ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ένας ολόκληρος λαός απλά περιμένει...(Αυστηρώς ακατάλληλο για όποιον αποφεύγει να ακούει αλήθειες).

Γράφει η Ηλιογέννητη.
Έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια απο την τελευταία ''επανάσταση'' των Ελλήνων,επανάσταση που έγινε για να πέσει το καθεστώς της Χούντας και των κακών δικτατόρων που έδωσαν πνοή στη χώρα και αξιοπρεπές βιωτικό επίπεδο στο λαό της,που του στέρησαν όμως την ελευθερία του λόγου-κατά τους υποκινητές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Δεν χρειάζεται νομίζω να επεκταθώ,γνωρίζουμε όλοι πλέον τόσο τη...
διαφορά της επταετίας Παπαδόπουλου με τη.. δημοκρατική εποχή που επήλθε όσο και το φιάσκο της 17ης Νοεμβρίου και τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να έρθει η... πολυπόθητη δημοκρατία.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοκρατικό πολίτευμα που ''κάποιοι αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν'' για να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα,οι κυβερνήσεις πρέπει να απαρτίζονται απο δωσίλογους και γόνους αυτών,η κάθε τους κίνηση οφείλει να εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα,να παραδώσουν πλήρως την εθνική κυριαρχία (ανα διαστήματα να παραχωρούν ''λίγη γη για ασφάλεια'',πάνω απ'ολα ειρήνη και ευημερία μεταξύ ημών και των γειτονικών λαών κι αν χρειαστεί ας θρηνήσουν πάλι Ελληνίδες μάνες) και να καταργήσουν σταδιακά οποιονδήποτε δεσμό με το παρελθόν.

Τέσσερις δεκαετίες χρειάστηκαν όσοι πέρασαν απο τα κοινοβουλευτικά έδρανα για να φέρουν εις πέρας τον αρχικό σκοπό της δημοκρατίας που μας έταζαν και φτάσαμε στο 2012 με έναν λαό να έχει ξεπεράσει τα όρια της απόγνωσης,τα εδάφη μας να παραχωρούνται κομμάτι κομμάτι και σε όση γη μας απέμεινε να θάβουμε κάθε τόσο τα δικά μας παιδιά που πέφτουν άδικα εν ώρα καθήκοντος.

.Και το τελειωτικό χτύπημα: να βλέπουμε την εθνική μας ταυτότητα να χάνεται.Παρ'όλα αυτά δεν απορώ με τα ανδρείκελα που κρατούσαν και κρατούν τη μοίρα μας στα χέρια τους,δεν αναρωτιέμαι αν έχουν συνείδηση,αν αισθάνονται ντροπή για κάθε προδοτική τους ενέργεια,ή αν κοιμούνται ήσυχοι όσοι δεν συμμετέχουν ενεργά αλλά στηρίζουν την προσπάθεια των σύγχρονων Εφιαλτών με την ένοχη σιωπή τους.

Απορώ με εμάς,με όλους μας που κάποτε ξεσηκωθήκαμε γιατί το είπε η Δαμανάκη ενώ σήμερα που μας έχουν γονατίσει,απλά περιμένουμε! Αυτό γίνεται απο τις πρώτες μέρες της μεταπολίτευσης,ένας ολόκληρος λαός βρίσκεται στην αναμονή.

Στην αρχή για μια θέση στο δημόσιο,ύστερα στην ουρά στο ΙΚΑ και μονίμως σε κάθε δυσκολία περιμέναμε το Θεό να βάλει το χέρι του.
Και τώρα περιμένουμε...
Κάποιοι πιστεύουν σε κόμματα, κομματάκια και πάσης φύσεως εθνοσωτήρα που μας χαϊδεύει τα αυτιά με παραμύθια,τόσα χρόνια εκλογικών διαδικασιών κι ακόμα προσμένουμε τον ηγέτη που θα αναδείξει η κάλπη,άλλοι περιμένουν το στρατό να πάρει τα Λεοπαρντ απο τον Έβρο και να μπει στη Βουλή,να σβήσει το λάθος που εμείς οι ίδιοι κάναμε και υποστηρίξαμε με πάθος -με την εξαγορασμένη ψήφο μας.

Μερικοί περιμένουν τα αδέρφια μας τους Ελ,οι έχοντες ασθενή μνήμη τα αδέρφια μας τους Ρώσους,οι προσυλητισμένοι στις προφητείες τη Δευτέρα Παρουσία,ο Χρυσοχοϊδης περιμένει το θαύμα και οι υπόλοιποι να ξεσηκωθεί ο διπλανός τους.
Στον εαυτό του στηρίζεται κανείς;

Πώς επιτρέψαμε να χάσει τη δύναμή της η ψυχή του Έλληνα; Βέβαια ξεσηκωνόμαστε χωρίς σκέψη αν μας πάρουν τη θέση παρκαρίσματος,αν μας κοιτάξουν τη γκόμενα,αν μας βρίσουν την ομάδα,εκεί δεν περιμένουμε τη βοήθεια κανενός..

Χάνουμε την πατρίδα και την ελάχιστη αξιοπρέπεια που μας έχει απομείνει,οι οικογένειές μας είναι απροστάτευτες όμως περιμένουμε καρτερικά αυτά που η φαντασία μας θεωρεί ανώτερα.

Ποιόν περιμένεις Έλληνα και για πόσο ακόμα θα τον περιμένεις;
Αν δεν στο είπαν μάθε το..ΕΣΥ είσαι ο Σπαρτιάτης,εκείνος που δεν λογαριάζει ούτε το πλήθος του εχθρού,ούτε την ισχύ του.

Εκείνος που θαρραλέα ρίχνεται στη μάχη για οτι θεωρεί ιδανικό και δεν βλέπει μπροστά του το θάνατο παρά μόνο το μεγαλείο της δύναμης του ατρόμητου πολεμιστή που έχει μέσα του.
Εκείνος που είναι αποφασισμένος απλά...
Να νικήσει ή να πεθάνει..

Σήκω λοιπόν,βγες απ'τη μιζέρια που σε πνίγει και αυτοοργανώσου, αντιστάσου και να θυμάσαι πάντα πως δεν είσαι μόνος...
Έχεις τον εαυτό σου και είναι αρκετό...

Ηλιογέννητη
Ολική Αντίσταση.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 1/31/2012 12:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ένας ολόκληρος λαός απλά περιμένει...(Αυστηρώς ακατάλληλο για όποιον αποφεύγει να ακούει αλήθειες)."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες