προβάτων, γαλακτοπαραγωγικού είδους.

Την ώρα που οι σκοπιανοί, με το έτσι θέλω και με την υποστήριξη όλων των ανθελλήνων καταπατούν την Ελληνική ιστορία πολλών χιλιάδων ετών και την μετατρέπουν σε σλαβική ζωοπανήγυρη, την ώρα αυτή οι δικοί μας προδότες σωτήρες γυρνάνε την πλάτη τους και κάνουν πως δεν βλέπουν τα όργια των σκοπιανών, μόνο και μόνο για να κάνουν τα θελήματα του προγόνου τους, δηλαδή του εφιάλτη.

Την ώρα που οι σκοπιανοί, κατασκευάζουν νυχθημερόν αγάλματα με τον μέγα Έλληνα στρατηλάτη και δεκάδες πλατείες με το μοναδικό σύμβολο της Μακεδονίας μας, τον ήλιο της Βεργίνας, θέλοντας έτσι, σιγά και σταθερά να πείσουν τουρίστες και ξένους ημιμαθείς ιστορικούς και πολιτικούς ότι αυτοί είναι οι μακεδόνες, μετατρέποντας συνάμα τα όσια και τα ιερά των προγόνων μας σε ένα βαλκανικό και ευρωπαϊκό τσίρκο, την ώρα αυτή οι δικοί μας προδότες σωτήρες με την σιωπή τους και την μοναδική στον κόσμο υποτακτική στάση τους επικροτούν τα γειτονικά ανθρωποειδή για περεταίρω ιστορικές και όχι μόνο λεηλασίες, σε βάρος πάντα του Ελληνικού μακεδονικού έθνους.

Την ώρα που οι σκοπιανοί υπάνθρωποι, μαζί με τα υπόλοιπα πιθηκοειδή που διαμένουν στην εν λόγω περιοχή, δαγκώνουν καθημερινά το σώμα της πατρίδος μας, σαν άλλοι βρικόλακες, πίνοντας το αίμα της και προκαλώντας συνάμα ακατάσχετη αιμορραγία, την ώρα αυτή οι δικοί μας προδότες σωτήρες παρακολουθούν ανέμελοι από τους βασιλικούς θρόνους τους, τρώγοντας ότι έχει απομείνει από τις σάρκες της χώρας, την πτώση της είδη αιμορραγούσας εδώ και χρόνια πατρίδος.

Το έργο τους,

Προδότες και εγκληματίες του έθνους, εδώ και δεκάδες χρόνια ξεπουλάτε αργά αλλά σταθερά εσείς και οι πρόγονοι σας ότι Ελληνικό υπάρχει και το δίνετε βορά στα τουρκικά αγριόσκυλα, στα αλβανικά υαινοειδή και στα σκοπιανικά υπολείμματα του βουλγαρικού επεκτατισμού, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τα δικά σας αφεντικά, τα οποία με τεχνουργίες και εγκληματικές πράξεις σας κρατούν εκεί που είστε, έστω και αν έχετε διαπράξει δεκάδες και εκατοντάδες εθνικά, γεωστρατηγικά και οικονομικά εγκλήματα κατά της χώρας μας.

Το παγκόσμιο παράσημο μας,

Δεν υπάρχει άλλος λαός σε όλη την υφήλιο, εκτός από εμάς, όσο και εάν ψάξετε, ο οποίος ανέχτηκε, η θα ανεχόταν να του πάρουν έστω και μία σπασμένη πέτρα από τα δικά του εδάφη, πόσο μάλλον την ιστορία του, την ταυτότητα του, τα όσια και τα ιερά των προγόνων του.

Δεν λυπάμαι κανέναν, τους μόνους που λυπάμαι είναι τους προγόνους μου, που πολέμησαν σαν θεοί, προσφέροντας περιουσίες, θρόνους, οικογένειες και τέλος την ίδια τους την ζωή, μόνο και μόνο για να προστατέψουν το ιερό χώμα που σήμερα πατάμε εμείς και φυσικά μαγαρίζουμε και βανδαλίζουμε, από ότι φαίνετε με την παρουσία μας.

Κοιμηθείτε πατριώτες, σε λίγο θα σας χτυπήσει την πόρτα ο κλητήρας της παγκόσμιας ιστορίας και θα απαιτήσει τα προσωπικά ιστορικά σας βιβλία, αυτά δηλαδή που σας άφησαν οι πρόγονοι σας, χαραγμένα από γέννα ακόμα μέσα στις καρδίες σας, για να τα δώσει σε χέρια και σε ψυχές σκοτεινές και μαύρες, οι οποίες θα τα πετάξουν στην πυρά και στην θέση τους θα βάλουν τα δικά τους προσωπικά εμετικά εκτρώματα, με τα οποία, θα προσπαθήσουν να διαγράψουν στο τέλος από το αιώνιο βιβλίο της ζωής τα ονόματα όλων των ημίθεων ηρώων πολεμιστών μας.

Κομματική σαπίλα,

Οι εγχώριες πολιτικές και κομματικές σαρκοβόρες ύαινες ετοιμάζουν χρόνια τώρα με τις ανθελληνικές τους πράξεις και με τα προδοτικά τους έργα την έξοδο μας από την ευρωπαϊκή ένωση, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βγάλουν το πρόβατο έξω από το μαντρί, με αποτέλεσμα να γίνει εύκολος στόχος για τους πεινασμένους και λυσσασμένους λύκους, που περιμένουν είδη να μπήξουν τα δόντια τους στην μαλακή σάρκα του εριφίου, με μόνο σκοπό να χορτάσουν την αχαλίνωτη τους όρεξη για εξουσία και τον διακαεί τους πόθο να εφαρμόσουν τις είδη αποτυχημένες ιδεολογικές τους αντιλήψεις και στον δικό μας λαό, ο οποίος λαός, σαν παραπληγικός ασθενής κοιτάει ανήμπορος και πνευματικά μουδιασμένος το πότε θα έρθουν να τον πάρουν από το καρότσι οι βασανιστές του, για να τον πάνε για την τελική του ευθανασία.

Το δικό μας καθεστώς,

Το πολιτικό και όχι μόνο καθεστώς της χώρας μας έκανε την επίθεση που τόσο καιρό σχεδίαζε και οργάνωνε, ενάντια σε αυτούς που κράτησαν με το αίμα τους και τους αγώνες τους εδώ και αιώνες τους σκοταδιστές και τους βάρβαρους μακριά από την πόρτα της Ευρώπης, δηλαδή, μακριά από την πόρτα της λογικής και της σκέψης, οι πολεμιστές του φωτός γι ακόμη μια φορά δέχονται θανάσιμη επίθεση από τους ανθέλληνες και τους προδότες, που φορώντας διάφορες μάσκες μέρα και νύχτα αδιάκοπα χτενίζουν την πατρίδα μας, μαχαιρώνοντας την σε όποιο σημείο βρούνε, προκειμένου κάποια στιγμή να πέσει κάτω από την αιμορραγία, για να ορμήσουν τότε επάνω της και να σκίσουν το σώμα της, μοιράζοντας τα ιμάτια της επάνω από ένα ξέφρενο γλέντι, γελώντας και ουρλιάζοντας συνάμα, όπως κάνουν οι πεινασμένες ύαινες όταν τρώνε σχεδόν ζωντανό το θύμα τους, γιατί στην ουσία αδυνατούν να το σκοτώσουν.

Το καθεστώς της πατρίδας μας, που λίγα έχει να ζηλέψει από τα ανάλογα ασιατικά, αραβικά και ισλαμικά καθεστώτα έδειξε τον πραγματικό του εαυτό και βγήκε με την μανσέτα στο δρόμο και αδιακρίτως άρχισε να κατακρεουργεί αυτούς που δεν μπορούσαν να κρυφτούν και να διαφύγουν της σφαγής, αυτούς δηλαδή που πάντα πολεμούσε και που πάντα μαχαίρωνε με την πρώτη ευκαιρία, διότι τους άλλους, τους όμοιους του, ούτε θέλει, αλλά και ούτε μπορεί να τους βρει, γιατί εδώ και δεκάδες χρόνια το ίδιο το καθεστώς τους κατασκεύαζε συνταγματικά και νομοθετικά οχυρά για να έχουν πάντα προστασία, έτσι ώστε, να συντηρούν και να εξυμνούν για πάντα με την σάπια παρουσία τους το καθεστωτικό σύστημα, που με την κάπα της δημοκρατίας έπραξε και συνεχίζει να πράττει τρομερά και φοβερά εθνικά και οικονομικά εγκλήματα.

Η μετονομασία του καθεστώτος,

Ονομάζουν αυτό που κατασκεύασαν εδώ και τριάντα έξι χρόνια δημοκρατία, που μέσα σε αυτήν την δημοκρατία δεν πληρώνουν φόρους, δεν δικάζονται ποτέ και για τίποτα, δεν χάνουν τα δικαιώματα τους, παίρνουν όσα θέλουν και από όποιον θέλουν, παραδίδουν ότι μας ανήκει και παίρνουν ότι δεν τους ανήκει, μπορούν να εκφράζονται όπως αυτοί το επιθυμούν, μπορούν να κλέβουν, να προδίδουν, να λεηλατούν χωρίς συνέπειες, μπορούν να έχουν στην κατοχή τους εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, μετοχές και δεκάδες ακίνητα, χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν για το που τα βρήκαν, μπορούν να διορίζουν όποιον θέλουν, εκεί που θέλουν, μπορούν να βγάζουν νόμους ανθελληνικούς και προδοτικούς, χωρίς κανένα κόστος γι αυτούς, έχουν εφόρου ζωής μια ολόκληρη στρατιά να τους προστατεύει, είτε με όπλα, είτε με γραπτά, πάνε μόνο σε πανάκριβες ιδιωτικές κλινικές, έχουν πανάκριβα αυτοκίνητα και βίλες για σπίτια, και το κυριότερο, αυτοί μαζί με τους απογόνους τους ζούνε τον παράδεισο, ενώ εμείς με τους δικούς μας απογόνους την κόλαση, αυτήν την κόλαση που οι ίδιοι δημιούργησαν και κατασκεύασαν για εμάς και αυτό το καθεστώς, αυτά τα καθάρματα, το ονομάζουν δημοκρατία.

Τα έργα του καθεστώτος,

Με την καθεστωτική τους αντίληψη και χωρίς την έγκριση μας κομματιάζουν την πατρίδα μας και την δίνουν βορά στις ποιο μοχθηρές και βάρβαρες ανθρώπινες φυλές, μόνο και μόνο για να συνεχίσουν να έχουν τα βασιλικά και δικτατορικά προνόμια τους, αγνοώντας εάν σε λίγα χρόνια καταστρέψουν μια για πάντα ότι με κόπο, αγώνες και αίμα μας κληροδότησαν εδώ και χιλιάδες χρόνια οι πρόγονοι μας, αλλά ξέχασα, ο δικός τους πρόγονος τα ίδια δεν έκανε, προδίδοντας τον μεγάλο πολεμιστή βασιλιά και τους ιερούς μαχητές του φωτός, για λίγη και πρόσκαιρη δόξα και εξουσία.

Γκρέμισαν τα πάντα, στέρησαν συντάξεις, δώρα και μισθούς από αυτούς που το μόνο που είχαν σαν περιουσιακό στοιχείο ήταν αυτές οι συντάξεις, αυτά τα δώρα και αυτοί οι μισθοί και σαν να μην έφτανε αυτό, για να σιγουρευτεί το καθεστώς ότι, ο θάνατος θα είναι σίγουρος και η αντίσταση μηδενική έβαλε αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων να πληρώνει δεκάδες φόρους και δεκάδες απάνθρωπα και αντισυνταγματικά πρόστιμα, τέτοια που ούτε οι Οθωμανοί επί τουρκοκρατίας δεν επέβαλαν, από τα είδη μειωμένα χρήματα που τους άφησε για να μπορούν να ζουν με το ελάχιστο της αξιοπρέπειας, δηλώνοντας γι ακόμη μια φορά το καθεστώς ότι, οι αδύναμοι και οι μη έχοντες θα σηκώσουν και πάλι το βάρος από το ατελείωτο φαγοπότι, που συνεχίζουν να κάνουν οι ίδιοι ακόμη και τώρα.

Πρόβλεψη,

Όλοι οι ανθέλληνες και όλοι οι προδότες που έχουν ματώσει την χώρα και τον λαό με κάθε τρόπο έχουν τα κόλλυβα στην ζώνη τους, ότι και αν υπογράψουν, ότι και αν παραχωρήσουν, ότι και αν υποστηρίξουν, στο τέλος δεν θα γλιτώσουν την λαϊκή καταδίκη, διότι η χώρα μας εκτός από αυτούς γέννησε και θα συνεχίσει να γεννά παλικάρια, που είτε το θέλουν μερικοί, είτε όχι, θα πεθαίνουν και θα πέφτουν στον γκρεμό αγκαλιά μαζί με την σημαία της πατρίδος τους, χύνοντας εκτός από το αίμα τους και τα όποια δάκρυα πικρίας τους έχουν απομείνει, αυτή η χώρα, αυτή η πατρίδα, αυτή η μάνα, δεν θα πεθάνει ποτέ, όσο θα υπάρχουν ήρωες που για την μοναδική της ομορφιά και γοητεία θα συνεχίσουν να προσφέρουν σε αυτήν ότι πολυτιμότερο έχουν, την ίδια τους την ζωή.

Ανθελληνικά, προδοτικά και καθεστωτικά τομάρια, γνωρίζω καλά ότι, σας προκαλεί μεγάλο πόνο ότι νόημα αρχίζει και πηγάζει από τις λέξεις πατριώτης και πατρίδα και γνωρίζω επίσης ότι, κάνετε τα πάντα για να εκλείψουν και οι πατριώτες, και οι πατρίδες, αλλά ένα έχω να σας πω:

Εσύ πατρίδα μου, δεν θα πεθάνεις ποτέ, όσο αναπνέει ελεύθερα και ο τελευταίος από εμάς, αλλά ακόμα και εάν πεθάνουν όλα σου τα παιδιά μην στενοχωριέσαι, έχεις μαζί σου για να σε προστατεύουν αυτούς που σε δημιούργησαν και σε δόξασαν, κάνοντας τα ιερά σου χώματα σπίτι τους και τις κορφές των ιερών σου βουνών θρόνους και δεν είναι άλλα αυτά τα παιδιά, από τους ίδιους τους Θεούς σου.

Εγώ προσωπικά:

Αρνιέμαι, να έχω μια θηλιά γύρω από τον λαιμό μου, την οποία θα σφίγγετε όταν εσείς θέλετε, για να μου στερείτε το δικαίωμα στο οξυγόνο, θαρρείς και σας έδωσε το δικαίωμα ο θεός να το διαχειριστείτε.

Αρνιέμαι να με κάνετε ότι θέλετε, την ώρα που το θέλετε, χωρίς να αναγνωρίζετε ότι και εγώ είμαι άνθρωπος σαν εσάς και έχω τα ίδια δικαιώματα με εσάς.

Αρνιέμαι να μετατρέψετε την ψυχή μου και την οικογενειακή μου γαλήνη στον δικό σας προσωπικό οχετό, μέσα στον οποίο θα πετάτε ότι βρώμικο έχει η συνείδηση και η ψυχή σας.

Αρνιέμαι, να σας βλέπω και να σας ακούω να με κοροϊδεύετε στην βουλή, στις τηλεοράσεις, στα ραδιόφωνα και στα μπαλκόνια με πληρωμένους και πλαστικούς λόγους, κατάλληλα ντυμένους από τα πληρωμένα λυκόσκυλα σας.

Αρνιέμαι, να υποφέρω και να τρέμω, όταν εσείς θα κουνάτε τα σχοινιά της χώρας μου, διότι με αυτό θα με κάνετε και πάλι να κλαίω για χαμένες και αλησμόνητες πατρίδες.

Αρνιέμαι, να έχω καθημερινό πόνο και καημό εάν τελικά σταματήσω τα παιδιά μου από την δημόσια εκπαίδευση, λόγω έλλειψης χρημάτων, την ώρα που εσείς πάτε τα δικά σας παιδιά σε ιδιωτικά κολέγια, για να γίνουν κάποτε οι αυριανοί δημόσιοι τύραννοι.

Αρνιέμαι, να βλέπω να πεθαίνουν αυτά που τόσο αγαπώ και λατρεύω, κάτω από την δική σας προδοτική και φασιστική συμπεριφορά, που θα την ζήλευε ακόμα και ο ίδιος ο Χίτλερ.

Αρνιέμαι, να βλέπω να έχει η πατρίδα μου σκοτάδι και καταχνιά, την ώρα που οι πρόγονοι μου την παρέδωσαν σε εμάς μέσα στο φως του ήλιου και το γαλάζιο του ουρανού.

Αρνιέμαι, να βλέπω το Αιγαίο να έχει μετατραπεί σε μια απέραντη τουρκική σφηκοφωλιά και εσείς να μην έχετε το κουράγιο και την τόλμη να πείτε ένα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, μόνο και μόνο, να μην χάσετε την ζεστή σας καρέκλα και τα βασιλικά προνόμια, που σας έδωσε με την ανοχή και την ψήφο του ο λαός.

Αρνιέμαι, να βλέπω να έχει η χώρα μου τρακόσους βασιλιάδες, οι οποίοι ξεσκίζουν μαζί με την αυλή τους, ολημερίς και ολονυκτίς, το κράτος και τον λαό, έχοντας μόνο δικαιώματα και ανύπαρκτες υποχρεώσεις.

Αρνιέμαι, να βλέπω να πληρώνουν μόνο αυτοί που δεν πρέπει, ενώ αυτοί που πρέπει να γελάνε και να κοροϊδεύουν πίσω από τις πλάτες μας και από τις πλάτες των παιδιών μας.

Αρνιέμαι, να παρακολουθώ καθημερινά τον θάνατο και το ξεπούλημα της πατρίδος και της Ελληνικής ιστορίας, από τους ανεγκέφαλους προδότες και ανθέλληνες.

Αρνιέμαι, να βλέπω την χώρα του Σοφοκλή, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Λεωνίδα, του Αλέξανδρου και τόσων άλλων εκατοντάδων φιλοσόφων, δασκάλων και ηρώων, να γίνεται το προσωπικό λημέρι του κάθε αμόρφωτου κατσαπλιά, κοτζαμπάση και δραγουμάνου.

Αρνιέμαι, να βλέπω τον δημόσιο υπάλληλο και δημόσιο λειτουργό να μετατρέπετε σε δημόσιο τύραννο και σατράπη, τόσο για εμένα, όσο και για την χώρα μου.

Αρνιέμαι, να βλέπω τους αστυνομικούς αντί να προστατεύουν τον πολίτη από του κόσμου τα εγκληματικά στοιχεία να γίνονται οι μετρέσες και οι σεκιουριτάδες του κάθε ακριβοπληρωμένου πολιτικάντη και του κάθε χρυσοπληρωμένου μαυραγορίτη.

Αρνιέμαι, να βλέπω τα πανεπιστήμια της χώρας μου να έχουν μετατραπεί σε φθηνά πολιτικά παραμάγαζα και παραπήγματα, τα οποία κλείνει και ανοίγει κατά το δοκούν το κάθε αυριανό κομματόσκυλο.

Αρνιέμαι, να βλέπω την χώρα μου να μετατρέπετε σε παράρτημα της Καμπούλ και της ισλαμικής Τεχεράνης, χαϊδεύοντας σε καθημερινή βάση τα αυτιά του κάθε πληρωμένου εγκληματία, που το μόνο μέλημα του είναι το πώς θα σφάξει όποιων βρει μπροστά του, όταν του δοθεί το σύνθημα και η ευκαιρία.

Αρνιέμαι, να συνεχίσω να ζω στην δική σας δημοκρατία, την οποία με την αλαζονεία, την αδιαφορία, την απατεωνιά, την ατιμωρησία και τον οχαδερφισμό μετατρέψατε σε κοινή αλητεία, με αποτέλεσμα να παράγει συνεχώς αυτό που σας βολεύει, το χάος.

Αρνιέμαι, να μου κόβετε τον μισθό, την σύνταξη και τις αποδοχές και συγχρόνως να μου βάζετε και πρόστιμο με έκτακτες εισφορές και φόρους και όταν δεν έχω να πληρώσω να λεονταρίζετε απέναντι μου με απειλές και κυρώσεις, όταν την ίδια στιγμή χιλιάδες λαμόγια αρνούνται να πληρώσουν τα υπέρογκα χρέη τους προς το δημόσιο.

Τέλος, αρνιέμαι να με κυβερνούν ανάξιοι, ημιμαθείς, ανθέλληνες, προδότες, απατεώνες, κλέφτες, ηλίθιοι και ανόητοι επαγγελματίες χειροκροτητές πολιτικάντηδες.

Εγώ προσωπικά,

Απευθύνομαι στο παιδί μου και του λέω, εάν τελικά εγώ δεν βρω το κουράγιο να αρνηθώ και να σταθώ όρθιος απέναντι στα θέλω και στα πρέπει των προδοτών και των ανθελλήνων που σαπίζουν το δένδρο της πατρίδος μου και της πατρίδος σου, εσύ να μην γίνεις έτσι, αλλά να σηκωθείς ολόρθος και να φωνάξεις και για μένα, ΑΡΝΙΕΜΑΙ.

Εθνική έκκληση,

Πατριώτες, όπου και εάν βρίσκεστε σε όποια σημεία του ορίζοντα και εάν χτυπάει η καρδία σας, μην λησμονάτε ποτέ τον τόπο σας και το χώμα που με αίμα κράτησαν οι πρόγονοι μας, ενάντια σε όλους αυτούς που ήθελαν και που συνεχίζουν να θέλουν αυτό το ιερό χώμα να το κάνουν χωματερή των δικών τους σκουπιδιών.

Πατριώτες, αυτό το έθνος και αυτή η χώρα γέννησε τον πολιτισμό, έμαθε σε όλους τους ανθρώπους τι πρέπει να κάνουν για να ξεχωρίσουν από τα ζώα, έδωσε ιστορικές μάχες ενάντια σε εκατονταπλάσιο εχθρό για να προστατέψει το πνευματικό φώς, έκανε όλη την υφήλιο να μάθει την λέξη ΕΛΛΑΣ και γέννησε ανθρώπους που ο αιώνιος κόσμος είναι μικρός για να τους χωρέσει.

Πατριώτες, πριν εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια επιχείρησαν του κόσμου οι βάρβαροι με πολέμους και σφαγές να εξαφανίσουν αυτό το έθνος, πριν από δεκάδες χρόνια πάλι του κόσμου οι βάρβαροι επιχείρησαν με τον ίδιο τρόπο να εξαφανίσουν αυτό το έθνος, τώρα και πάλι του κόσμου οι βάρβαροι προσπαθούν όχι μόνο να αφανίσουν το έθνος αλλά να κομματιάσουν την χώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ, δίνοντας την στις διάφορες ύαινες που καραδοκούσαν και καραδοκούν γύρω της.

Πατριώτες, αφήσαμε να διαλύσουν την παιδεία, αφήσαμε να διαλύσουν την γλώσσα μας, αφήσαμε να διαλύσουν τα χαρακτηριστικά της φυλής μας, αφήσαμε να διαλύσουν την μοναδική ιστορία μας, αφήσαμε στα χέρια ανθελλήνων ότι είχαμε και δεν είχαμε και φύγαμε με λαχτάρα κιόλας, ψάχνοντας την μαγική φασολιά, να βρούμε άραγε τι, ποιος ξέρει και την ώρα που επιστρέψαμε από το κυνήγι των απατηλών ονείρων μας βρήκαμε την πόρτα της χώρας κλειστή, στην οποία πόρτα του κόσμου οι βάρβαροι κρέμασαν με μεγάλη υπερηφάνεια και την ταμπέλα ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

Τα σχέδια τους ολοκληρώθηκαν,

Πως κατάφεραν να κάνουν τον ποιο ανένταχτο λαό του πλανήτη σκλάβο τους, να σέρνετε με αλυσίδες στο λαιμό του και να τους ευχαριστεί κιόλας γι αυτές.

Πως κατάφεραν να κάνουν το ποιο υπερήφανο έθνος του πλανήτη να σέρνετε κάτω από τις μαγαρισμένες ποδιές των τούρκων, των σκοπιανών, των αλβανών, των ισλαμιστών και των κάθε λογής εισαγόμενων εγκληματικών στοιχείων.

Πως κατάφεραν να δημιουργήσουν ανθέλληνες και ανθρώπους με εξουσία, που να μισούν και να πολεμούν ότι αρχίζει από την λέξη ΕΛΛΑΣ.

Πως κατάφεραν, να καταντήσουν την χώρα του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Σωκράτη, του Λεωνίδα, του Αλεξάνδρου, ζητιάνα στα παγκόσμια οικονομικά τους πορνεία, για μια χούφτα δολάρια.

Η απάντηση στα σχέδια τους,

Πατριώτες, όταν θα βρούμε το κουράγιο να κοιτάξουμε κατάματα όλους αυτούς που στραγγαλίζουν την χώρα και το έθνος και να τους βροντοφωνάξουμε, φτάνει ως εδώ ήταν και ξεβρομίσουμε τον στάβλο από τις κάθε είδους κοπριές που έχει, τότε και μόνο θα μπορέσουμε να ξανά υμνήσουμε τους τρακόσους του Λεωνίδα, να ξαναφωνάξουμε με υπερηφάνεια την λέξη ο μέγας Αλέξανδρος και να μην προσκυνήσουμε ποτέ, μα ποτέ ξανά, ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

Το μεγαλείο του έθνους,

Έλληνες, αλλά κράτη και άλλα έθνη παράγουν αυτοκίνητα, όπλα, φάρμακα, δορυφόρους, πυραύλους, εμείς οι Έλληνες δεν τα παράγουμε αυτά, αλλά μάθαμε σε όλους αυτούς το πώς να τα παράγουν, δίνοντας τους το μοναδικό υλικό που απαιτείται για την κατασκευή αυτών, την ΣΚΕΨΗ.

Κάποτε, κάποια μέρα, κάποια στιγμή, κάποιος ήλιος φωτεινός θα ανατείλει και σε ετούτη εδώ την χώρα, φέρνοντας και πάλι τους Έλληνες εκεί που ανήκουν και την Ελλάδα εκεί που πρέπει να είναι, στις καρδιές μας, στις καρδιές τους, στις καρδιές όλων.

Δεν ξέρω να σας πω με βεβαιότητα πότε θα μπορέσουμε να ξανακάνουμε την χώρα λίκνο του κόσμου και εμάς θεματοφύλακες του λίκνου αυτού, αυτό όμως που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι, όταν η Γη θα πεθαίνει, η τελευταία λέξη που θα πει θα είναι ΕΛΛΑΣ.

Αδικαιολόγητες Παραχωρήσεις,

Τους αφήσαμε να μας πάρουν τις αρχέγονες πατρίδες μας.

Τους αφήσαμε να μας πάρουν με το έτσι θέλω τις περιούσιες μας.

Τους αφήσαμε να αφανίσουν το γένος μας.

Τους αφήσαμε να σπάσουν και να λεηλατήσουν τους τάφους των προγόνων μας.

Τους αφήσαμε να μας διώξουν από τα ιερά χώματα μας.

Τους αφήνουμε να μας απειλούν και να μας τρομοκρατούν.

Τους αφήνουμε να μας γελοιοποιούν και να μας διασύρουν.

Τους αφήνουμε να αλλάζουν την ιστορία μας και την ταυτότητα μας.

Και το κυριότερο όλων, τους αφήσαμε και τους επιτρέψαμε να μας πάρουν την αξιοπρέπεια μας, το μόνο χαρακτηριστικό που μας επιτρέπει να λεγόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

Πατριώτη,

Εάν θέλεις να συνεχίσεις να κοιμάσαι, είσαι ελεύθερος να το κάνεις, αλλά να θυμάσαι ότι, όταν κάποτε ξυπνήσεις, θα είσαι μέρος του εφιάλτη που ο ίδιος δημιούργησες.

ksipnistere.blogspot.com
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 1/30/2012 02:30:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αδιαφορία και ανοχή . . ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες