ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Χάρρυ Κλυνν: "Έχουμε ήδη πτωχεύσει και μας κοροϊδεύουν".

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χάρρυ Κλυνν, σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί, λέει ευθαρσώς τη γνώμη του για τους πολιτικούς και όχι μόνο.

Χειμαρρώδης ήταν σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο περιοδικό "ΕΓΩ" o Χάρρυ Κλυνν, που μίλησε "έξω από τα δόντια" για...Δείτε το βίντεο...

την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας μας, τον "πόλεμο" που έχει δεχτεί, τον Λαζόπουλο και το μέλλον της Ελλάδας.

"Η κατάσταση ίσως είναι περισσότερο άσχημη απ' ό,τι φαίνεται. Στην ουσία έχουμε ήδη πτωχεύσει και μας κοροϊδεύουν. Αρχίζει μάλιστα και γίνεται συνολική η κοροϊδία. Έχουμε μια κυβέρνηση - ανέκδοτο, στην οποία πρωθυπουργεύει ένας άνθρωπος που δεν τον ψήφισε ο ελληνικός λαός, αλλά είναι στην κυριολεξία υπάλληλος της Goldman Sachs, που έχει κατορθώσει να αλώσει την Ευρώπη", είπε σχολιάζοντας την κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα.

Όσο για το πώς φτάσαμε ως εδώ, είπε: "Τη χώρα μας την πτώχευσαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων 30 χρόνων. Το μεγάλο έγκλημα όμως έγινε από τον κύριο Παπανδρέου (...). Υπάρχουν πολλοί λόγοι-και θα φανούν αργότερα -που μας "έμπασε" στο ΔΝΤ (...). Ο Παπανδρέου είναι ο μεγαλύτερος προδότης που ανέδειξε στα νεότερα χρόνια η Ελλάδα. Έβαλε την ψυχή του Έλληνα μες στο "καμίνι" της ξεφτίλας και της ντροπής και τη διέλυσε".


Ο Χάρρυ Κλυνν όμως πιστεύει ότι θα έρθει η ώρα που ο κόσμος θα ξεσηκωθεί: "Οι οικογένειες Καραμανλή, Μητσοτάκη και Παπανδρέου ρήμαξαν την Ελλάδα. Και μπορεί ο ελληνικός λαός να είναι ευκολόπιστος και να αντιλαμβάνεται αργά κάποια πράγματα αλλά όταν μπει στο "χορό" της αντίστασης μάχεται (...). Και αυτό που βλέπω, ότι "κράζουν" αυτούς τους υποτιθέμενους βουλευτές, είναι μια παρήγορη εικόνα. Πρέπει να το πράξουμε ακόμα πιο δυναμικά. Να μην μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους! Να μένουν εκεί, αιχμάλωτοι της ηλιθιότητας, της ματαιοδοξίας και της φιλαργυρίας τους."

Ωστόσο, δεν είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον: "Όταν ήμαστε νέοι, περάσαμε δύσκολα, αλλά είχαμε το όραμα ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Τώρα δεν μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον. Αυτή είναι η διαφορά. Οι μέρες που θα έρθουν θα είναι πολύ χειρότερες από αυτές που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα", είπε, συμπληρώνοντας ότι "η κατάσταση σε τρεις μήνες θα είναι τραγικότερη. Θα είναι δύσκολο να σηκώσουμε κεφάλι. Μακάρι να μπορούσαμε να φύγουμε από την Ευροζώνη και να ήμαστε προετοιμασμένοι να γυρίσουμε στη δραχμή".

Μίλησε όμως και για τον Λάκη Λαζόπουλο: "Εγώ πιστεύω ότι αυτό που κάνει ο Λαζόπουλος είναι πολύ σημαντικό, κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που υπάρχουν στην τηλεόραση (...). Ο Λαζόπουλος κάνει κάτι το οποίο έχει εξαιρετική απήχηση στον κόσμο".

Δεν είναι μαχητικός μόνο στους δύσκολους καιρούς που περνάμε ο Χάρυ Κλυνν. Ήταν πάντα αγωνιστής: "Το μόνο που δέχομαι είναι πόλεμος. Το έχω συνηθίσει. Δεν με ενδιαφέρει. Αλλά δεν κάνω και πίσω (...) Κάνω συνεχή αγώνα. Όταν αγωνίζεσαι δεν έχεις ανάγκη από τίποτα. Έχω τους 5-10 φίλους μου, αλλά και τους συνομιλητές με τους οποίους συζητώ κάθε μέρα -και είναι χιλιάδες κόσμου".

Al tsantiri news - Χάρυ Κλυν - Λαζοπουλος από Gretaperla

cosmo.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com

Bookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 1/23/2012 11:30:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Χάρρυ Κλυνν: "Έχουμε ήδη πτωχεύσει και μας κοροϊδεύουν"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες