ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

Το Επιμελητήριο στηρίζει την τοπική επιχειρηματικότητα .

Δράσεις υπέρ των επιχειρήσεων ανακοίνωσε ο Γιάννης Μήτσης- Επιδότηση για τη συμμετοχή στην Πανηπειρωτική Έκθεση

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων προχωράει με συντονισμένες δράσεις στην στήριξη των τοπικών επιχειρηματιών. Τις αποφάσεις παρουσίασε χτες ο Α' Αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Γιάννης Μήτσης, τονίζοντας πως...
αυτές οι αποφάσεις στηρίζονται στις προεκλογικές εξαγγελίες «για ένα Επιμελητήριο κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο του νομού».

Οι δράσεις που έχουν επιλεγεί σε πρώτο επίπεδο είναι η συμμετοχή στην Πανηπειρωτική Έκθεση, η οργάνωση ενημερωτικής ημερίδας, όπως και η συμμετοχή στο πρόγραμμα «Οδύσσειες Καινοτομίας» που υλοποιεί το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Το Επιμελητήριο θέτει υπό την αιγίδα του την «Πανηπειρωτική Έκθεση 2012», που τον Μάιο, και θα προχωρήσει στην επιχορήγηση των μελών- επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου ώστε να νοικιάσουν τον εκθεσιακό χώρο με 8 ευρώ ανά τ.μ. μέχρι 25 τ.μ. Συνολικά, το ποσό που θα επιχορηγηθεί κάθε μέλος φτάνει τα 200 ευρώ.

Ο κ. Μήτσης ανακοίνωσε και τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη βράβευση επιχειρηματικών ιδεών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με το πρόγραμμα «Οδύσσειες Καινοτομίας», εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνεργασία των δύο φορέων, όπως είπε. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο συνδυασμός της θεωρίας και της πράξης για την τόνωση της επιχειρηματικότητας με νέες, δημιουργικές ιδέες. Έχει προγραμματιστεί, δε, συνάντηση της διοίκησης του Επιμελητηρίου με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Τρ. Αλμπάνη την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο κ. Μήτσης κάλεσε επίσης στην ημερίδα που διοργανώνει το Επιμελητήριο τη Δευτέρα στις 19:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου (οδός Αραβαντινού 5) με θέμα την ενημέρωση των μελών του για το πρόγραμμα «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων», που στόχο έχει τη στήριξη των επιχειρήσεων στο πλαίσιο της κρίσης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε βιοτεχνικές επιχειρήσεις, ξενοδοχειακές μονάδες και εμπορικές επιχειρήσεις με χονδρικές πωλήσεις. Στο πλαίσιο του προγράμματος παρέχεται επιχορήγηση ύψους 10.000 έως 20.000 ευρώ, ενώ εφόσον δημιουργείται μια θέση εργασίας η επιχορήγηση αυξάνεται κατά 15.000 ευρώ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κ. Μήτσης τόνισε πώς ισχύει η απόφαση για τη μείωση των συνδρομών των μελών του Επιμελητηρίου για το 2012 κατά 30% με αναδρομική ισχύ από τις αρχές του έτους.

proinanea.gr
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 1/31/2012 10:00:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Το Επιμελητήριο στηρίζει την τοπική επιχειρηματικότητα ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες