ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Aπόψεις: "Η Ελλάδα του κόσμου ή μια Ελλάδα ο κάτω και ο πάνω Μαχαλάς;"

Για την Κόστα Ρίκα όλοι μιλούν ότι είναι μια χώρα στην οποία πηγαίνει ο κόσμος για να κάνει διακοπές. Στην Κόστα Ρίκα έγινε το συνέδριο των παγκόσμιων σοσιαλιστών( η Κόστα Ρίκα είναι μια χώρα της Κεντρικής Αμερικής, ο πληθυσμός του κράτους αριθμεί περί τα 4.2 εκατομμύρια πληθυσμού, το ΑΕΠ της είναι 48,68 δις, έχει μειωμένο στρατιωτικό προσωπικό και 149 αεροδρόμια).

Στο συνέδριο αυτό συζητήθηκαν παγκόσμια θέματα και...
βγήκαν παγκόσμια πορίσματα.
Πρόεδρος της διεθνούς σοσιαλιστικής είναι ο Έλληνας και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.
150 κράτη μετέδωσαν το γεγονός ως πρώτη είδηση και ο κάτω Μαχαλάς με 3 κόμματα δεν μπόρεσαν στο εσωτερικό της χώρας να καταλάβουν την σημασία αυτού του συνεδρίου για το μέλλον της Ελλάδας.

Αυτοί που δεν κατάλαβαν την σημασία αυτού του συνεδρίου για την Ελλάδα γιατί έφτιαξαν αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι;
Γιώργο φύγε;
Γιώργο που είσαι;

Ας καταλάβουν ότι το μέλλον της χώρας κρίνετε και στα μεγάλα παγκόσμια σοσιαλιστικά συνέδρια. Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης έχει προετοιμαστεί για να μπορέσει να βοηθήσει τους αγρότες τώρα που έρχονται χιονιάδες;

Γιατί απειλεί η Βάσω Παπανδρέου;
Μήπως θέλει να κάνει το ΠΑΣΟΚ, όπως έκανε και ο Πατατούδης τον ΠΑΟΚ;
Ο κ. Χρυσοχοΐδης γιατί δεν ασχολείται με την ανάπτυξη και το ΕΣΠΑ;
Με την Αννούλα του χιονιά (τώρα που ήρθε και ο χιονιάς) πήγαν τα βιβλία στα σχολειά;
Βρε τους βλαχοκουδούνες….

Θέλω να επισημάνω ότι και οι παραγωγοί που κάνουν τα σαλιγκάρια στην χώρα μας είναι υποχρεωμένοι να πηγαίνουν σε διεθνές συνέδρια και να μιλούν με τους ξένους ομολόγους τους και τις ξένες αγορές

. Όλα τα άλλα υπουργεία ασχολούνται με τον κάτω και των πάνω Μαχαλά;
Αλήθεια αν τον διώχνατε τελικά τον Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ, αυτό το κόμμα θα το είχατε όλοι με τις παρεούλες σας ή θα το χωρίζατε σε 5 κομμάτια;

Τελικά ποιος είναι ο διευθυντής της ορχήστρα σας, οι τραπεζίτες, οι καναλάρχες ή οι εργολάβοι;

Εκλεγμένος Κοινοτάρχης
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 1/31/2012 08:50:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Aπόψεις: "Η Ελλάδα του κόσμου ή μια Ελλάδα ο κάτω και ο πάνω Μαχαλάς;""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες