ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Ζούμε τους πόνους της γέννας ή του θανάτου της πατρίδας μας;

Μου λένε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει άλλο, πως έφτασε στο τέρμα της και πως πρέπει να αλλάξει…

Μου λένε πως οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι Έλληνες, πως έχουν μάθει στην εύκολη ζωή και δεν έχουν καμία σχέση με το ιστορικό λαμπρό παρελθόν τους… Μου λένε πως η Ελλάδα πεθαίνει… Είναι άραγε έτσι;...

Ε, λοιπόν, αυτό είναι σωστό αλλά και λάθος. Σωστό, επειδή οι σημερινοί Έλληνες όντως έχουν γίνει μαλθακοί, έχουν αφεθεί στις χάρες μιάς ζωής που μοιάζει με πόρνη… Ξέχασαν πως πίσω από κάθε πόρνη υπάρχει και ο… νταβατζής. Ο σκληρός προστάτης που δεν ζητάει, απαιτεί να πληρωθεί για την πραμάτεια του, απαιτεί να πληρωθεί για την παρανομία του…

Ναι, οι σημερινοί Έλληνες έχουν πάρει αποστάσεις –κυρίως ηθικές- από τους προγόνους εκείνους που βροντοφώναξαν «όχι» στην κατοχή της χώρας, στον εξευτελισμό τους.
Ναι, οι Έλληνες έγιναν «πρεζόνια» και απολύτως εξαρτώμενοι από ένα σύστημα που ήταν επίσης εξαρτώμενο από κάποιους άλλους… Αυτούς τους άλλους που σήμερα μας θέλουν γονατισμένους, ανελεύθερους, υποτακτικούς τους, υπηρέτες τους…

Όλα γύρω μας αλλάζουν με τρομερές ταχύτητες, κι εμείς στέκουμε και παρακολουθούμε τις εξελίξεις που μας αφορούν, μαθαίνουμε για τις συζητήσεις που γίνονται για εμάς χωρίς εμάς, και μοιάζουμε παραδομένοι θαρρείς στην «μοίρα» που μας επεφύλαξαν οι δοτοί άρχοντές μας… Κοσμογονικές αλλαγές συμβαίνουν και μας απειλούν…

Ναι, αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να πάει άλλο…
Ναι, αυτή η Ελλάδα πεθαίνει.
Η Ελλάδα της εξάρτησης, η Ελλάδα των τιποτένιων φελλών που ξαφνικά έγιναν άρχοντες, η Ελλάδα των λαμπρών οικογενειών που διαφέντευαν την χώρα, αυτή η Ελλάδα πεθαίνει.

Όμως, υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα. Αυτή η Ελλάδα που ξεπροβάλει μέσα από ισχυρούς πόνους μιάς γέννας.

Σήμερα, γεννιέται, ξαναγεννιέται η Ελλάδα.

Σήμερα μαθαίνουμε τα λάθη μας και ευελπιστώντας το πάθημα να μας γίνει μάθημα, αρχίζουμε να σκιαγραφούμε την Ελλάδα του αύριο. Την Ελλάδα των Ελλήνων. Την Ελλάδα των υπερήφανων νοικοκυραίων. Την Ελλάδα των πολιτών και όχι των μονίμως σκυμμένων πολιτικών.

Σήμερα, αυτή η πατρίδα, αυτός ο λαός, καλείται να περάσει μέσα από ένα καμίνι. Καλείται να απεκδυθεί την σύγχυση που του έχουν επιβάλει και να βρει την λύτρωσή του μέσα από διαδικασίες που ο ίδιος ο λαός θα ορίσει.

Σήμερα πεθαίνει ένα σάπιο σύστημα εξουσίας και απειλεί να συμπαρασύρει μία χώρα στην δική του καταστροφή.

Σήμερα, το πολιτικό σύστημα «καίει» το ένα μετά το άλλο τα «σκουπίδια» που κουβαλούσε και άθελά του διώχνει τις παρωπίδες από τον λαό. Και αυτός ο λαός, παρακολουθεί με μία «απάθεια» που τρομάζει τους δυνάστες του.

Σήμερα ζούμε αυτό που αυτοί μας ετοίμασαν με την δική μας ανοχή.
Από εμάς, όμως, εξαρτάται το αύριο. Το δικό μας και το δικό τους…

Κωνσταντίνος

kostasxan.blogspot.com
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 1/27/2012 07:35:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ζούμε τους πόνους της γέννας ή του θανάτου της πατρίδας μας;"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες