ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αδούλωτη Κερύνεια: "Έχεις χάσει τον στόχο ... κ. Πρόεδρε!"

Ο κ. Μπορόζο, ενώ ο Πρόεδρος Χριστόφιας μετέβαινε στη Νέα Υόρκη για το 2ο γύρο του Green tree, μας είπε: «Μια συμφωνία είναι εφικτή. Να δείξετε ευελιξία , να έχετε όραμα , να έχετε καλή θέληση , να κάνετε υποχωρήσεις .

Μόνο έτσι θα υπάρξει λύση. Μόνο έτσι μια συμφωνία θα γίνει εφικτή». Δηλαδή στο τέλος το μόνο που δεν μας ζήτησε στα φανερά , είναι να...
κατεβάσουμε το παντελόνι. Φυσικά, ο Πρόεδρος μας αντέδρασε άμεσα, μιλώντας στο Λονδίνο καθοδόν προς τη Νέα Υόρκη: « I am frustrated, I am disappointed, δεν πιστεύω σε θαύματα , και ξέρετε γιατί; Διότι οι Τούρκοι δεν διαπραγματεύονται, δεν γίνονται συνομιλίες, δεν δίδουν στοιχεία. Στο 1ο Green tree είπε,δεν έγινε τίποτε.Καμμιά πρόοδος».

Και εμείς σαν τον ακούσαμε φυσιολογικά διερωτηθήκαμε. Πού ήταν ο νούς σου τόσο καιρό κ. Πρόεδρε; Γιατί τόσο καιρό δεν μας έλεγες την αλήθεια; Γιατί έδινες κάλυψη στον κ. Ντάουνερ και την παρέα του, αντί να τον στείλεις στον αγύριστο; Είναι καιρός να το καταλάβεις κύριε Πρόεδρε οτι αυτός είναι που σε έθαψε και οχι εμείς εδώ στην Κύπρο.

Επέτρεψες κύριε Πρόεδρε στην Τουρκία με επικεφαλείς τον Νταβούτογλου και τον κ. Μπαγίς , τους Αγγλους και τους Αμερικανούς, πείθοντας και τους ευκολόπιστους Ευρωπαίους Μπαρόζο, Φούλε και σία, να προωθούν τα δίκαια τάχα, των Τουρκοκυπρίων, δίδοντας έτσι άλλοθι στην προώθηση των Τουρκικών.στρατηγικών συμφερόντων ανενόχλητα.

Φέρεις κ. Πρόεδρε ακεραίαν την ευθύνη για το κατάντημα του Εθνικού μας θέματος,για την οικονομία μας, για το Μαρί, για την καταστροφή του Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού Βασιλικού , για τους ανεξέλεκτους αριθμούς μεταναστών, για το κατάντημα της άμυνας και για τόσα άλλα που ο χρόνος δεν μας παίρνει για να αναφέρουμε.

Να γιατί δεν βρίσκεις στήριξη στο εσωτερικό κ. Πρόεδρε . Γιατί έχεις χάσει το στόχο. Εχεις χάσει το δάσος και ψάχνεις για το δένδρο το οποίο όμως έχει ξηραθεί. Ομως έχει ξηραθεί επίσης και η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία κύριε Πρόεδρε που είναι ο νεκροθάφτης της ύπαρξης του Ελληνισμού στην Κύπρο.

Κοίταξε, κύριε Πρόεδρε, να βρείς το δάσος αν θέλεις να εξιλεωθείς ,που είναι η διατήρηση του Ελληνισμού στην Κύπρο μας και η ελεύθερη επιστροφή στις ρίζες μας.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 1/26/2012 08:55:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αδούλωτη Κερύνεια: "Έχεις χάσει τον στόχο ... κ. Πρόεδρε!""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες