ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Το «χρονόμετρο πολέμου» του Σημίτη εντυπωσίασε τους Τούρκους.

Οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη στην Γερμανία ότι ένας πιθανός ελληνοτουρκικός πόλεμος μπορεί να διαρκέσει 2,5 -3 ώρες, δεσπόζει στον τουρκικό τύπο όσον αφορά την ελληνική επικαιρότητα.

Η Zaman με τον τίτλο « Ένας πιθανός ελληνοτουρκικός πόλεμος μπορεί να τελειώσει σε 2-3 ώρες» γράφει ότι...

ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Κώστας Σημίτης είπε πως δεν είναι δυνατόν να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, αλλά και στην περίπτωση ακόμα που ξεσπάσει αυτός θα είναι διάρκειας 2-3 ωρών.

 Για αυτό, είπε ο Σημίτης, δεν χρειάζεται η Ελλάδα να εξοπλίζεται υπερβολικά . Η εφημερίδα υπενθυμίζει ότι ο κ. Σημίτης είχε τραβήξει την προσοχή κατά την κρίση των Ιμίων όταν ως πρωθυπουργός τότε είχε πει ότι « Αντιληφθήκαμε τους Τούρκους κομάντος μετά από 4 ώρες, θα πρέπει να βρούμε πολιτική λύση στην κρίση , θα πρέπει να αποφύγουμε την σύγκρουση. Ο Σημίτης επέκρινε το γεγονός ότι η Αθήνα προβαίνει σε ανταγωνισμό εξοπλισμών με την Άγκυρα. Ο πρώην πρωθυπουργός είπε « Σήμερα δεν γίνεται πόλεμος με την Τουρκία. Εάν γινόταν κάποιος πόλεμος θα διαρκούσε 2-3 ώρες. Δεν χρειάζεται η Ελλάδα να αγοράζει συνεχώς όπλα» .

Η Yeni Safak κάνει αναφορά στο θέμα με τον τίτλο « Ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος μπορεί να λήξει σε 2-3 ώρες» .

- Η Turkiye γράφει για το ίδιο θέμα με τον τίτλο « Μπορούμε να πολεμήσουμε με την Τουρκία 3 ώρες. Μη δίνουμε αδίκως λεφτά για όπλα» .

-Η Sabah κάνει αναφορά στο θέμα με τον τίτλο « Ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος θα είναι διάρκειας 2-3 ωρών.

 Η Bugun γράφει με τον τίτλο « Δεν χρειάζονται εξοπλισμός στο Αιγαίο»

prionokordela.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com 
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 1/26/2012 01:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το «χρονόμετρο πολέμου» του Σημίτη εντυπωσίασε τους Τούρκους."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες