ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Επιστολή - Αναδίπλωση του συνδικαλιστή Γ. Κουρίνου στις δηλώσεις του περί "μαφίας" του επιδόματος Χριστουγέννων.

Μετά την αντίδραση των υπαλλήλων της Επιθεώρησης Εργασίας Ηρακλείου , στις καταγγελίες του συνδικαλιστή κ. Γιάννη Κουρίνου περί "μαφίας" του επιδόματος Χριστουγέννων, ο καταγγέλων απέστειλε στους παραπάνω υπαλλήλους επιστολή, την οποία και σας παραθέτουμε αυτούσια.

Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι
Ενημερώθηκα για το έγγραφο που αποστείλατε προς....
του Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και συγκεκριμένα προς τον πρόεδρο του και το οποίο τελεσιγραφικά αναφέρεστε περί «απράκτου προθεσμίας» και προσδιορίζετε ότι «εντός δύο ημερών» να σας παράσχουμε εξηγήσεις για δηλώσεις μου σε Μ.Μ.Ε. και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα ZOUGLA.

Όπως και εσείς καλά γνωρίζετε επί 35 και πλέον χρόνια συνδικαλίζομαι με συνέπεια, εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους, οι οποίοι με ψηφίζουν χωρίς διακοπή, ακριβώς γιατί μέχρι σήμερα δεν δίστασα ποτέ να εκφράσω την γνώμη μου με παρρησία αναλαμβάνοντας το όποιο κόστος και να αγωνίζομαι για τα συμφέροντα τους.

Αυτό ακριβώς έκανα και στην επίμαχη περίπτωση και αυτό θα ξανακάνω όποτε και όπου κρίνω ότι θίγονται τα συμφέροντα των εργαζομένων. Το ίδιο έκανα εξάλλου και στην επίμαχη συνέντευξη που αναφέρθηκα στις απαράδεκτες συνθήκες που καλείστε και εσείς οι ίδιοι οι εργαζόμενοι σε ελεγκτικό φορέα του Υπουργείου Εργασίας να πράξετε το καθήκον σας.

Αγαπητοί φίλοι
Στις δηλώσεις μου αυτές δεν είχα σε καμιά περίπτωση πρόθεση να θίξω κανένα από εσάς, γνωρίζετε καλά ότι τιμώ και σέβομαι κάθε ένα από εσάς και κάθε μία χωριστά σαν εργαζόμενους και ανθρώπους, αν πίστευα ότι κάποιος ή κάποια εργαζόμενη στην υπηρεσία σας δεν έκανε το καθήκον της, να είστε σίγουροι ότι θα κατήγγειλα το γεγονός ονομαστικά χωρίς περιστροφές.

Τέλος θα ήθελα να σας επαναλάβω με αυτή μου την επιστολή, ότι στην συγκεκριμένη συνέντευξη δεν είχα σαν στόχο τους εργαζόμενους μιας υπηρεσίας αποδεκατισμένης, δηλαδή εσάς, αλλά τις πολιτικές της προϊσταμένης αρχής σας και αν χρειαστεί ξανά θα το κάνω, έως ότου σταματήσει το Υπουργείο Εργασίας να μπαίνει τροχοπέδη στα συμφέροντα των εργαζομένων.
Μετά τιμής
Γιάννης Κουρίνος

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ...και όχι μόνο


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 1/25/2012 08:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Επιστολή - Αναδίπλωση του συνδικαλιστή Γ. Κουρίνου στις δηλώσεις του περί "μαφίας" του επιδόματος Χριστουγέννων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες