ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Μπαίνουν σε προτεραιότητα οι επικουρικοί γιατροί στα Γιάννενα.

Συνάντηση και συνεργασία με τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο είχε ο Βουλευτής Ιωαννίνων Θανάσης Οικονόμου με θέμα τις ελλείψεις σε επικουρικό ιατρικό προσωπικό στα Νοσοκομεία του Νομού.

Επί τάπητος τέθηκαν οι πολύ σοβαρές ελλείψεις σε επικουρικό ιατρικό προσωπικό, στα δύο Νοσοκομεία της...
πόλης ( Π.Γ.Ν.Ι και Χατζηκώστα), και οι κίνδυνοι που προκύπτουν από τη λήξη της θητείας σε μια σειρά ειδικοτήτων.

Σε απάντηση των ζητημάτων που έθεσε ο κ. Οικονόμου στην πολιτική ηγεσία τονίζοντας ότι «δεν μπορούμε να περιμένουμε», ο Υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε να δοθεί προτεραιότητα στην κάλυψη των άμεσων και επιτακτικών αναγκών όπως αυτές καθορίστηκαν και από τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων. Να επισημάνουμε ότι αυτές οι ειδικότητες δεν εξαντλούν το σύνολο των αναγκών στα Νοσοκομεία των Ιωαννίνων, που καλύπτουν ευρύτερα την περιοχή της Ηπείρου, είναι όμως ζωτικής σημασίας η άμεση κάλυψή τους.

Συγκεκριμένα, για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αφορούν τις ειδικότητες :
1. Αγγειοχειρουργικής
2. Νευροχειρουργικής
3. Παθολογικής ογκολογίας
4. Παθολογικής ανατομίας
5. Ορθοπεδικής
6. Πλαστικής χειρουργικής
7. Ενδοκρινολογίας

Για το Χατζηκώστα τις ειδικότητες:
1. Νεφρολόγου
2. Ουρολόγου
3. Χειρουργού
4. Παθολογοανατόμου

Τέλος, όπως ενημέρωσε ο κ. Λοβέρδος τον Βουλευτή Ιωαννίνων βρίσκεται σε διαδικασία δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως τα νέα Διοικητικά Συμβούλια τόσο του Νοσοκομείου Χατζηκώστα όσο και των Ενοποιημένων Μονάδων Παιδικής Μέριμνας.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 1/26/2012 09:20:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

1 σχόλια for "Μπαίνουν σε προτεραιότητα οι επικουρικοί γιατροί στα Γιάννενα."

  1. Πάνω στην τρέλλα του σεβντά παιχνίδια κάν' η σκέψη ποιός λογικός αγάπησε και δε θα με πιστέψει.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες