ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Δώστους φούντα και κοίμησε τους για πάντα.....

Αυτές τις μέρες υπάρχει μια έντονη κινητικότητα σχετικά με την αποποινικοποίηση των ελαφρών ναρκωτικών στην Ελλάδα,σίγουρα δεν είναι τυχαίο πως αυτό θα γίνει αυτήν την εποχή όπου οι νέοι δεν μπορούν να έχουνε και πολλά όνειρα.

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε και πριν μια δεκαετία στην Αργεντινή, όλες οι γειτονιές της φτωχής Αργεντινής γέμισαν με το Πάκο ένα φθηνό ναρκωτικό που είχε στόχο να καταστρέψει και να κοιμίσει την νέα γενιά, μια..
γενιά η οποία δεν θα είχε θέση στην εργασία,στα σχολεία και στα πανεπιστήμια.

Θα μου πείτε μα και στην Ολλανδία συμβαίνει και δεν υπάρχει πρόβλημα, ναι όμως στην Ολλανδία υπάρχει κράτος και αρχές,ναι μεν μπορούν να καπνίζουν ελεύθερα αλλά το προμηθεύονται μόνο σε ειδικά ''καφενεία'' και επιτρέπετε η πώληση έως 5 γραμμάρια και αυτά υπό κάποιους όρους.

Αν συνέβαινε αυτό όμως στην Ελλάδα ξέρετε ποιο θα ήτανε το αποτέλεσμα; να γεμίσουν τα πάρκα και οι πλατείες με μαστουρωμένα 14χρονα(που συμβαίνει αλλά σε μικρότερη έκταση) που το έχουνε δει ως μαγκιά και λόγω της έλλειψις ενημέρωσης για τα ναρκωτικά μπορεί να πάνε παρακάτω στα χαπάκια και να καταλήξουν στην πρέζα,γιατί οι χρήστες ηρωίνης δεν άρχισαν να ''τρυπιούνται'' αμέσως αλλά ξεκίνησαν και εκείνοι με τα πιο ''soft'' πράγματα.

Παρακάτω θα προσπαθήσω να απαντήσω στα κυριότερα επιχειρήματα αυτών που είναι υπέρ της αποποινικοποίησης των ελαφρών ναρκωτικών.

Μα αν γίνει αποποινικοποίηση δεν θα υπάρχουν πλέον έμποροι που θησαυρίζουν!
Μα η δουλειά της αστυνομίας δεν είναι να συλλαμβάνει τους ''κακούς''; Εκτός και αν η ίδια η αστυνομία είναι μέσα σε όλο αυτό, που μην κρυβόμαστε υπάρχουν και αστυνομικοί που λειτουργούν ως ''βαποράκια''.

Πηγαίνουν λιγότερα παιδιά στην φυλακή! 
Μα και οι ίδιοι το λέτε! ΠΑΙΔΙΑ! Πιστεύετε πως αν κάποιο παιδί μπλέξει από νωρίς δεν θα κάνει αργότερα κάποια στραβή;

Μα έχω το δικαίωμα ακόμα και να καταστρέψω τον εαυτό μου! 
ΟΚ φυσικά και το έχεις αλλά από την στιγμή που το κράτος μας είναι μπουρδέλο δεν σκέφτεσαι πως θα παρασυρθούν και ανήλικοι; Οπότε ασχολήσου καλύτερα με το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου και με το δικαίωμα στην εργασία που στο καταπατούν καθημερινά.

Όπου έγινε νόμιμο η χρήση του μειώθηκε λόγω του ότι το παράνομο σε ελκύει! 
Ναι αλλά και το τσιγάρο είναι νόμιμο και αυξάνεται η χρήση του συνεχώς και ειδικά στις νεαρές ηλικίες παρά τις τόσες αντικαπνιστικές εκστρατείες. Ενώ είναι παράνομο ο περιπτεράς να δώσει τσιγάρα σε ανήλικο(αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι το γνωρίζετε) μπορεί ο κάθε 12χρονος να πάει να αγοράσει για τον ''μπαμπά του''.

Για να κλείσω θέλω να πω πως είμαι άτομο που έχει δοκιμάσει και έχει γνωστούς συστηματικούς χρήστες. Αν ζούσα σε ένα οργανωμένο κράτος θα ήμουν υπέρ της αποποινικοποίησης αλλά επειδή δεν συμβαίνει αυτό καλύτερα θα ήτανε να προστατεύσουμε τους εφήβους που παρασύρονται εύκολα.

Μας θέλουνε μαστουρωμένους και κοιμισμένους για να μας εκμεταλλεύονται, ας μην τους κάνουμε την χάρη, ας ξανακερδίσουμε την ζωή μας!

vlasfimos.blogspot
Bookmark and ShareΔημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 1/17/2012 09:36:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

2 σχόλια for "Δώστους φούντα και κοίμησε τους για πάντα....."

 1. Ανώνυμος

  Αδέλφια δεξιοί, πατριωτες επειδή μόνο εσείς γνωρίζετε το ήθος και τον πατριωτισμό μην αφησετε τους αριστερούς μου.σου.λμανο-πι.πα.τζί.δες να οργανώσουν το αριστερο παρακρατος τους και να ξεπουλήσουν το κράτος μας την θρησκεια μας και την ιστορία μας. Το ηθος και ο πατριωτισμός αυτωνών ειναι ανύπαρκτος, τους δωθηκε η ευκαιρία να ενταχθουν (οι αριστεροι)στην κοινωνία και να ζησουμε ισοτιμα και σηκωσαν κεφάλι και διάλυσαν όπως και ξεπουλούν το κρατος, την θρησκεία, την ιστορία μας και την οικογένεια. Και αναφέρομαι στους πραγματικούς ΝΔμοκρατες, αυτους του ΛΑΟΣ του ΔΗΣΥ και λοιπούς ακροδεξιούς και κεντρωους κλπ δεξιά κομματα,που είναι απαραίτητοι σε αυτες της δύσκολες στιγμές που έχει ερθει το κράτος και οι ελληνες. Και δεν απευθύνομαι στους Σαμαρικούς διότι αυτοί λειτουργούν ως στηριγμα προς τους αριστερους και παράλληλα λειτουργούν και ως διασπαστες των δεξιών, αυτο που λεω να το θυμαστε! Οι αριστεροι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις μαζεύονται στην παρουσα φάση 56%+ και αν ιδρυσουν κομμα και οι μουσουλμανοι και οπως φημολογειτε, θα εντάξουν και μουσουλμανους αλλοδαπούς τοτε το σύνολο των ψηφοφόρων αυτού του αριστερού παρακράτους θα είναι πάνω απο 65%+, αν λοιπόν ερθουν και πάλι στην εξουσία θα μας ξεπουλησουν και θα μας εξαφανίσουν ως χώρα,δείτε το σοβαρά αλλη ευκαιρία δεν θα υπάρξει. Δωστε ψήφο στα δεξιά κόμματα και παραγκωνίστε τον Σαμαρά. Και λοιπούς αριστέρούς που λειτουργούν ως δεξαμενή ψήφων.
  Δείτε το πολύ σοβαρά μας ξεπουλούν οι ντιντίδες και πατριδoκαπήλοι της αριστεράς!!!!!!
  Ας ξεκινήσουμε ετσι την επανασταση μας (χωρις να χυθει αιμα) διεκδικήστε τα δικαιωματα σας ετσι, το δικαιούμαστε άλλωστε, διοτι συμβάλαμε με το ηθος μας και τον πατριωτισμο μας στο να ειμαστε κράτος ελευθέρων!!!!!
  Αυτά τα αριστερο- κο μμ ου νια ή Μου.σου.λμα.νο.πι.πατζι.δες μας τα στερήσαν όλα και δεν θα σταματήσουν!!!!!!
  Μεταφερετε τα σε ολους τους δεξιούς.
  M.Ν.Γ

 2. Φίλε ΜΝΓ καλημέρα.
  Θεωρώ πως το σχόλιό σου έχει να κάνει με την αγωνία σου για το μέλλον των παιδιών μας και της χώρας μας για αυτό και το αφήνω ως έχει.

  Βέβαια κακώς κάνεις κομματική προπαγάνδα υπέρ ή κατά κάποιου από εδώ.
  Όπως επίσης κακώς βάζεις σε ένα καζάνι όλους όσους είναι αριστεροί, και αμφισβηστείς όλων αυτών τον πατριωτισμό.

  Είδα πολλούς αριστερούς να είναι πιο πατριώτες από ορισμένους "υπερπατριώτες" .
  Είδα πολλούς του ΛΑΟΣ να μην τους νοιάζει για τίποτε και να ξεπουλάν ιδέες και ιδανικά .
  Είδα πολλούς "πραγματικούς ΝΔμοκρατες", όπως τους γράφεις, ... να ψυρίζουν τη μαϊμού!

  Δεν φταίνε συγκεκριμένα κάποιοι για την σημερινή κατάσταση.
  ΌΛοι μας μαζί και ο καθένας μας ξεχωριστά έχουμε συμβάλλει στην κατάργηση των ηθικών ιδεών και των αξιών που κάποτε μας χαρακτήριζαν ως λαό.

  Με το να συνεχίζουμε να δίνουμε άφεση αμαρτιών σε κάποιο από τα κόμματα της βουλής δεν πρόκειται να καταλήξουμε πουθενά.

  Θα σε παρακαλέσω την επόμενη φορά να είσαι πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις.

  Καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες