ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

ΑΡΤΑ: Έναρξη λειτουργίας Μονάδος Εμφιάλωσης Φυσικού Μεταλλικού Νερού .

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι εκπρόσωποι του εργοστασίου εμφιάλωσης νερού με την επωνυμία «Πηγές Κωστηλάτα Α.Ε.» και με διακριτικό τίτλο «EUROWATERLAND» το οποίο κατασκευάστηκε και λειτουργεί στην τοπική κοινότητα Θεοδωριάνων του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

Η συνέντευξη έγινε στο κατάστημα “:Fuego” στην Άρτα με αφορμή την...

έναρξη λειτουργίας της μονάδας και συνοδεύτηκε με γεύμα προς τους προσκεκλημένους.

Ο υπεύθυνος και ένας εκ των ιδιοκτητών Απόστολος Παναγιώτου και τα τεχνικά στελέχη παρουσίασαν το εταιρικό προφίλ της καινούργιας επιχείρησης και τις δυνατότητές της. Αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος λέγοντας ότι η «ποιότητά του είναι πολύ υψηλού επιπέδου και είναι ένα από τα κορυφαία νερά στην Ευρώπη». Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναφέρθηκαν, το ύψος της επένδυσης φτάνει τα 7-8 εκατομ. ευρώ περίπου και ο σκοπός της ήταν να μπορέσει το προϊόν να φτάσει μέχρι και στην Ευρώπη.

 Η μονάδα έχει δυνατότητα παραγωγής γύρω στους 300 τόνους φυσικό μεταλλικό νερό την ημέρα και αυτή τη στιγμή δουλεύει σε 8ωρη βάρδια με την προοπτική μέχρι τέλος του 2012 να αρχίσει να δουλεύει σε 24ωρη βάση. Αυτή τη στιγμή στην επιχείρηση απασχολούνται περίπου 15 άτομα τα οποία κατάγονται επί το πλείστον από την περιοχή των Τζουμέρκων. «Η ποιότητα του προϊόντος σε σχέση με όλα τα άλλα φυσικά μεταλλικά νερά θεωρείται κορυφαία» ανέφερε ο κ. Απ. Παναγιώτου ενώ ο Πέτρος Καραγιώργος, χημικός μηχανικός, υπεύθυνος του ποιοτικού ελέγχου στο εργοστάσιο, σημείωσε: «Το δικό μας το νερό είναι φυσικό μεταλλικό νερό πηγής.

Αντλείται από πηγή και είναι ένας ακόμη λόγος που κάνει αυτό το νερό να είναι περιβαλλοντικά προστατευμένο και μάλιστα το νερό αντλείται από ύψος 1.400 και πάνω μέτρα. Δηλαδή συζητάμε ότι είναι ένα νερό αρίστης ποιότητας. Ένα νερό κορυφής».«Ξεκινάμε με αργά βήματα. Τονίζουμε πάντα την ποιότητά μας γιατί πιστεύουμε ότι εκεί είναι η δύναμή μας. Έχουμε πολύ πίστη στο θέμα της ποιότητάς μας. Ξεκινάμε με καινοτόμες ιδέες γιατί υπάρχει νέος κόσμος μέσ’ στην εταιρεία με νέες ιδέες και ευελπιστούμε ότι θα φτάσουμε σιγά-σιγά σε ένα σημείο ικανοποιητικό για την ελληνική αγορά χωρίς όμως αυτό να αποκλείει το εξωτερικό από το οποίο υπάρχει και πολύ μεγάλη ζήτηση γενικά για τα νερά του τόπου μας, πόσο μάλλον για τα νερά της Ηπείρου τα οποία φημίζονται όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό» είπε ο Σωκράτης Παναγιώτου, μέλος του τμήματος πωλήσεων της εταιρείας.

 Στη συνέντευξη παραβρέθηκε και ο περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου με καταγωγή από το Θεοδώριανα και πρόεδρος του Π.Σ. «Κωστηλάτα» Γιάννης Παπαγιάννης μαζί με φορείς των Θεοδωριάνων. «Είμαστε περήφανοι που τα κρύα τα νερά μπήκαν στα μπουκάλια και θα τα απολαύσει όχι μόνο η Ελλάδα αλλά κι ακόμη και η Ευρώπη. Αυτός είναι ο στόχος της μεγάλης επένδυσης των αδελφών Αποστόλη και Φώτη Παναγιώτου» ανέφερε ο κ. Παπαγιάννης

epirusgate.blogspot.com
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 1/25/2012 08:40:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "ΑΡΤΑ: Έναρξη λειτουργίας Μονάδος Εμφιάλωσης Φυσικού Μεταλλικού Νερού ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες