ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Νέα έργα βελτίωσης των αγροτικών υποδομών στην Π.Ε. Άρτας.

Τρία ακόμη έργα που αφορούν τη βελτίωση των υποδομών στην πεδιάδα της Άρτας ξεκινούν σύντομα, καθώς η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, ανέδειξε σήμερα τους αναδόχους τους. Τα έργα αυτά είναι τα εξής:

1. Ανακατασκευή κεντρικών καταθλιπτικών αγωγών αρδευτικού δικτύου...
Γραμμενίτσας, προϋπολογισμού 240.000 ευρώ. Ανάδοχος ο Πανταζής Τουμπούρος.

2. Καθαρισμός τάφρων και διωρύγων πεδιάδας Άρτας (β΄ φάση) προϋπολογισμού 70.000 ευρώ. Ανάδοχος ο Δημήτριος Μπουγάς.

3. Ανακατασκευή τεχνικών έργων αρδευτικού και στραγγιστικού δικτύου πεδιάδας Άρτας, προϋπολογισμού 100.000 ευρώ. Ανάδοχος ο Νικόλαος Πανούτσος.

Αντιπλημμυρικό αντλιοστάσιο την Ανατολή
Η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε σήμερα τον ανάδοχο του έργου «Αντικατάσταση αντλιών αντιπλημμυρικού αντλιοστασίου Κατσικά και κατασκευή μικρού αντιπλημμυρικού αντλιοστασίου στο γήπεδο Ανατολής», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ. Ανάδοχος ο Π. Παπαιωάννου.

Προμήθεια μηχανημάτων για το ΧΥΤΑ Ελληνικού
Επίσης στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ολοκλήρωσε τις διαδικασίες έγκρισης για την προμήθεια κινητού εξοπλισμού για το ΧΥΤΑ Ελληνικού. Συγκεκριμένα κατακυρώθηκε η προμήθεια ερπυστριοφόροου φορτωτή, συμπιεστή απορριμμάτων και ελαστιχοφόρου εκσκαφέα.

Δημοπράτηση έργου βελτίωσης οδικού δικτύου στο Δ. Ζηρού 
Τη δημοπράτηση έργου προϋπολογισμού 59.000 ευρώ, που αφορά βελτιώσεις – τσιμεντοστρώσεις τμημάτων του οδικού δικτύου, εντός των ορίων του Δήμου Ζηρού, ενέκρινε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας στη σημερινή της συνεδρίαση.
Bookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 1/20/2012 06:24:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

0 σχόλια for "Νέα έργα βελτίωσης των αγροτικών υποδομών στην Π.Ε. Άρτας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες