ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Aπόψεις: "Οι σύγχρονοι εφιάλτες."

Γράφει ο Ιωάννης Μέγγουλης Ταξίαρχος ε.α .
Προκαλεί πάντοτε φρίκη σε κάθε χριστιανική ψυχή η προδοσία του Ιούδα. Γιατί να προδώσει τον Δάσκαλό του; Τρία χρόνια μαζί Του, πόσες φορές Τον είδε στα ύψη της αγίας αποστολής Του; Δεν άκουσε από το στόμα Του τα ωραιότερα λόγια;  Δεν αισθάνθηκε τους ωραιότερους παλμούς της ανθρώπινης καρδιάς;

Γιατί Τον πρόδωσε; Αυτό είναι το αιώνιο ερώτημα που προβάλλεται πάντα στα χείλη των...
Χριστιανών. Ολοι αποδίδουν την προδοσία στο πάθος της φιλαργυρίας.

Σε ένα τροπάριο ο υμνογράφος απευθύνεται προσωπικά στον προδότη: «Ο τρόπος σου δολιότητος γέμει, παράνομε Ιούδα, νοσών γαρ φιλαργυρίαν, εκέρδησας μισανθρωπίαν. Ει γαρ πλούτον ηγάπας, τι τώ περί πτωχείας διδάσκοντι εφοίτας; ει δε και εφίλεις, ίνα τι επώλεις τον ατίμητον, προδιδούς εις μιαιφονίαν;» Φρίξον, ήλιε, στέναξον, η γή, και κλονουμένη βόησον, ανεξίκακε Κύριε, δόξα σοι.

Ολοι μας, στο άκουσμα των λόγων της προδοσίας, στο πρόσωπο του Ιούδα πρέπει να βλέπουμε όλους τους προδότες ανάμεσα στους αιώνες, από την εποχή του Εφιάλτη μέχρι σήμερα. Να βλέπουμε αυτούς που είχαν τη δύναμη να καταστρέψουν την πατρίδα μας, να σκοτώσουν τα αδέλφια τους, να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα άλλων κρατών, να μαχαιρώσουν την Ελλάδα μας. ΦΡΙΚΗ.

Η ίδια αγανάκτηση, που γεμίζει τις καρδιές των Χριστιανών για την προδοσία του Ιούδα, γεμίζει και τις καρδιές των Ελλήνων Χριστιανών για την προδοσία όλων των άλλων προδοτών του Εθνους. Και τις παραλληλίζουν.

Και οι σημερινοί προδότες;
Για κοιτάξτε τους. Γεννήθηκαν στην ευλογημένη Ελλάδα. Ανάπνευσαν το άρωμα του θυμαριού. Ετρεξαν στις αλάνες της γειτονιάς τους. Διδάχθηκαν από τους γονείς τους και τους δασκάλους τους να προσεύχονται και να αγαπούν την πατρίδα τους. Εψαλαν τον Εθνικό μας ύμνο.

Αντίκρισαν την ομορφιά της αποστολής του ωραιότερου λαού της γής. Είναι Ελληνες. Ωστόσο πολλοί απ΄αυτούς υπέπεσαν στα επτά θανάσιμα αμαρτήματα (Υπερηφάνεια, Φιλαργυρία, Πορνεία, Οργή, Γαστριμαργία, Φθόνος, Ακηδία) και επίσης στα άλλα έξι που γεννιούνται από αυτά (Βλασφημία, Επιορκία, Κλεψιά, παράβαση Εκκλησιαστικής Εντολής, Συκοφαντία ή Κατάκριση, Ψεύδος), ήτοι πούλησαν την ψυχή τους στον διάβολο. Επίσης πολλοί πούλησαν την ψυχή τους στους εχθρούς της Ελλάδας. Τους βλέπουμε λοιπόν τώρα να κάθονται αδιάντροπα στη θέση του Ιούδα. Δεν συγκινούνται από τίποτα.

Αλλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ευτελή απαθλίωση στην Πατρίδα μας, άλλοι στη Θρησκεία μας, άλλοι στα διάφορα τοπικά συμβούλια και άλλοι στην οικογένειά τους. ΦΡΙΚΗ. Ολοι αυτοί θα βρεθούν μια μέρα στη θέση του Ιούδα. Η αιώνια κατάρα θα βαρύνει την ψυχή τους και θα τους οδηγήσει στην αγχόνη του Ιούδα. Η Ελλάδα είναι ευλογημένη χώρα από τον ΘΕΟ, είναι ΙΔΕΑ.  Δεν θα σταθεί τίποτα ικανό να την εξαφανίσει.

«Αυτοί συνεποδίσθησαν και έπεσον, ημείς δε ανέστημεν και ανωρθώθημεν».

Αγαπητοί μου αναγνώστες, άς σταθούμε όλοι με φρίκη μπρός στην προδοσία του Ιούδα και σε οποιαδήποτε άλλη προδοσία.

Ας σηκώσουμε τα μάτια μας προς τον ουρανό και άς πούμε από τα βάθη της καρδιάς μας:
Κύριε φώτισε όσους επλανήθησαν να επιστρέψουν στο δρόμο της τιμής.

Κύριε προφύλαξέ μας από την προδοσία.
Λύτρωσέ μας από την τρομερή αυτή κατάρα.

Κύριε βοήθησέ μας να είμαστε πάντα πιστοί και αφωσιωμένοι σε Σένα και στο Αγιο Θέλημά Σου. Μέγγουλης Ταξίαρχος ε.α .
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 1/26/2012 11:00:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Aπόψεις: "Οι σύγχρονοι εφιάλτες.""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες