ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Εφημερίδα αντιΔΡΩ.

Το ενημερωτικό αδέσμευτο έντυπο αντι(δρώ) διανέμεται δωρεάν και έχει στόχο την κατάρρευση του σάπιου συστήματος που κυβερνάει τους λαούς και δημιουργήθηκε για να συμβάλουμε όσο μπορούμε σ αυτό το στόχο, με το να διαδώσουμε αυτά που συμβαίνουν στην αυθεντική τους μορφή.

Διαπιστώσαμε ότι η επαρχία και όχι μόνο, διψάει να ενημερωθεί, να αφυπνιστεί, να οργανωθεί. Απευθυνόμαστε στο...
μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων που δεν διαθέτουν Internet και όπως καταλαβαίνουμε όλοι, η ενημέρωσή τους είτε είναι ανύπαρκτη, είτε είναι διαστρεβλωμένη μέσω TV.

Δημιουργήθηκε λοιπόν ένα έντυπο, 15νθήμερο, (όχι ηλεκτρονικό) που μοιράζεται στην περιφέρεια καθώς και στην Αττική και που στοχεύει στα εξής: α) ενημέρωση στον κόσμο που δεν γνωρίζει καν τι συμβαίνει (παγκοσμιοποίηση, καθεστώς τραπεζών κ.λ.π.) β) ενημέρωση για τον κόσμο που ξέρει, αλλά θέλει να ενημερώνεται για τα δρώμενα γ) στον ξεσηκωμό του κόσμου, στην αποβολή του φόβου στον οποίο τον έχουν εγκλωβίσει.

Οι δυσκολίες είναι αρκετές αλλά επειδή ξέρουμε ότι όλοι έχουμε θέληση, πείσμα και κυρίως έναν κοινό στόχο, θα τις αντιμετωπίσουμε... Δεν κατευθύνουμε, δεν χρωματίζουμε, δεν επηρεάζουμε απλά ενημερώνουμε! Η επιλογή, αξιολόγηση των θεμάτων και η τελική σύνθεση του ενημερωτικού αδέσμευτου εντύπου «Αντι(δρώ)» γίνεται από την Ομάδα Media που δημιουργήθηκε από απλούς πολίτες από όλη την Ελλάδα μέσα στο facebook.

Η Ομάδα Media, δημιουργήθηκε από τη σελίδα "Προώθηση συνεννοήσεων για κοινές δράσεις/αντιδράσεις": To 6ο τεύχος μοιράστηκε σε 12000 αντίτοιπα σε περιοχές της Αθήνας, Υπόλοιπης ΑΤΤΙΚΗΣ, ΛΑΚΩΝΙΑ, ΧΙΟ, ΗΛΕΙΑ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, ΑΡΓΟΛΙΔΑ, ΑΡΚΑΔΙΑ, ΑΧΑΪΑ, ΗΜΑΘΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΚΟΡΙΝΘΟΣ, ΛΟΥΤΡΑΚΙ, ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ, ΞΑΝΘΗ, ΠΕΛΛΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΘΗΒΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΒΟΛΟΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑ, ΠΙΕΡΙΑ (ΚΑΤΕΡΙΝΗ), ΤΡΙΚΑΛΑ, ΛΑΜΙΑ, ΜΩΛΟΣ, ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΡΕΘΥΜΝΟ, ΧΑΝΙΑ, ΜΗΛΟΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΜΥΤIΛHΝΗ, ΣΥΡΟΣ.
Βοηθήστε μας στη διανομή του!

Το έντυπο «αντι(δρώ)» βασίζεται στην εθελοντική διανομή από άτομα σε όλη την Ελλάδα που θέλουν να συμβάλουν ενεργά στον αγώνα που κάνουμε να σώσουμε τη χώρα μας, τις ζωές και την αξιοπρέπειά μας.

Μπορείτε να βοηθήσετε με τους παρακάτω τρόπους:
Α. Μέσω facebook Εγγραφείτε  ΕΔΩ στην περίπτωση που θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στην εθελοντική διανομή

B. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) Επικοινωνήστε μαζί μας στο email: dianomi.antidro@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

Γ. Κοινοποιώντας την ανακοίνωση αυτή μέσω facebook, e-mail, sms ή σε blogs στο διαδίκτυο και συζητώντας με όσους νομίζετε πως θα ενδιαφέρονταν για την προώθηση αυτού του εντύπου.

Δ. Προσφέροντας κάποια φύλλα ΑΝΤΙ(ΔΡΩ) σε διανομείς που δεν οικονομική δυνατότητα να συμμετέχουν στο κόστος εκτύπωσης.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 1/31/2012 10:10:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Εφημερίδα αντιΔΡΩ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες