ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Ο Δήμος ζητάει ξανά τα Λιθαρίτσια.

Το πάρκο στα Λιθαρίτσια θέλει να… ξαναπάρει ο δήμος Ιωαννιτών, καθώς η σύμβαση των 25 χρόνων που είχε υπογράψει με τα Τουριστικά Ακίνητα, έληξε το 2011.

Το θέμα πάντως είναι περισσότερο τυπικό, καθώς πρόκειται για ...

κοινόχρηστο χώρο και πολύ δύσκολα θα δημιουργηθεί ζήτημα μη παραχώρησής του, τη στιγμή μάλιστα που ο Δήμος ετοιμάζει και τη μελέτη ανάπλασης του πάρκου.

Αυτή, αναμένεται να είναι έτοιμη μέσα στο επόμενο δίμηνο και περιλαμβάνει αρκετές παρεμβάσεις, μεταξύ των οποίων το «χαμήλωμα» του ενός διαζώματος του πάρκινγκ και τη δημιουργία μονοπατιού-πεζοδρόμου που θα περνάει δίπλα από το Πνευματικό κέντρο, από την πλευρά του κτιρίου που στεγάζει τις σχολές χορού και θα καταλήγει πίσω, στην οδό Μετσόβου. Αυτές οι παρεμβάσεις εντάσσονται στο σχέδιο ενοποίησης της πάνω πλατείας με την κάτω και με την ολοκλήρωσή τους θα δώσουν έναν «περιπατητικό άξονα» μέσα σε ένα μεγάλο πάρκο, που θα φτάνει μέχρι το παραλίμνιο.

Για να γίνουν αυτά, ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος συναντήθηκε χθες στην Αθήνα με την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου από την οποία ζήτησε την παράταση παραχώρησης της έκτασης στα Λιθαρίτσια, ώστε να έχει και «έδαφος» η μελέτη. Στο μεταξύ, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας κατέθεσε αίτημα προς την Εταιρία Τουριστικών Ακινήτων, ώστε να περάσουν τα ακίνητά της στους Δήμους και όχι στις περιφέρειες. Στο αίτημα περιλαμβάνεται το «Ξενία» της Άρτας, όχι όμως τα Λιθαρίτσια. Αντίστοιχο αίτημα κατέθεσε και ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Οικονόμου, πριν από λίγο καιρό στη Βουλή, φέρνοντας μάλιστα ως επιχείρημα το δημοτικό πάρκινγκ στα Γιάννενα.

agon.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com

Bookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 1/23/2012 01:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ο Δήμος ζητάει ξανά τα Λιθαρίτσια."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες