ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Ιανουαρίου 2012
Αναρτήθηκε από voulaioannina

ΑΡΤΑ: Κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού η ανοιχτή εκδήλωση «Καρδιά και νέοι»

«Καρδιά και νέοι» ήταν το θέμα της ανοιχτής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ιατρική Εταιρεία Άρτας σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Άρτας και το Δήμο Αρταίων, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012, στην αίθουσα «Σκουφάς», με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για την πρόληψη του αιφνίδιου θανάτου των νέων.

Το θέμα κέντρισε το ενδιαφέρον του Αρτινού κοινού, το οποίο...
γέμισε την αίθουσα. Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν τρεις καταξιωμένοι επιστήμονες στην καρδιολογία και συγκεκριμένα ο Αντώνιος Πανταζής (Consultant Cardiologist The Heart hospital, UCLH, London, UK), ο Κωνσταντίνος Τσοβόλας (Καρδιολόγος, PhD) και ο Βασίλειος Κοίλιας (Καρδιολόγος).

 Η πρόληψη του αιφνίδιου θανάτου των νέων έγκειται στη δυνατότητα της πρώιμης διάγνωσης και τον έγκαιρο προσδιορισμό του κινδύνου ώστε να αποφευχθεί ο αιφνίδιος θάνατος, τόνισε ο Πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας, Σωτήριος Μαρέτης, ειδικός παθολόγος, Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών, ο οποίος συντόνισε την εκδήλωση. Ο κ. Μαρέτης ευχαρίστησε θερμά τους ομιλητές, όλους τους παραβρισκόμενους και το Δήμαρχο Αρταίων κ. Γιάννη Παπαλέξη «για την άμεση ανταπόκριση, την άψογη συνεργασία και τη βοήθεια για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης», όπως ανέφερε προλογίζοντας την εκδήλωση.

 Εκ μέρους του Δήμου Αρταίων απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό η Αντιδήμαρχος Βίκυ Βασιλάκη, η οποία μετέφερε το χαιρετισμό του Δημάρχου Αρταίων Γιάννη Παπαλέξη που βρισκόταν στην Κομοτηνή για το συνέδριο της ΚΕΔΕ. Την ημερίδα παρακολούθησαν ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Παύλος Στασινός, ο πρώην Υπουργός - και πατέρας ενός εκ των ομιλητών - Δημήτρης Τσοβόλας, η Αντιδήμαρχος Αρταίων Βίκυ Βασιλάκη – Μητρογεώργου, ο διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας Γιώργος Λάμπρος, αιρετοί του α’ και β’ βαθμού της Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. Στο τέλος των ομιλιών το ακροατήριο είχε την ευκαιρία να υποβάλει ερωτήσεις προς τους ομιλητές.

epirusgate.blogspot.com
epirus.ellas.voula@gmail.com
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από voulaioannina στις 1/30/2012 01:06:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "ΑΡΤΑ: Κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού η ανοιχτή εκδήλωση «Καρδιά και νέοι»"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες