ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: Ιατρική εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού .

Με στόχο την ενημέρωση του κοινού για σοβαρά ζητήματα υγείας, πραγματοποιείται αύριο στις 18:45, στο ξενοδοχείο Grand Serai, η εκδήλωση με θέμα «Από τους προδιαθεσικούς παράγοντες κινδύνου στο έμφραγμα του μυοκαρδίου».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαβήτη σε συνεργασία με ...

την Πανελλήνια Ένωση Διευθυντών ΕΣΥ, τον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων και τον Δήμο Ιωαννιτών.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων Δημήτρης Γιωτίτσας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε σήμερα, τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο συμπαραστέκονται σε τέτοιες διοργανώσεις καθώς πιστεύουν ότι στα θέματα υγείας, ο ενημερωμένος πολίτης είναι ο υγιής πολίτης.«Στόχος μας είναι να διευρύνουμε περαιτέρω τις συνεργασίες μας με τους επιστημονικούς και άλλους φορείς της πόλης», σημείωσε ο κ. Γιωτίτσας και κάλεσε όλους τους συνδημότες να παρευρεθούν στην αυριανή εκδήλωση.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαβήτη, Παραγόντων Κινδύνου και Καρδιάς έχει ιδρυθεί με στόχο τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση και επιστημονική κατάρτιση του ιατρικού δυναμικού αλλά και την έγκυρη ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πρόληψη των παραγόντων κινδύνου που οδηγούν στην εμφάνιση καρδιαγγειακών παθήσεων.Η ενημέρωση είναι κρίσιμος παράγοντας για την πρόληψη και την αποφυγή νοσημάτων, επεσήμανε ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαβήτη Στέφανος Φούσας.Στην αυριανή εκδήλωση θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες όπως ο κ. Ιωάννης Γουδέβενος, ο κ. Α. Μελιδώνης, η κ. Σ. Τσιάρα, ο κ. Μωυσής Ελισάφ και ο κ. Στέφανος Φούσας.

epirusgate.blogspot.com
epirus.ellas.voula@gmail.com

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 1/19/2012 04:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: Ιατρική εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες