ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Φθηνή βενζίνη (από τα στρατιωτικά πρατήρια) και για τα Ι.Χ. των στελεχών.

Δραστικά μέτρα κατά της κρίσης για το ανθρώπινο δυναμικό λαμβάνει η ηγεσία του Στρατού Ξηράς, τα οποία ενδυναμώνουν τον δεσμό ανάμεσα στην ηγεσία και στα στελέχη και έχουν ευεργετικές επιπτώσεις στο ηθικό, κάτι το οποίο διακρίνει κανείς στις μονάδες των συνόρων.

Η λειτουργία νέων στρατιωτικών φαρμακείων, ο εμπλουτισμός των στρατιωτικών πρατηρίων και η...
αξιοποίηση των υπαρχουσών εγκαταστάσεων για τη στέγαση του μόνιμου προσωπικού αποτελούν μερικές από τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται με παρότρυνση από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο και το ΓΕΣ για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των στελεχών και των οικογενειών τους.

Συγκεκριμένα σε πρώτη φάση πρόκειται να λειτουργήσουν άμεσα νέα στρατιωτικά φαρμακεία στις Φρουρές Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης για την εξυπηρέτηση των στελεχών που υπηρετούν σε αυτές. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, θα ακολουθήσουν η ίδρυση και η λειτουργία στρατιωτικών φαρμακείων και σε άλλες Φρουρές, όπως π.χ. στη Λάρισα.

Η λειτουργία τους πλέον κρίνεται επιβεβλημένη, αφού τα πολιτικά φαρμακεία που λειτουργούν δεν παρέχουν φάρμακα επί πιστώσει (αφορά όλους τους ασφαλισμένους του Δημοσίου), ενώ με την εφαρμογή του μέτρου επιδιώκεται και μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, που η συνεχής της αύξηση την περασμένη δεκαετία αποτελεί μια από τις αιτίες κατάρρευσης του εθνικού ασφαλιστικού συστήματος.

Οσον αφορά τα στρατιωτικά πρατήρια, αποφασίστηκε η επέκταση της δραστηριότητάς τους να συμπεριλάβει και την πώληση καυσίμων για τα ιδιωτικής χρήσης οχήματα των στελεχών. Τέλος, έπειτα από καταγραφή και μελέτη των αναγκών ανά περιοχή και των διατιθέμενων κτιριακών υποδομών, αποφασίστηκε η διάθεση οικημάτων για μόνιμη διαμονή στα κατά τόπους Κέντρα Αναπλήρωσης Απωλειών Υγείας (ΚΑΑΥ) στελεχών που υπηρετούν στις αντίστοιχες Φρουρές.

Με βάση τα πρώτα στοιχεία το ποσοστό των οικημάτων που θα διατεθούν για μόνιμη διαμονή ανέρχεται σε 30% ως 40% και προέκυψε κατόπιν μελέτης και καταγραφής των παραθεριστικών αναγκών ώστε να μη διαταραχθεί η χρήση γι’ αυτόν τον σκοπό.

dimokratianews.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 1/31/2012 05:24:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Φθηνή βενζίνη (από τα στρατιωτικά πρατήρια) και για τα Ι.Χ. των στελεχών."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες