ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

"Δράσης παράδειγμα τρανό, γι αυτό και τους τιμούμε!..."

Του Γιώργου Νικολαϊδη.
Για μια ακόμη φορά, η Ακαδημία Κοινωνικών, Εθνικών και Πολιτιστικών Σχεδιασμών βράβευσε άτομα για την πολιτιστική, κοινωνική και συγγραφική προσφορά τους.

Στο Αρχονταρίκι της Μονής Αγίας Αναστασίας (15/1/12) και μετά το εμπνευσμένο κήρυγμα του χοροστατήσαντος πρωτοπρεσβυτέρου Στεφανόπουλου Χαρ., σε μια λιτή και (δείτε το βίντεο) ...
απέριττη ειδική εκδήλωση, βραβεύτηκαν οι κ.κ. Τροχόπουλος Παναγιώτης καρδιολόγος - ερευνητής, Τζανέτος-Πέτρος Κοντογούρης πρόεδρος NAMCO, Ασλανίδης Νικόλαος δημοσιογράφος ΕΤ3 και η κα Πεχλιβανίδου Ευαγγελία καθηγήτρια συγγραφέας.

Η Ακαδημία Κοινωνικών, Εθνικών και Πολιτιστικών Σχεδιασμών αποτελεί τη συνέχεια μιας άλλης πρωτοβουλίας, της Ακαδημίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού της Γερμανίας, που ιδρύθηκε το 1975 σε συνεργασία με Έλληνες και Γερμανούς επιστήμονες, με έδρα της το WUPPERTAL. Είχε εκδώσει βιβλία για τη διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας, βράβευσε φιλέλληνες, Γερμανούς υπουργούς, τον Πρόεδρο της Γερμανικής Δημοκρατίας, καθώς και εκκλησιαστικούς άρχοντες και προσωπικότητες του Ελλαδικού χώρου. Για το έργο τους και την σχέση τους με την Ελλάδα.

Η Ακαδημία Κοινωνικών, Εθνικών και Πολιτιστικών Σχεδιασμών με Πρόεδρό της τον Δρ. Στεφανόπουλο Χαράλαμπο (πρωτοπρεσβύτερο), είναι αναγνωρισμένη από το Πρωτοδικείο (10773/2.02,) έχει 5564 μέλη επιστήμονες που συνεργάζονται με τις αρχές και υποβοηθούν όλους τους πνευματικούς οργανισμούς με τις εμπειρίες και τα συγγράμματά τους. Όπως τονίζεται στο Δελτίο Ενημέρωσης-Πρόσκλησης της Ακαδημίας, κάθε τακτικό μέλος της εργάζεται επί θέματος της ειδικότητάς του που επιλέγει μόνος. Η ανάπτυξη του θέματος γίνεται με βάση: Α. Το παρελθόν Β. Το παρόν Γ. Τις εμπειρίες Δ. Γνώσεις Ε. Κοινωνικές, πολιτιστικές και Τεχνολογικές εξελίξεις Στ. Τους παγκόσμιους αναπτυξιακούς δείκτες πορείας.

Οι εργασίες εκτυπώνονται από την Ακαδημία και αποστέλλονται σε πολιτειακούς, πνευματικούς και λοιπούς φορείς προς υποβοήθηση του έργου τους. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ Αγ. Αναργύρων 6,55236 Πανόραμα Θεσσαλονίκης Τηλ. 2310344208

Δείτε το σχετικό μας βίντεο που αποτελεί συγχρόνως και μια σύντομη περιήγηση στο μοναστήρι της Αγ. Αναστασίας.

born 2 shoot
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 1/27/2012 07:25:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for ""Δράσης παράδειγμα τρανό, γι αυτό και τους τιμούμε!...""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες