ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Βραβείο μεταποίησης στην Ηπειρωτική εταιρία «Βίκος».

Ακόμη μια Πανελλήνια διάκριση για την προσφορά της στην μεταποίηση απέσπασε η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων «Βίκος», αυτή τη φορά από το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).

Παρά τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στην περιοχή μας, οι οποίες έχουν οδηγήσει μια σειρά από επιχειρήσεις να βάλουν λουκέτο και άλλες να κάνουν «γενναίες» περικοπές, για να κρατηθούν στην «ζωή», φαίνεται ότι...

υπάρχουν ακόμη κάποιες που αντέχουν στη λαίλαπα της κρίσης.
Μια από αυτές είναι και η εταιρία «Βίκος», το έργο της οποίας αναγνώρισε, τόσο ο ΣΒΒΕ, όσο και η οικονομική εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ, που μαζί διοργανώνουν φέτος τα «Βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ Βορείου Ελλάδος». Η απονομή θα γίνει αύριο Παρασκευή και ώρα 8 το βράδυ σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Met» στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
«Πάγια θέση του ΣΒΒΕ είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε και με κάθε τρόπο να στηριχθεί η μεταποίηση από την κυβέρνηση και γενικά από όλο το πολιτικό σύστημα.

 Ο ΣΒΒΕ πιστεύει ότι η μεταποίηση πρέπει να μπει και πάλι στο επίκεντρο της κυβερνητικής πολιτικής, στο επίκεντρο της αναπτυξιακής διαδικασίας» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε χθεσινή ανακοίνωση του Συνδέσμου. Παράλληλα, υπογραμμίζεται, ότι δεν υπάρχουν άλλες αντοχές στις επιχειρήσεις. «Η χώρα χρειάζεται τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν την ψυχολογία όλων και θα μας κάνουν να νιώσουμε, ότι μπορούμε να προοδεύσουμε».

Τα βραβεία…

Εκτός από την εταιρία «Βίκος», που θα λάβει το βραβείο «Ηπείρου», θα απονεμηθούν ακόμη βραβεία σε επιχειρήσεις από κάθε περιοχή της Βορείου Ελλάδας.
Έτσι, το Βραβείο «Δυτικής Μακεδονίας» θα λάβει η ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ ΑΕ, το Βραβείο «Κεντρικής Μακεδονίας» οι PALAPLAST AE, ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ ΑΕ και το Βραβείο «Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης» στις ΛΑΝΤΣΙΟΝ ΜΗΤ ΕΒΡΟΥ ΑΕ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ABEE.
Ακόμη θα απονεμηθούν: Βραβείο «Γυναίκα Επιχειρηματίας» στην κ. Ελένη Προίκα της εταιρίας ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΡΟΙΚΑΣ ΑΕ, Βραβείο «Εξωστρέφειας» στις ΚLEEMANN HELLAS ABEE, PELOPAC ABEE, Έπαινος «Εξωστρέφειας» στην ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ – ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, Βραβείο «Καινοτομίας» στην EPSILON NET AE, Έπαινος «Καινοτομίας» στην ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΑΕ, Βραβείο «Περιβάλλον» στις ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΑΕ και ΔΡΟΜΕΑΣ – ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΒΕΕΑ, Έπαινος «Περιβάλλον» στην AGRITEX ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, Βραβείο «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» στις Α.ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΑΕ.

Για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων συγκροτήθηκε επιτροπή στην οποία συμμετείχαν: ο κ. Μόσχος Βοϊτσίδης, Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης, ο καθηγητής κ. Κώστας Γραμμένος, Πρόεδρος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, ο κ. Γιώργος Καλοφωλιάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΕΞΠΡΕΣ Καλοφωλιάς, ο κ. Δημήτρης Λακασάς, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, ο κ. Νικόλαος Πέντζος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, και ο κ. Γιάννης Χατζηδημητρίου, Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

proinoslogos.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 1/20/2012 08:40:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Βραβείο μεταποίησης στην Ηπειρωτική εταιρία «Βίκος»."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες