ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Έρχεται… καταιγίδα εξελίξεων για το μέλλον της «Δωδώνης».

Ραγδαίες αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα οι εξελίξεις στη «Δωδώνη», αφού η ΑΤΕ έχει δηλώσει, ότι μέχρι τον Ιούνιο θα απεμπλακεί από την εταιρία, της οποίας τώρα κατέχει σχεδόν το 67% των μετοχών.

Την ίδια ώρα, εντείνονται οι ψίθυροι και οι φήμες, ότι...

η Κυβέρνηση θέλει να «ξεφορτωθεί» μια ώρα αρχύτερα τη γαλακτοβιομηχανία, πουλώντας την ουσιαστικά για… ένα κομμάτι ψωμί.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται, ίσως και μέσα στο μήνα, να προκηρυχτεί ο ανοιχτός διεθνής διαγωνισμός, με τον οποίο θα γίνει η πώληση των μετοχών της ΑΤΕ και οι μνηστήρες είναι ήδη πολλοί.
Άλλωστε, η Ηπειρωτική βιομηχανία γάλακτος είναι από τις μοναδικές κρατικές εταιρίες που εμφανίζουν συνεχώς κέρδη και βεβαίως διακρίνεται χρόνια τώρα για την ποιότητα των προϊόντων της, κάτι που αποτελεί και την καλύτερη διαφήμιση για αυτήν, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο, όπου φθάνουν τα προϊόντα της.

Υπάρχουν χρέη;

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στη βιομηχανία έχει προκληθεί αναστάτωση, λόγω χρημάτων που λέγεται ότι της οφείλουν μεγάλες εταιρίες των Αθηνών.
Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, η εταιρία –διανομέας των προϊόντων της «Δωδώνης» στην Αθήνα, λέγεται ότι διαμαρτύρεται για τη μη καταβολή χρημάτων από μεγάλα καταστήματα τροφίμων, με αποτέλεσμα και η εταιρία διανομής με τη σειρά της να οφείλει μεγάλα ποσά στη «Δωδώνη», που λέγεται ότι ανέρχονται σε κάμποσα εκατομμύρια.

Αν πράγματι αυτές οι πληροφορίες έχουν βάση, τότε άμεσα θα πρέπει η Διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας να βγει και να δώσει στοιχεία, ενημερώνοντας εργαζομένους και παραγωγούς, για το πώς έχει η κατάσταση. Διαφορετικά, αν είναι απλά φήμες, οφείλει να τις διαψεύσει δίνοντας και πάλι σχετικά στοιχεία. Γιατί, αν όντως υπάρχουν χρέη εκατομμυρίων προς την εταιρία (όπως ψιθυρίζεται), τότε ίσως αυτό να έχει αρνητικό αντίκτυπο και στον ισολογισμό της, ο οποίος μπορεί και να είναι παθητικός! «Τότε είναι τυχαίο, αν την χρονιά που η «Δωδώνη» πωληθεί, ο ισολογισμός της να είναι παθητικός, ενώ τόσα χρόνια έχει θετικό πρόσημο;» διερωτώνται πηγές.

Τι παίζεται;..
Έτσι, εύλογα πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται, τι παιχνίδια «παίζονται» με την Ηπειρωτική γαλακτοβιομηχανία; «Αν οι πληροφορίες αυτές έχουν βάση, τότε ποιοί για ποιό λόγο θέλουν να «χαλάσουν» την πολύ καλή οικονομική εικόνα της «Δωδώνης;» σχολιάζουν Ηπειρώτες, που ζητούν από τους αρμοδίους να ενημερώσουν με στοιχεία τον κόσμο, που καθημερινά τιμά με τον οβολό του και την εμπιστοσύνη του τα προϊόντα της εταιρίας.

Ηρεμία!..
Από την άλλη πλευρά, στο «μέτωπο» των κτηνοτρόφων υπάρχει ανησυχητική… ηρεμία. Παρά τις εξαγγελίες τους για πρόσληψη συμβούλου και για υποβολή πρότασης αγοράς της γαλακτοβιομηχανίας, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτε, γι’ αυτό δικαιολογημένα πολλοί Ηπειρώτες ανησυχούν, αν πραγματικά μπορούν οι κτηνοτρόφοι και οι συνδικαλιστικές τους οργανώσεις να αγοράσουν τη «Δωδώνη».
«Θα πρέπει να σπεύσουν, γιατί ΑΤΕ και Κυβέρνηση δεν αστειεύονται. Μπορεί να βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων και στο τέλος να βγουν αυτοί οι πραγματικοί χαμένοι» λένε αγροτοκτηνοτρόφοι.

Να μην χαθεί το τρένο…
Πέραν όμως απ’ όλα τα παραπάνω, πολλοί είναι οι καταναλωτές της «Δωδώνης», που επιμένουν να λένε, ότι η εταιρία δεν πρέπει να επηρεαστεί καθόλου απ’ όσα γίνονται και να συνεχίσει να προσφέρει καθημερινά τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της.
Όπως λένε, όσο η «Δωδώνη» στηρίζεται στο γάλα που προσφέρουν οι παραγωγοί, τότε η ποιότητα δεν πρόκειται να αλλάξει. Χρειάζεται όμως όλοι να παλεύουν για αυτό. Πρέπει να καταλάβουν άπαντες, ότι η συγκεκριμένη γαλακτοβιομηχανία, αποτελεί σήμα «κατατεθέν» για την Ήπειρο και τον καλύτερο, ανά τον κόσμο, πρεσβευτή της.

proinoslogos.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com

Bookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 1/20/2012 02:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Έρχεται… καταιγίδα εξελίξεων για το μέλλον της «Δωδώνης»."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες