ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Ανοίγει τις πόρτες του το "Αλληλέγγυον". Πλήρης στήριξή του από το Πατριωτικό Μέτωπο.

Την πλήρη στήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού «Αλληλέγγυον», o οποίος ανοίγει τις πόρτες του για τους αγρότες και τους καταναλωτές τις επόμενες ημέρες, εξέφρασε η ολομέλεια του Πολιτικού Συμβουλίου του Πατριωτικού Μετώπου.

Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΜ, το οποίο συνεδρίασε συμβολικά στον...
χώρο του Ανταλλακτηρίου, Αγίας Σοφίας 50 στον Κολωνό, έθεσε παράλληλα όλες τις δυνάμεις του Κινήματος, στη διάθεση του Συνεταιρισμού, έτσι ώστε να ευοδωθούν οι στόχοι και οι σκοποί του.

Να προσθέσουμε εδώ πως ήδη οργανώνεται το δίκτυο εισροής αγροτικών αλλά και ελληνικών προϊόντων προς το «Αλληλέγγυον» από όλη την περιφέρεια, σε τιμές χωραφιού και βιοτεχνίας, όπως εξήγγειλε εξ’ άλλου το Ανταλλακτήριο. Έτσι, συμβολικά να αναφέρουμε τιμές από τις πρώτες αγορές αγροτικών προϊόντων, όπως πορτοκάλια και λεμόνια πρώτης ποιότητας στα 22 λεπτά.

Η πρωτόγνωρη για τα ελληνικά πράγματα πρακτική, η οποία θα ακολουθηθεί από το «Αλληλέγγυον», όπως αποφάσισε το Διοικητικό του Συμβούλιο, θα είναι η εξής:

1. Όλα τα προϊόντα θα προμηθεύονται κατευθείαν από τους αγρότες και τις ελληνικές επιχειρήσεις καθετοποιημένης παραγωγής, και όχι από οποιουδήποτε τύπου μεσάζοντα ή «μάνατζερ».
2. Πάνω στο προϊόν του κάθε αγρότη αλλά και του Έλληνα βιοτέχνη, θα αναφέρονται όλα τα στοιχεία του καθώς και η ποιοτική περιγραφή του προϊόντος του, έτσι ώστε ο καταναλωτής να μπορεί να επικοινωνήσει κατ’ ευθείαν με τον αγρότη ή τον βιοτέχνη, για την όποια διευκρίνηση.
3. Πάνω σε κάθε προϊόν, θα αναγράφεται η τιμή αγοράς από το χωράφι ή την βιοτεχνία, έτσι ώστε ο καταναλωτής να γνωρίζει την τιμή πώλησης του προϊόντος στον τόπο παραγωγής του και παράλληλα να μπορεί να το διασταυρώσει.
4. Στις τιμές πώλησης των προϊόντων, θα προστίθεται ΜΟΝΟΝ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΦΠΑ και τα λειτουργικά έξοδα του Συνεταιρισμού, τα οποία να σημειώσουμε πως είναι ασήμαντα και ανέρχονται σε λίγα λεπτά, κατά κιλό/μονάδα προϊόντος.
5. Από τον Συνεταιρισμό, θα μπορούν να προμηθεύονται προϊόντα ΜΟΝΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ. (Να σημειώσουμε εδώ πως η διαδικασία για να γίνει κάποιος μέλος είναι πάρα πολύ απλή και γίνεται στο ίδιο το Ανταλλακτήριο).

Να προσθέσουμε εδώ πως το «Αλληλέγγυον» καλεί όλους τους Έλληνες αγρότες αλλά και βιοτέχνες που έχουν καθετοποιημένη ελληνική παραγωγή, οι οποίοι επιθυμούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό μέσω του δικτύου του Συνεταιρισμού, να επικοινωνήσουν με το Ανταλλακτήριο στα τηλέφωνα 2105141443, 6975646728 και 6932647605, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο allilegion@gmail.com και φυσικά να δουν περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του, στο allilegion.gr .

Παράλληλα, καλούνται όσοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία, να έλθουν σε επαφή με τους ανθρώπους του Συνεταιρισμού, οι οποίοι σημειωτέον, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

Να υπενθυμίσουμε τέλος πως αν επιθυμούμε να αντιδράσουμε δυναμικά στο τέρας που έχει γαντζωθεί στον σβέρκο του ελληνικού Λαού, του ΔΝΤ, της Τρόϊκας, των τοκογλύφων, των πολυεθνικών και των θλιβερών νεοταξιτών που «κυβερνούν» τον τόπο, το «Αλληλέγγυον», είναι ένας αποτελεσματικός και σαφής τρόπος αντίδρασης.

Πέρα από τα φληναφήματα των πολιτικών, τους λεονταρισμούς των κυβερνοσυνδικαλιστών, τις «επαναστατικές γυμναστικές» των επαγγελματιών «προοδευτικάριων», με το «Αλληλέγγυον», απαντούμε δυναμικά στους σχεδιασμούς τους. Παράλληλα, σχεδιάζουμε στις σκοτεινές εποχές που ζούμε και στις σκοτεινότερες που έρχονται, την δικτύωσή μας ως ελληνική κοινωνία αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης, έτσι ώστε να μην πεινάσει κανείς, αλλά και ούτε να αφεθεί χώρος για τους «μαυραγορίτες», οι οποίοι έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους ως κοράκια στο πτώμα του ταλαιπωρημένου μας Λαού.

Εντός των επομένων ημερών, θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία έναρξης των εργασιών του Ανταλλακτηρίου «Αλληλέγγυον». Εμπρός λοιπόν να κάνουμε ένα βήμα, ουσιαστικής επιστροφής στην κοινωνία της αλληλεγγύης και της αξιοπρέπειας, έτσι όπως μας την δίδαξαν οι αγωνιστές, εθνικοί και κοινωνικοί, οι οποίοι μας άφησαν κληρονομιά με την ψυχή τους και το αίμα τους, τούτον τον τόπο τον «μικρό τον μέγα».

Bookmark and Share




Δημοσιεύθηκε από nikos στις 1/20/2012 07:45:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ανοίγει τις πόρτες του το "Αλληλέγγυον". Πλήρης στήριξή του από το Πατριωτικό Μέτωπο."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες