ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε επιχειρήσεις των Ιωαννίνων .

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε επιχειρήσεις των Ιωαννίνων.

Ξεκίνησαν οι διακοπές ηλεκτροδότησης σε επιχειρήσεις του Νομού Ιωαννίνων που δεν κατέβαλαν το ειδικό τέλος ακινήτων, που είχε συμπεριληφθεί στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Οι πρώτες εντολές...
για διακοπή της ηλεκτροδότησης, τόσο σε οικιακούς καταναλωτές, όσο και σε ...
εκμεταλλεύσεις (καταστήματα, επιχειρήσεις, βιοτεχνίες και βιομηχανίες) έχουν φτάσει στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ στα Γιάννινα. Ειδικότερα, από 16/01 μέχρι 26/01 εκδόθηκαν εντολές για 1576 διακοπές σε οικιακούς καταναλωτές, οι οφειλές των οποίων ανέρχονται σε 981.195 ευρώ, και 141 διακοπές σε εκμεταλλεύσεις με συνολικές οφειλές στις 200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ και γραμματέα του περιφερειακού γραφείου της ΓΕΝΟΠ Βασίλη Γούκο, μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 40 διακοπές σε επιχειρήσεις και καταστήματα, με βάση και τις εντολές που έχουν λάβει.
Βέβαια, ο κ. Γούκος διαβεβαίωσε πως δεν πρόκειται το προσωπικό να ξεκινήσει τις διακοπές σε οικιακούς καταναλωτές, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους καταναλωτές που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες και δεν πρέπει να γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Ακόμη, υπογράμμισε πως οι τεχνικοί της ΔΕΗ που θα προχωρήσουν σε διακοπές ηλεκτροδότησης δεν πρόκειται να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους καταναλωτές. «Από εκεί και πέρα θα μεριμνήσει η υπηρεσία. Εμείς έχουμε αποφασίσει να μην έρθουμε σε σύγκρουση με τους καταναλωτές», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως, διευκρίνισε πως σε όσες διακοπές έγιναν μέχρι στιγμής δεν εντοπίστηκαν προβλήματα με τους καταναλωτές. Στην πλειοψηφία τους οι επιχειρήσεις ήταν σε λειτουργία, ενώ ένας αρκετά μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών πλήρωσε τελικά τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, συμπεριλαμβανομένου και του τέλος ακινήτων, για να μην προχωρήσει η διακοπή. Όπως σημείωσε ο κ. Γούκος, δεν έλειψαν και οι ιδιοκτήτες που άφησαν τους τεχνικούς της ΔΕΗ να διακόψουν την ηλεκτροδότηση, καθώς ούτως ή άλλως είχαν σκοπό να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους.

«Δεν είναι θέμα μονοπωλίου, αλλά διαχείρισης»
Ο κ. Γούκος αναφέρθηκε ακόμη στις τελευταίες εξελίξεις με τη μεταφορά 200.000 πελατών δύο ιδιωτικών εταιρειών ηλεκτρισμού προς τη ΔΕΗ, εξαιτίας των χρεών των εταιρειών που ανέρχονται σε περίπου 190 εκ. ευρώ.

Όπως σημείωσε, η ΔΕΗ από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις της για το συγκεκριμένο ζήτημα, όμως είχε κατηγορηθεί πως αντιδρά γιατί χάνεται το μονοπώλιο. «Δεν είναι θέμα μονοπωλίου, αλλά διαχείρισης», σημείωσε, όπως τελικά διαφάνηκε.
Πλέον οι καταναλωτές των δύο εταιρειών έχουν ένα περιθώριο τριών μηνών για να επιλέξουν δίκτυο. Βέβαια, ο κ. Γούκος διευκρίνισε πως σε περίπτωση που δεν εξοφληθούν οι οφειλές των δύο εταιρειών (120 εκ. ευρώ προς τον ΔΕΣΜΗΕ και 70 εκ. ευρώ προς τη ΔΕΗ), δεν αποκλείεται η ΔΕΗ να προχωρήσει και σε διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Μαριάννα Λάζου

anex.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 1/30/2012 10:20:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Διακοπές ηλεκτροδότησης σε επιχειρήσεις των Ιωαννίνων ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες