ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Γ. ΚΗΤΑΣ: Ένας Γιαννιώτης γιατρός που διαπρέπει διεθνώς!

Περήφανη είναι η Ήπειρος για όλα εκείνα τα «παιδιά» της, τα οποία στις μέρες μας δρέπουν δάφνες σε διάφορους τομείς, της επιστήμης κυρίως, αλλά και της τέχνης και των γραμμάτων.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει σαφώς ο διεθνούς φήμης Γιαννιώτης καθηγητής Ρευματολογίας Γιώργος Κήτας, του οποίου η επιστημονική πορεία και τα ερευνητικά επιτεύγματα δικαιωματικά τον κατατάσσουν στους...

κορυφαίους του κλάδου του σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα από σήμερα και μέχρι το Σάββατο, 28 Ιανουαρίου ο διακεκριμένος Καθηγητής πραγματοποιεί στην Μαδρίτη της Ισπανίας το δεύτερο Παγκόσμιο Ρευματολογικό Συνέδριο, στο οποίο λαμβάνει μέρος η «αφρόκρεμα» των επιστημόνων που ασχολούνται με την Ρευματολογία. Ο ίδιος ήταν εκείνος που συνέλαβε την ιδέα για την διοργάνωση ενός τέτοιου συνεδρίου και πραγματοποίησε το πρώτο πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη. Φέτος στη Μαδρίτη είναι πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της δεύτερης αυτής διεθνούς συνάντησης.

Ο πιο νέος Διευθυντής!
Αν ψάξει λίγο κανείς θα διαπιστώσει ότι ελάχιστοι Έλληνες γιατροί και ερευνητές είχαν μέχρι σήμερα την δυνατότητα να συμμετάσχουν στην διοργάνωση αντίστοιχης εμβέλειας επιστημονικών συνεδρίων ανά τον κόσμο. Για τον κ. Κήτα όμως αυτό δεν είναι παρά η φυσιολογική εξέλιξη μιας άκρως εντυπωσιακής πορείας στον χώρο της Ρευματολογίας που ξεκίνησε από το 1985, όταν και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών. Από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του η ανάδειξή του σε διευθυντή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Russell Hall του Μπέρμιγκχαμ της Αγγλίας, σε ηλικία μόλις 32 ετών – ο νεότερος που είχε ποτέ υπάρξει!

Σε τρία Πανεπιστήμια
Ο Γιώργος Κήτας, γιος του παλιού Νομιάτρου των Ιωαννίνων Δημήτρη Κήτα, είναι σήμερα καθηγητής πρώτης βαθμίδας σε τρία μεγάλα Πανεπιστήμια. Ανάμεσά τους στο Παν/μιο του Μάντσεστερ και σ’ αυτό του Wolverhampton της Αγγλίας. Παράλληλα, είναι διευθυντής και επικεφαλής ερευνητής του μεγαλύτερου κέντρου για την ρευματοειδή αρθρίτιδα στον κόσμο, του TRACE RA, στο Νοσοκομείο Russell Hall του Μπέρμιγχαμ στην Αγγλία. Θεωρείται κορυφαίος στην καρδιαγγειακή νοσηρότητα ασθενών με ρευματοειδή αρθρίτιδα. Τους τελευταίους έξι μήνες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα (Αθήνα), ωστόσο σε μηνιαία βάση επισκέπτεται την Αγγλία, προκειμένου να παρακολουθεί το ερευνητικό πρόγραμμα της επιστημονικής ομάδας που έχει δημιουργήσει στο Μπέρμιγχαμ.

epirusgate.blogspot.com
epirus.ellas.voula@gmail.com 
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 1/26/2012 11:10:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Γ. ΚΗΤΑΣ: Ένας Γιαννιώτης γιατρός που διαπρέπει διεθνώς!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες