ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών: "Έκκληση προς τους Έλληνες δημοσιογράφους."

Πληροφορούμεθα ότι συζητάτε την κήρυξη απεργίας διαρκείας αγωνιζόμενοι για τα δικαιώματά σας και, επομένως, και για το δικαίωμα του ελληνικού λαού σε δημοκρατική και αληθή ενημέρωση, στις τραγικές αυτές στιγμές που περνάει η χώρα του.

Είναι αυτονόητο ότι είμαστε αλληλέγγυοι με τον αγώνα σας και με τις επιδιώξεις σας. Σας ζητάμε κι εμείς από την πλευρά σας να; κάνετε ότι μπορείτε, και με τις...
κινητοποιήσεις σας και με τη δουλειά σας και με την επιρροή σας για να σώσουμε την πατρίδα μας από την επερχόμενη καταστροφή.

Ο ρόλος σας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος γιατί το +πρόγραμμα καταστροφής της χώρας μας δεν περιέχει μόνο οικονομικά μέτρα, αλλά και μια προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου του ελληνικού λαού, ότι δήθεν σώζεται με την πορεία που μπήκε η χώρα τον Μάιο του 2010 και ολοκληρώνεται τώρα με την αυτοκατάλυση του ελληνικού κράτους.

Γιατί τίποτα λιγότερο δεν είναι το αγγλικό δίκαιο για τα ομόλογα και η νέα δανειακή. Και ότι δήθεν δεν υπάρχει άλλη λύση για τη χώρα από αυτή. Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στις δουλειές σας, καταλαβαίνουμε τις πιέσεις που δέχεστε, παρατηρούμε ότι κοντεύουν να απομείνουν μόνο τα Νέα της Τρόικας σε λειτουργία.

Σας ζητάμε όμως να εξαντλήσετε τις δυνατότητες που έχετε, συλλογικά και ατομικά, για να δυσκολέψετε το έργο της παραπλάνησης των Ελλήνων, το μεγάλο όπλο στα χέρια των δυνάμεων που θέλουν να εξοντώσουν οικονομικά και κοινωνικά τον ελληνικό λαό και, μαζί του, τον δικό σας κλάδο. Μετά τη διετία που πέρασε, μόνο ανόητοι ή απατεώνες μπορούν να πιστεύουν ακόμα ότι υπάρχει σωτηρία για κάθε κλάδο ξεχωριστά ή σε επί μέρους συναλλαγές. Μόνο αν διακοπεί η άμεσα η καταστροφική πολιτική που προβλέπει με μαθηματική ακρίβεια χειρούργου τον οικονομικό και κοινωνικό θάνατο της Ελλάδας, μπορούν οι επιμέρους κλάδοι να ελπίσουν σε σωτηρία. Γι’ αυτό χαιρετίζουμε τη διαφαινόμενη απόφασή σας να διεκδικήσετε μαχητικά τα δικαιώματά σας.

Πιστεύουμε όμως ότι δεν πρέπει για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, να μείνει ο ελληνικός λαός χωρίς την, είναι αλήθεια, παραμορφωμένη ενημέρωση που διαθέτει αυτή τη στιγμή, ιδίως την ώρα που ο Παπαδήμος θα διαπραγματεύεται με τις τράπεζες και την τρόικα συμφωνίες που μπορεί να τερματίσουν το ελληνικό κράτος και να θέσουν σε κίνδυνο την επιβίωση του ελληνικού λαού. Σας καλούμε να λάβετε υπ’ όψιν σας τη γενικότερη κατάσταση της χώρας, επιλέγοντας τις μορφές πάλης που να βοηθάνε και τον δικό σας και τον συνολικό αγώνα του ελληνικού λαού.

Σας καλούμε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις μεγάλες δυνατότητες που έχετε για να ενημερώσετε τους Ευρωπαίους και όχι μόνο συναδέλφους σας στον κόσμο για το γίνεται στην Ελλάδα, αποκρούοντας την επίθεση κατά της χώρας και εξηγώντας τους ότι δεν είμαστε το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, αλλά το δικό τους μέλλον

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
το Πολιτικό συμβούλιο της Σπίθας


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 1/27/2012 07:53:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών: "Έκκληση προς τους Έλληνες δημοσιογράφους.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες